Totally Killer

(2023)

Totally Killer

Poster Totally Killer Poster Totally Killer

Sinopsis Totally Killer

Totally Killer

Când infamul "Sweet Sixteen Killer" se întoarce la 35 de ani de la prima sa crimă pentru a face o nouă victimă, Jamie, în vârstă de 17 ani, călătorește din greșeală înapoi în timp, în 1987, hotărâtă să-l oprească pe criminal înainte ca acesta să-și înceapă "opera".

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Kiernan Shipka Kiernan Shipka Jamie Hughes Olivia Holt Olivia Holt Pam Miller Charles Gillespie Charles Gillespie Blake Hughes, adolescent
Lochlyn Munro Lochlyn Munro Blake Hughes, adult Troy Leigh-Anne Johnson Troy Leigh-Anne Johnson Lauren Creston, adolescentă Liana Liberato Liana Liberato Tiffany Clark
Julie Bowen Julie Bowen Pam Hughes Randall Park Randall Park Dennis Lim Conrad Coates Conrad Coates Doug Summers
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Blumhouse Television, Divide/Conquer

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 08 Octombrie 2023 20:03
E un film bunicel chair daca este putin amestecaat cu alte doua filme de ssucces anterioare....Back to the future si Scream.
2 1
Costirik pe 07 Octombrie 2023 19:47
Nu am fost pasionat niciodata si nu am inteles mania aceasta ( mai ales a americanilor ) pentru slasher movies, dar acest film chiar a fost bunicel, mai ales cu doza de comedie, anii '80 si referintele la alte filme. M-a distrat copios, asta si datorita actritei Kiernan Shipka, care e extrem de carismatica si talentata.
1 1
bainca pe 12 ianuarie 2024 01:18
slasher este o ramura a horror-lui . exista mai multe ramuri nu doar tipica poveste cu bantuire sau supranatural . evolutia
viki199- pe 07 Octombrie 2023 10:46
Ma captivat și atât
O ușoară comedie și cam atât. Un "SCREAM" pentru noua generație. Mă întreb cum vor mediatizate crimele lui Danny Rolling în 2050, gen "Baby Shark Scream" :))
1 3
mirceathekid pe 26 Octombrie 2023 22:42
Merită o vizionare................................
0 0
6Patronul9 pe 16 Octombrie 2023 12:20
Un film foarte dragut,un fel de Back to the future combinat cu Scream. Mi-a amintit ca vibe de Happy Death Day si Freaky. Daca va place genul acesta de horror trebuie sa-l urmariti.
0 1

Spune-ţi părerea despre Totally Killer

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells