Păreri Transformers: Dark of the Moon

(2011)

Transformers 3

Ordonează după
AndreBlack pe 31 Decembrie 2013 18:57
Este cel mai bun film intrecand filmele precedentele cu mult . Mult mai multa actiune , efecte speciale , poveste mai complexa si coloana sonora ajuta si ea . Mi-ar fi placut sa o vad din nou pe Megan Fox , ea era ceva mai convingatoare dar si cu Huntington-Whiteley a fost bine , ai prevad o cariera foarte buna chiar daca este la inceput . Acuma trebuie sa asteptam ''Age of Extinction'' .
luciano1990 pe 26 August 2013 20:09
Ionut Lucian
Un singur lucru lipseste la acest film Megan fox
Nu stiu dece nu au incluso in distributie

marina.otilia pe 08 August 2013 23:35
Super tare , nu credeam ca si partea a treia o sa se ridice la nivelul primelor doua , dar n-am inselat . Merita vazut .
Miiku pe 29 Ianuarie 2013 18:29
Foarte bun filmu`. Are niste efecte vizuale fantastice. Merita vazut!
Tyybi1 pe 24 Septembrie 2012 14:44
A fost mai slab decat primele doua, dar si aceasta parte a avut ceva bun in ea. Recomand !!!
ancutza200 pe 03 Septembrie 2012 18:53
GENIAL sincer merita oscarul ...pacat pacat ..nu ma satur de acest film :X merita vazut
Tyson_Kyd pe 23 Iulie 2012 18:52
Un film super, si mai multi roboti, povestea se schimba partial de primele parti, dar cam imbarligata sa zic asa, la un moment dat nu mai sti care cum ce facea, dar tot e super . Imi pare rau ca nu mai joaca Megan, dar a fost buna si Rosie . Cel mai mult, nu suport faptul ca in partea urmatoare, vor face aceeasi greseala ca in Spiderman, nu chiar la fel, dar tot o greseala imensa, adica e o prostie, sa nu mai folosesti aceasi actori dupa o trilogie facuta cu ei si plus ca Shia e un actor foarte bun si il interpreteaza foarte bine pe Sam si sunt si alti actori buni ca Josh si Tyrese, plus alti .
pisicuta1 pe 22 Iulie 2012 22:24
mmmmmmmmm
bunicel nu stiu de ce se da o nota asa de mare dar sint numai efecte speciale nu merita mai mult de atit!
Mihai2508 pe 06 Mai 2012 00:08
Filmul exceleaza la efectele speciale si la scenele de actiune. Nu este un film memorabil, pe care sa-l tii minte peste ani si ani, sau de la care sa inveti cine stie ce lectie de viata, insa este un film de weekend, care te relaxeaza si te scapa un pic de problemele zilnice. Il recomand in special pentru fanii seriei, dar nu numai. Este mai reusit decat partea a doua si as putea spune ca poate si un pic mai bun decat prima parte, oricum ar fi, merita vizionat.
Ccucu pe 02 Aprilie 2012 11:43
Efectele!
Un film bun. Povestea cam greu de ecranizat pentru a respecta povestea din serialul de desene. Producatorii au facut o treaba buna, filmul este bine realizat, efectele sunt superbe. In aceste conditii povestea nici nu prea conteaza asa de mult :)

Merita vazut!

andy_stf pe 21 Septembrie 2011 10:41
ffffffff tare
am asteptat filmul asta de mult timp.... abia ast continuari...
ag10buy pe 12 Septembrie 2011 00:29
vreau si eu subtitrarea corecta la acest film , am descarcat multe dar sunt in urma ku 10-15 secunde si nu mi place . astept subtitrarea pe [email protected] va multumesc!
tiby95 pe 05 Septembrie 2011 19:55
o sa apara si transformers 4 ?? app cei care cred despre acest film ca e o pierdere de timp nu au gusturi la filme
M-Joy pe 6 septembrie 2011 03:05
Eu sunt sigur ca o sa apara! Pentru moment, inca nu a primit unda verde! ;)
nikkolle pe 29 August 2011 23:11
MERITA VAZUT
intradevar putem vedea ca si intre robotii exista tradare ! Rosie Huntington-Whiteley aproape ca il paraseste pe Shia LaBeouf( SAM ) pt seful ei care i daruieste o masina pe care SAM nu i-o poate darui nici chiar daca lucreaza vreo 10 ani :)) e frumos filmul merita vazut !
liviutzu4all pe 24 August 2011 21:13
liviu
Ce o sa apara in 2012? Sper ca nu de film ziceti ca eu lam vazut deja e super
Costyyq pe 24 August 2011 17:44
am vazut filmul pe 24 august 2011 si este un film ce nu trebuie ratat are anumite faze care te infioara :D ii un film belea eu ii dau 10 :X
mariusika98 pe 26 Iulie 2011 21:23
Stiti daca apare si 4 ca asta mia placut mult si mai vreau
M-Joy pe 27 iulie 2011 00:50
E posibil sa apara! Sunt zvonuri ca, cica, se va mai face inca o trilogie sau ca mai apar inca doua parti... Ramane de vazut! M-as bucura mult daca s-ar mai face! :D
ovi_dica pe 24 Iulie 2011 18:21
Subtitrarea pe net in romana exista?...ca nu am gasit decat prosti....
filipmagdalena pe 23 Iulie 2011 11:39
foarte bine realizat
Eu am vazut acest film in prima saptamana cand a aparut... l-am vazut 3D... datorita noii tehnologii, Transformers 3 a doborat prin calitate si originalitate primele parti (cele vechi, ma refer) ...
E greu sa spui care dintre pesonaje ti-a placut cel mai mult... in schimb, la inceputul filmului apare o secventa cand intra in ochiul acelui robot de pe luna, iar coloana sonora ``da gust`` secventei...

RaVaGe93 pe 22 Iulie 2011 13:23
omg
cat de nebun sa fii sa nu faci diferenta intre film si trailer...te uiti la durata dreq
nichita_elena pe 19 Iulie 2011 18:32
daca vad Transformers 3 ,fara sa fi vazut primele 2 parti ,inteleg ceva din film?
M-Joy pe 20 iulie 2011 00:40
Nu! Uita-te la toate! E frumoasa prima parte! Afli cum ajung ei pe Terra, cum incepe totu'! N-are rost sa te uiti la ultima parte, daca nu le vezi pe primele! N-o sa regreti! :D
BadDreams pe 16 Iulie 2011 19:12
Nu pot sa il cataloghez altfel decat un "spectacol reusit"!
DegX pe 16 Iulie 2011 16:27
A fost un mare succes(dupa parerea mea), a fost cel mai bun din serie si sper sa o continue
salmihai pe 15 Iulie 2011 20:57
wawawawawaaw
Eu l-am vazut 3D si e super tare mi placut enorm asa ca daca aveti sansa sa mergeti la 3D nu ezitati ca nu o sa fa para rau cel mai bun film si super actiune1
critic_ pe 15 Iulie 2011 18:44
oau
buuuum BUUUUM BUM BUM BUM....vruuuuum, oaaaaaau....LOOOOLZ :DDDDDD. CE FAAAAAAIN A FOST.....TRANSFORMERS, TWILIGHT SI STEVEN SEAGAL E CEL MAI BUN FILM CARE L-Am VAZUT.....BUUUUUUUUUUM
Doar.Sucre pe 14 Iulie 2011 20:07
Transformatii 3.(spoilere)
O sa incep cu ce e de apreciat la filmul asta. Lam vazut acuma cateva ore la cinema , nu IMAX dar 3D totusi. Consider ca multi ati fost ,,atrasi" de filmul asta doar si doar din cauza efectelor , deaceea filmele de genu nu ajung la Oscar.

Singurulu lucru pe care il apreciez si lam apreciat intotdeauna la filmul asta de la inceputul francizei au fost efectele speciale (digitale) , da am fost si eu atras de ele. Nu cred ca exista un film cu efecte mai realistice si mai bune, nici Avatar nu ajunge la un asa nivel si la Avatar sa lucrat 3 ani .

Au fost replici cam banale sau multe faze previzibile care mau dezgustat , la un momendat numai vroiam sa vad din filmul asta pentru ca nu aveam ce vedea , am vazut efectele gata pot sa plec acasa. Chestia cu ,,rama" si daramarea blocului mi sa parut interesanta.

Shia LaBeouf - nu mia placut… citeşte

t0nka pe 14 Iulie 2011 10:48
foarte tare filmul. actiune, efecte speciale,explozii, faze in care chiar razi....rosie huntington mult mai prezenta decat megan fox...recomand
Maryana25 pe 14 Iulie 2011 10:43
nice
ieri am fost la cinema si a fost frumos,dar nu super......nota "BUN"
FlorinMovieFreak pe 13 Iulie 2011 23:19
Altceva ..
Eu spun ca e mai bine ca nu-i la fel .. ca precedentele .. aici ai mai multa drama .. mor mai multi oameni .. autoboti .. scenele sunt mult mai tensionante .. rastunari de situatie .. de efecte nu mai zic .. la unele + sunet ti se zbarleste pielea pe tine .. e chiar mult mai bine ca nu-i doar bang bang .. mai bine asa mai pe larg .. ai timp sa gusti cate putin din toate .. familie .. prieteni .. razboi .. curaj .. dreptate ..

Cheers !

R1d3r107 pe 13 Iulie 2011 13:35
TRANSFORMERS 3
Am vazut filmul la cinema . Ce pot spune altceva decat ca este probabil pana acum(iulie) cel mai bun film al anului. Cu o sumedenie de efecte speciale , Michael Bay produce dupa o munca grea si ostenitoare un film , o trilogie care va ramane o serie f buna . Michael Bay anunta o noua trilogie pt viitor, cine stie poate se va concretiza. 9,5/10
M-Joy pe 13 iulie 2011 20:56
N-am mai asteptat sa ma duc la cinema sa-l vad, asa ca l-am vazut pe PC! Nu am vazut o varianta buna, dar se vedea cat de cat bine (TS)! Acest film este preferatu' meu! De fapt, toata trilogia! Efectele sunt absolut fenomenale! Si povestea mi-a placut! La fel si actorii! Insa, ca sa spunem asa, exista un "dar"! Filmu' are unele greseli sau scapari: in primu' rand, asa cum multi au mai zis, gagica lui Sam, la sfarsitu' filmului, parea intacta si totusi, s-a "tarat" prin cladirile alea; alt lucru care probabil o sa traga putin filmu' in jos este folosirea a doua cadre din filmu' The Island regizat tot de Michael Bay; unii Decepticoni, atunci cand sunt omorati, tasnesc din ei sange ( in celelalte parti, nu s-a intamplat lucru' asta) si mai sunt si unele sunete care au fost folosite si in celelalte parti, mai ales in partea a doua a trilogiei! Aaa! Si sa nu uitam ca parintii lui Sam nu aveau ce cauta in aceasta parte! Nu vad de ce au mai primit rolul! Nici seful lui Sam nu prea avea ce cauta in acest film! In fine... Lasand toate astea la o parte, a fost un blockbuster frumos! Am citit undeva, ca este posibila o alta trilogie, dar nu va mai fi regizata de Michael Bay si nici Shia nu va mai fi in rolu' principal! Asta ramane de vazut! Vreau sa vad filmu' si in cinema, in format 3D! Pentru mine, trilogia a fost o capodopera si va ramane! :)
M-Joy pe 19 iulie 2011 01:14
Uitasem sa mai adaug ceva! Unde sunt Skids, Mudflap si Jolt? Cei trei au aparut in partea a doua... Nu stiu de ce a renuntat Michael Bay la ei... Si la faza cu cele doua cadre din alt film... Probabil a fost presat de timp si nu mai avea solutii... Dintre toate partile, cea mai bine realizata mi s-a parut prima! Nu ma refer la efecte speciale, ci la faptu' ca nu prea a avut scapari sau greseli cum au avut celelalte!
DragonMaster pe 12 Iulie 2011 21:27
O continuare buna
Toate 3 partile mi-au placut dar mie frica ca vor distruge acest film cu celelalte 2 parti care vor urma.Filmul are multe efecte speciale care au reusit sa impresioneze si sa faca ca acest film sa treaca pe pozitia 1 la incasarile din acest an pana in prezent.Nota mea este 8.
b12grk88 pe 09 Iulie 2011 00:52
Transformers: Dark of the Moon
Super.. tocmai am venit de la IMAX... super efecte... parca mai multa actiune fata de celelalte parti:D
theodor09 pe 08 Iulie 2011 17:31
SMECHER
Mi-a plcut f. f. f. mult!!!! E la fel de violent si de misto cat primele 2 la un loc!!!
::::::::::::::::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

danymury pe 08 Iulie 2011 08:14
un film cu adevarat bun, iti taie rasuflarea in unele momente, Michael Bay a facut o treaba excelenta in partea asta, numa cuvinte de lauda am...
KimBeatrice pe 07 Iulie 2011 21:50
transformers
a fost foarte placut filmul mai ales 3D.mie una mi'a placut
AleX_polo_7 pe 07 Iulie 2011 19:46
cel ma bun din cele 3
un film foarte bine facut si plin de actiune care merita vazut la cinema (pentru ca 3d-ul este cel mai bun pe care l-am vazut pana acum) chiar daca o sa amortesti in scaun 2 ore jumate dar o sa simti disconfortul doar dupa ce se termina filmul pt ca pana atunci esti captivat de roboti,lupta dintre roboti,un scenariu destul de bun si o blonda foarte atragatoare.mi-au placut si primele 2 filme dar acesta le intrece.
Leoso pe 05 Iulie 2011 22:59
Mie mi-a placut
Nu sunt fan inrait transformers,insa,acest film chiar a fost tare.Sincer,nu ma asteptam sa fie chiar atat de bun.
cosmin.tutuianu pe 05 Iulie 2011 20:01
3D face tot filmul
L-am vazut la cinema 3D am ramas masca.Are niste efecte incredibile.Cred ca ati vazut alt film cei care criticati.Glumele cu roboteii aia mici sunt bestiale, poveste e cat de cat OK, nu e cine stie ce dar nu e un thriller doar , efectele sunt de nota 20.

Intr-un cuvant e un film foarte bun.

emanuelolteanu pe 05 Iulie 2011 00:31
Am vazut filmul la 3D. Merita sa mergi la cinema sa vezi . Efecte speciale tari, poveste interesanta iar buzele tipei parca erau umflate cu Botox restul super
Fineas13 pe 04 Iulie 2011 18:57
Curata ca lacrima
am fost azi la film. pe scurt ca sa nu va plictisesc: mi-au placut efectele, cateva glume dar ceea ce m-a enervat la culme a fost ca pipita aia la sfarsitul actiunii era curata frate de zici ca acum a iesit dintr-un boutique dolce & gabbana. Penal. Au facut ca efectele sa para atat de reale si nu au fost in stare sa-i murdareasca duduiei otara sacoul ala de un alb imaculat. Plus autobotul ala obez cica distrugatorul , pai da ca sa ii faca si pe obezii americii sa se simta mai bine. :)) Succesuri
Aurel30 pe 03 Iulie 2011 00:00
Tocmai ce m-am intors de la cinema..superb..merita vazut..daca aveti posibilitatea mergeti la cinema sa-l vedeti!!!
patriche pe 29 Iunie 2011 09:24
REZERVARE
as dori sa fac o rezervare online pt acest film pt data de 02.07.2011.ma poate ajuta cineva?
Transformers: Dark of the Moon – mai mult decat un blockbuster

Regie: Michael Bay
An: 2011

Actori: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson
Genul: actiune, 3D

Primul film Transformers a insemnat pentru mine “atingerea” de care aveam nevoie pentru a ma indragosti de filme. Pot spune ca fara el, in ziua de astazi nu scriam articolul acesta. Avea toate ingredientele necesare pentru a cuceri un adolescent. Actiunea, aventura, efectele speciale, atmosfera, imbinate intr-un mod placut, l-au facut unul dintre filmele mele preferate ... citeşte

Bârfitoarea.ro pe 28 Iunie 2011 15:24
Rosie Huntington-Whiteley a adus “Transformers: Dark of the Moon” la Londra si Berlin
Dupa ce joi a deschis cea de-a 33-a editie a Festivalului International de Film de la Moscova, modelul britanic Rosie Huntington-Whiteley (24 de ani) a continuat turneul european de promovare pentru “Transformers: Dark of the Moon” in UK si Germania. Astfel,… Citeste in continuare citeşte
Bârfitoarea.ro pe 24 Iunie 2011 18:00
“Transformers: Dark of the Moon” a deschis Festivalul International de Film de la Moscova
“Transformers: Dark of the Moon” a deschis ieri seara cea de-a 33-a editie a Festivalului International de Film de la Moscova, manifestare desfasurata intre 23 iunie si 2 iulie. La eveniment a luat parte si Rosie Huntington-Whiteley (24 de ani),… Citeste in continuare citeşte
agentuoo7 pe 19 Iunie 2011 20:39
pentru cei obsedati de "Vulpe"...daca voi vreti sa va uitati la seria Transformers pentru femei va recomand sa nu o faceti...poate sa schimbe toti actorii...eu ma uit la aceste filme pentru roboti...care sunt tot farmecul acestei serii...si efectele vizuale care se fac cu ei
Scar pe 22 Mai 2011 17:37
Cu siguranta trebuie vizionat
Unul din cele mai asteptate filme. Din pacate una din cele mai frumoase actrite, megan fox, nu mai joaca in aceasta parte:(...cu toate astea cred ca filmul va fi genial, cu megan fox era un film de nota 10, asa ramane de vazut
xtremealex15 pe 20 Mai 2011 17:40
seceta
dupa un an sau chiar doi de seceta cinematografica in sfarsit vine unul care abunda in filme
valigeo96 pe 15 Mai 2011 23:38
Transformers Dark of the moon
Pot spune ca a fost un film absolut epic din toate punctele de vedere.Noua actrita o detroneaza pe Megan Fox fara nici un fel de problema deoarece este incomparabil mai talentata decat MF.Storyline-ul este exceptional mult mai bun decat in TF2 si de data asta nimeni nu mai are ce comenta (haterii).Mi s-a parut exceptional felul in care se imbina originile si evolutiile a 2 lumi diferite (una fictiva si una reala).Am mai fost impresionat de final care aduce o concluzie extrem de buna a povestii.O serie de nota 10,bv Bay :D.
Mona2121 pe 03 Mai 2011 17:11
Nu mai am rabdare!!!
Pacat ca nu mai joaca Megan Fox!
In rest...om trai si-om vedea :)

M-Joy pe 11 mai 2011 16:50
Dupa parerea mea, era bine daca nu juca deloc nici Megan, Nici Rosie! In primele parti erau cam multe cadre cu Megan! Ca na... e diva... E film de actiune... SF... nu ne trebuie numai cadre cu ele... Ar fi mult mai interesant daca ar fi mai multe cadre cu autoboti si decepticoni luptandu-se... Ca doar pentru asta e facut filmu'... Nu ca sa vedem si sa spunem: ce buna e Megan etc. :-j
valigeo96 pe 15 mai 2011 23:41
De acord 100% cu M-Joy...
Go 1 2 3 4 5 6

jinglebells