The Laundromat

(2019)

The Laundromat

Poster The Laundromat Postere The Laundromat

Sinopsis The Laundromat

The Laundromat

Când vacanța sa idilică ia o întorsătură neașteptată, Ellen Martin începe să investigheze o poliță falsă de asigurare, doar pentru a se trezi în mijlocul unor înțelegeri îndoielnice care pot fi legate de o firmă de avocați din Panama City și interesele lor de a face cei mai bogați oameni de pe planetă și mai bogați.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Anonymous Content

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lavvw pe 23 Octombrie 2019 11:01
foarte bun. trateaza intr-o nota umoristica celebrul caz Panama Papers de acum cativa ani. ramai cu ceva dupa vizionare. actorii, the best !
5 0
sabinalin pe 28 Martie 2021 21:28
Panama Papers. Un subiect mai mult decat suculent, o bomba de presa care a atras atentia intregii lumi, tocmai potrivita in zilele noastre in care se lupta din greu impotriva coruptiei cel putin la nivel declarativ, naivii cred ca e vorba de lupta efectiva, cei care au suficienta experienta isi dau seama ca e mai mult ipocrizie. Cum il afecteaza pe omul obisnuit escrocheriile facute la nivel inalt de catre indivizi lipsiti de orice fel de scrupule, intotdeauna omul obisnuit e cel care o incaseaza, e reconfortant sa vezi ca uneori si banditii sunt cei care platesc. Un regizor capabil sa faca mari filme, nu-i vorba ca a sa cariera cuprinde si productii mai putin reusite. O aglomerare de staruri mai rar intalnita: Streep, Oldman, Banderas, Cromwell, Stone, Patrick, Wright. Toate premisele ca sa iasa o capodopera cu care Netflix sa dea marea lovitura, n-a fost sa fie, e ,,doar,, un film bun,… citeşte
0 0
stricted pe 27 Octombrie 2019 22:54
Prea mult monolog, gen documentar hilarodramatic. .
0 3

Spune-ţi părerea despre The Laundromat

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells