Tokyo Sonata

(2008)

Tokyo Sonata

Poster Tokyo Sonata Postere Tokyo Sonata

Sinopsis Tokyo Sonata

Mai mult
Tokyo Sonata

O familie japoneză obișnuită intră într-un domol, dar sigur proces de dezintegrare după ce capul familiei își pierde slujba deținută la o companie importantă.

"Tokyo Sonata" este portretul unei familii japoneze obisnuite. Stapanul familiei isi pierde brusc locul de munca si incearca sa isi menajeze familia, ascunzind aceasta veste devastatoare. Fiul cel mare se află la colegiu si are o viata a lui despre care ceilalti nu prea stiau mare lucru, iar…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: valik
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

Produs de

Django Film

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Fortissimo Film Sales

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Haruka pe 19 Aprilie 2010 12:20
"Cum pot sa o iau de la capat? " Asta se intreaba personajele din film la un moment dat, despre asta e filmul, despre problemele simple din viata si cum putem finaliza totul.
3 0
elianna pe 18 August 2018 15:05
Straini in familie
Odata cu concedierea capului familiei, pare ca intreaga familie isi pierde unitatea si coeziunea. De fapt, pina atunci lucrurile functionasera intr-o cvasi normalitate care ascundea lipsa lor de apartenenta si instrainarea. Concedierea nu a facut decat sa dea perdeaua la o parte si sa dezvaluie o realitate in care membrii familiei se pierdusera treptat unul de celalalt, fara legaturi si fara ideluri.
Mi-a facut placere sa vad cum decurge viata de zi cu zi pentru o familie din Japonia, dar filmul curge lent, aproape repetitiv si nu au fost subliniate prea bine etapele degradarii individului si familiei. Finalul nu aduce nici el clarificare.

0 0
lili22 pe 04 Martie 2020 15:06
E un film bun, despre cum poti sa iti gasesti din nou echilibrul atunci cand nu mai aveai nicio speranta.
0 1

Spune-ţi părerea despre Tokyo Sonata

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells