The Contractor

(2022)

Contractorul

Poster The Contractor Postere The Contractor

Sinopsis The Contractor

The Contractor

In filmul de actiune “The Contractor” Chris Pine e un veteran de razboi lasat la vatra, fara pensie si asigurare medicala, si care pentru a face rost de bani pentru familia sa intra in contact cu un antreprenor (jucat de Kiefer Sutherland) pentru o misiune undercover la Berlin.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

AKA

  • Violence of Action

Produs de

30WEST, Icon Films

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lavara_laiarna pe 26 Aprilie 2022 12:30
Un subiect bun, pe seama căruia multe filme reușesc. .să treacă clasa.
3 0
stricted pe 17 Aprilie 2022 20:11
Film făcut în mare proporție în România. Bunicel film.
3 0
dany6960 pe 12 Martie 2022 08:23
In filmul de actiune "The Contractor" Chris Pine e un veteran de razboi lasat la vatra, fara pensie si asigurare medicala, si care pentru a face rost de bani pentru familia sa intra in contact cu un antreprenor (jucat de Kiefer Sutherland) pentru o misiune undercover la Berlin. Multe scene sunt filmate insa la Bucuresti, in subteran la statia de metrou Unirii, pe cheiul Dambovitei in zona metrou Grozavesti cat si pe strazi si in parcul Cismigiu. In film mai joaca si romanii George Pistereanu si boxerul Florian Munteanu. E un film alert, bine facut, care nu te plictiseste caruia ii acord nota 9.
3 3
Iulidesprefilme pe 11 Ianuarie 2023 20:08
Cu o distribuție bună în care se evidențiază Chris Pine, dar din care fac parte și niște actori români, filmul este antrenant și atrage atenția asupra unui subiect delicat, vaccinul descoperit pentru a ține în frâu o eventuală pandemie...
0 0
mirceathekid pe 08 Decembrie 2022 19:38
Un film neașteptat de bun chiar daca e făcut de Prime Video, vine cu multe răsturnări de situații care nu te plictisesc deloc, printre altele e atins și subiectul Mega Afacerii Vaccinării Covid, nota 8.
0 0
Sheev12 pe 28 Aprilie 2022 01:21
Piata acestor tipuri de filme nu încetează sa ma uimească cum nu scade si, cu siguranta, nu se va lasă pagubasa prea curand. "Hit and run" ar fi deviza sub care se ascund aceste filme supra si subfinantate, amestecate in aceeasi paludă de mediocritate din care au facut o marcă. Spre binele cinematografiei, astfel de filme de duzina ar trebui rărite.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Contractor

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells