The Pod Generation

(2023)

The Pod Generation

Poster The Pod Generation Postere The Pod Generation

Sinopsis The Pod Generation

Mai mult
The Pod Generation SUB

Un cuplu din New York, Rachel (Emilia Clarke) și Alvy (Chiwetel Ejiofor) trăiesc într-un viitor nu atât de îndepărtat, în care tehnologia oferă o viață din ce în ce mai convenabilă. Director în ascensiune a unei companii, Rachel obține un loc râvnit la Womb Center, care oferă cuplurilor o maternitate convenabilă prin intermediul uterelor artificiale detașabile, tip pods. Dar Alvy, un botanist cu dragoste pentru natură, preferă o sarcină naturală. O călătorie pavată de tehnologie către transformarea în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

Produs de

Quad, Scope Pictures

Distribuitorul international

Roadside Attractions

Distribuit in Romania de

Follow Art Distribution

Box office The Pod Generation

Weekend premieră (04.12.2023)
  • Loc 17
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 21.235,00
Total
  • Spectatori 4
  • Încasări (RON) 48.466,39
  • Încasări (USD) 10.618,99

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mihai.Serban pe 11 Decembrie 2023 19:11
The Pod Generation: anularea viitorului
Maternitate extrauterină, democratizată, într-un SF romantic fără romantism

Rachel (Emilia Clarke) Alvy (Chiwetel Ejiofor) sunt un cuplu dintr-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat. Ea lucrează la o corporație care gestionează influenceri, iar el e un profesor de botanică. Ea îmbrățișează tehnologia, iar el e un conservator convins, punându-și studenții să îmbrățișeze copaci. Amândoi ar vrea un copil, dar o sarcină i-ar îngreuna lui Rachel munca, așa că apelează la serviciile unui „Centru Uterin”, o companie care asigură un loc într-un uter artificial, un fel de ou de plastic ambulant. E o ocazie rară pentru Rachel, iar dacă nu se hotărăște rapid, pierde un loc râvnit, pe care șefa ei i l-a asigurat odată cu noua promovare.

Premisa pare deci promițătoare: ce-ar fi dacă maternitatea ar fi democratizată și ar… citeşte

0 0
R_Afc pe 10 Decembrie 2023 20:36
Predarea ouălor către corporații
Un film care promite, dar nu se ține de promisiune. O poveste care ne prezintă o idee interesantă despre cum ar putea arăta viitorul reproducerii.

Intriga devine din ce în ce mai puțin convingătoare pe măsură ce avansează. De asemenea, se epuizează prea devreme și are un act al treilea care nu reușește să aibă un impact emoțional. Regizoarea nu își duce conceptul suficient de departe pentru a provoca publicul și se scufundă într-o dulcegărie cu ouă colorate.

Este adevărat că femeile sînt obligate să aleagă între carieră și maternitate și că este adesea incomod să ai copii cînd ești la început de drum. În viitorul imaginat de Barthes, rata natalității a scăzut atît de mult, încît nevoia de poduri devine o necesitate, iar acestea reprezintă o modalitate de a le da femeilor posibilitatea de a deveni mame în timp ce… citeşte

0 2

Spune-ţi părerea despre The Pod Generation

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells