The Miseducation of Cameron Post

(2018)

Proasta creştere a lui Cameron Post

Poster The Miseducation of Cameron Post Postere The Miseducation of Cameron Post

Sinopsis The Miseducation of Cameron Post

The Miseducation of Cameron Post

Când Cameron îşi pierde părinţii într-un accident de maşină, fata simte atât vină cât şi uşurare: nu vor afla niciodată că este lesbiană. Ani mai târziu, Cameron locuieşte cu mătuşa ei pocăită şi are o relaţie cu regina balului de absolvire. Când fetele sunt surprinse împreună, Cameron este trimisă la un centru de terapie care promite că poate "vindeca" adolescenţii de pornirile lor homosexuale.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

Produs de

Beachside Films

Distribuitorul international

FilmRise

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 11 Noiembrie 2018 03:18
Da, da, da. Sa tratam homosexualitatea sau deviatii psihice cu rugaciune si terapie unde impartasim lucruri si trairi intime cu necunoscuti ostili, fiecare cu suferinta si lupta lui.
Sa tratam boli psihice cu cantecele inchinate divinitatii, sa acceptam sa ne spele creierii si sa ne transforme in paiate.
Sa stam si sa tot vorbim, sa facem spume la gura de atata trancaneala cu un terapeut care vine la birou cu la fel de multa pasiune si implicare cu care se duce un vidanjor la o noua zi de cacat (la propriu si la figurat).
Sa transformam tineri cu oarece rataciri trecatoare si corectabile in cai cu doua perechi de ochelari.
Orice tanar are momentele lui de ratacire, de rebeliune, de curiozitati, de incercari, experimentari. Si daca e gay, in lumea in care traim azi, care e problema? Si-a asumat aceasta orientare si daca el este fericit si implinit, cine suntem noi… citeşte

2 1
eduard_stratan pe 13 noiembrie 2018 11:17
Acum la facultate tot vine unul si scrie cu creta pe tabla, si voi scarta/scarta pe hartie?
zdraveius pe 23 decembrie 2018 18:04
@eduard_stratan La facultate se scrie dupa dictare. Profesorul sintetizeaza cateva idei, iti face un plan si iti dicteaza zeci de pagini din cartea lui. Nu se schimba nimic. Vine tanarul absolvent de liceu care asa a fost invatat: sa scrie dupa dictare 1001 de informatii, sa memoreze ca un robot, sa redea ca un reportofon. Si sa nu mai stie nimic din ce a "invatat" la 2 secunde dupa ce a iesit de la examen.
elianna pe 21 Decembrie 2018 22:11
Eliberare
In anii `90, adolescenta Cameron Post este surprinsa impreuna cu iubita sa in momente intime, pe bancheta din spate a masinii. Data in vileag, ajunge sa fie internata intr-un centru care se ocupa de conversia adolescentilor gay, un centru crestin in care se incearca - prin terapie si credinta - sa ii aduca pe "pacatosi" pe "calea dreapta". Aici se imprieteneste cu alti colegi cu care la final ia o decizie eliberatoare.
PS. Subiect similar cu "But I'm a cheerleader".

1 0
AmphitriteMermaid pe 21 Ianuarie 2019 16:07
Ideea filmului e interesantă. Presupun că mesajul acestuia este faptul ca trebuie sa fim mai deschisi cu cei din jurul nostru. Chloë interpretează foarte bine. Merita vizionat.
0 0
lili22 pe 26 Decembrie 2018 16:44
Ideea e buna, dar realizarea e proasta.Dragut ca unii povestesc filmul.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Miseducation of Cameron Post

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Miseducation of Cameron Post
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells