Păreri Pilot

(2009)

Ordonează după
anna.n pe 12 Noiembrie 2010 19:11
super tare:X:X si ador ca este pe episoade si sezoane..asa cuprinde mai mult din carti
1 1
alex_il_fenomeno pe 25 Februarie 2012 10:01
un inceput fulminant , extrem de bun , care anunta un serial de succes .
Vorador pe 10 Ianuarie 2012 22:58
sursa:tvblog.ro
Am asteptat o vara intreaga, am citit cartile ca sa stiu la ce sa ma astept, am avut ceva prejudecati vis-a-vis de schimbarile (inevitabile de altfel, la urma-urmei, cine si-ar dori o copie la indigo a unei carti?!) facute si fata de Paul Wesley pe care nu il consideram chiar potrivit pentru rolul lui Stefan. Si serialul a inceput si nu m-a dezamagit, ba chiar m-a surprins foarte placut. Nu am sa inteleg insa de ce au fost atat de multe sneak-peak-uri si promo-uri care au stricat, cumva, surpriza primului episod.

Povestea este simpla, veche de cand lumea si noua totodata. El, vampir, localnic de altfel, se intoarce dupa o vreme lasand a se intelege ca motivul principal al reintoarcerii este ea, Elena, fata a carui parinti pierisera intr-un accident dramatic. Elena are un frate mai mic, Jeremy, a carui suferinta este mai greu tinuta in frau si care isi ineaca amaraciunea in… citeşte

cristinutzayoo pe 26 Noiembrie 2011 02:41
superb serialul seamana cu amurg probabil din cauza asta imi place
xerses pe 04 August 2011 09:59
Primul episod mi-a placut mai mult decat primul episod din True blood.

jinglebells