Uden en trævl

(1968)

Uden en trævl

Poster Uden en trævl Postere Uden en trævl

Sinopsis Uden en trævl

Mai mult

Lilian este o adolescentă de 18 ani care e preocupată de ideea că este frigidă. Din acest motiv este adusă la cabinetul doctorului Petersen. Acesta este specializat în psihologie/sexologie, iar metodele sale sunt cel puțin neortodoxe. După ce se convinge că problema tinerei nu este una fizică, el o va convinge că suferă de un blocaj psihic. Cauza acestuia este sentimentul de vinovăție pe care-l resimte în compania bărbaților (experiența cu o femeie fiind una reușită). Odată problema…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Danemarca

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 15 Decembrie 2012 22:31
O comedie erotica daneza foarte buna , cu un umor (cam prea ) subtil , cu o actrita in rolul principal (Anne Grete Nissen) foarte foarte frumoasa ,Pacat , ca scenariul si povestea sunt cam naive. Mie mi-a placut mult partea erotica a acestui film , interpretarea desavarsita , frmusetea corpurilor si a nuditatii, nimic plictisitor , nimic prea lung (ma refer la timp) , scenele de sex nu apat nitam nisam in film ci au o logica .
0 2
eduard_stratan pe 10 octombrie 2021 16:00
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Uden en trævl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells