Greenland

(2020)

Greenland

Poster Greenland Postere Greenland

Sinopsis Greenland

Mai mult
Greenland

O familie luptă pentru supraviețuire atunci când o cometă cu dimensiuni uriașe pune în pericol existența vieții pe Pământ.
John Garrity (Gerard Butler), soția sa Allison (Morena Baccarin) și fiul tânăr Nathan fac o călătorie periculoasă spre Groenlanda, singura lor speranță pentru supraviețuire. Pe fondul unor știri terifiante despre distrugerea orașelor din întreaga lume, de fragmente ale cometei, familia experimentează tot ce este mai bun și cel mai rău în umanitate, în timp ce luptă împotriva…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

STX

Distribuitorul international

STX Films

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 15 Noiembrie 2020 22:55
Nu ii inteleg pe unii, tot comparatii cu un film, cu altul. Eu cand ma pun la un film incerc sa ma relaxez, nu sa fac comparatii, sa analizez, ca doar nu sunt critic de film. Da, daca nu imi place gata, pa si la gara nu ma mai uit la el in continuare.
Mie mi-a placut filmul si nu mai stau sa compar cu 2012 sau altele, actori foarte buni, actiune mai putina, dar a fost destul de bun.

12 3
xerses pe 15 Noiembrie 2020 16:23
Da, o reteta de scenariu care inca functioneaza, cu actori buni si o regie dinamica.
7 1
dany6960 pe 23 August 2020 14:05
Ce faci cand o cometa de dimensiunea unui teren de fotbal aterizeaza taman in zona ta? Iti iei sotia si pe ala micu', bolnav de diabet si te imbarci in primul avion liber pus la dispozitie de guvern. Pe drum ce sa vezi, apare separarea lui Gerard de Morena si pusti, la care o sa ziceti, da, am mai vazut asa ceva. Eh, abia acum vine partea si mai interesanta. Ce-ar fi sa separam si mama de pusti. Si toate astea pe fondul unui cataclism natural mondial. Pun pariu ca la asa ceva nu v-ati fi asteptat. Cumva in timpul vizionarii mi-au rasunat in cap vorbele Deliei: "Poti fugi, dar nu te poti ascunde/ Soarta te gaseste oriunde". Dar vor ajunge oare sa se reintalneasca protagonistii nostri si sa scape taman in buncarul din Groenlanda? Asta ramane de vazut.
7 5
cabo1970 pe 09 Noiembrie 2020 15:26
Cocalari care comenteaza nevazand filmul.asa tin mortis sa afiseze ca ar putea comenta si daca i-a aparut un cos lu petre roman.
6 1
Coriowan pe 9 octombrie 2021 14:29
Nu, Petre Roman n-avea gît. Era gîtless. Dacă i-ar apărea gîtul ar fi de comentat. Culmea ar fi să-i apară un coș pe gît.
hitman78 pe 14 Noiembrie 2020 18:54
un 2012 mai slab realizat
Daca vreti sa va pierdeti 2 ore cu un film plin de clisee si enormitati Greenland este exact ce aveti nevoie.Se pare ca Gerald Butler nu mai poate iesi din tiparul asta de rol.
4 14
anacodruta pe 10 decembrie 2020 07:52
din pacate asa este, parca cumva sta in umbra propriului succes si trage de el la nesfarsit, ori a ramas fara bani si joaca in orice, ori a obosit si nu ii mai pasa, insa pe cat de spectaculos doream sa fie filmul, pe atat a fost de slab si fara mare subiect sau actiune, aceleasi aiureli ca peste tot, cu niste neandertali care in timp de apocalipsa se apuca sa se lupte pe teme rasiste si pe bunuri (ma refer la drumul lui cu camionul), oare sa fie omenirea asa limitata in marea ei majoritate? si nu mai spun toate celelalte replici propagandiste, lipsa lor de judecata in multe situatii, per total este reteta perfecta a esecului. pacat de actorii principali, amandoi sunt preferatii mei.
Domolul pe 19 decembrie 2020 23:16
Mi-a plăcut ce ai scris, păcat că nu ai postat comentariul stand alone și l-ai pus aici la comentariu de comentariu . Asta probabil fiindcă cinemagia nu ne permite quotes. Omenirea este limitată în marea ei majoritate ?Da. Vezi fuga după făină și hârtie igienică în martie anul acesta
user-5fb0edd0daf46 pe 15 Noiembrie 2020 11:04
Seamănă putin cu filmul 2012(spre final), dar acela a fost mult mai bun. Au trecut repede cele două ore și nu s-au petrecut prea multe in acest film. Mă asteptam la mai multe imagini cu acea cometa si sa fie mai palpitant. Nota 8 (ptr actori mai ales)..
3 0
anacodruta pe 17 August 2020 11:48
interesant
nu pot da nota filmului inca, dar pare interesant si infricosator ca viziune asupra lucrurilor in acele circumstante. sper sa merite, fiind actori asa buni.
2 2
l.u.v pe 09 Decembrie 2020 23:48
Atac la un IQ minim
O prostie penibila. Film bun doar pentru copii de pana in 15 ani.
2 8
Mihai2508 pe 20 Decembrie 2021 20:51
Merge de relaxare
Un film bunicel ce are ca subiect sfarsitul lumii din cauza unui asteroid. Nu este printre cele mai reusite filme din acest punct de vedere, dar ca relaxare, merita vizionat. Actorii principali joaca destul de bine si sunt cunoscuti. Un film cu un scenariu dinamic si care te tine in priza pe parcursul acestuia.
1 0
LFa pe 07 Noiembrie 2021 20:36
SF-uri catastrofale am mai văzut dar pentru acest gen este o reușită. Regia bună, realista/ credibila, scenariu bun spre ft bun, iar actorii excelenti! Ambuscada din aeroport oferă un plus de dramatism, dc mai era nevoie, lângă fragmentele de cometă arzând cerul... In acest context și Pentru toate cele de mai sus are un 8 /10, dela mine!
1 0
Dragos.87 pe 26 Noiembrie 2020 22:20
Este un film ok cu un scenariu interesant însă acțiunea e statică,în sensul că tot timpul aștepți să se întâmple ceva..Efectele vizuale au fost reușite,iarăși un minus îl constituie suspansul care ar fi trebuit să fie mai crescut iar mesajul filmului mi-a plăcut:propria viață contează mai mult ca orice..O vizionare nu strică..!
1 2
niggeremall pe 09 Martie 2024 20:34
film cu montaj bun si bine realizat intr-un segment de nisa. si cam atat. felul si intensitatea cu care s-a pus accentul pa `familie` si lipsa unei actiuni coerente care sa lege scenariu cum trebe face parte din droaia de prostii care era imposibil sa lipseasca dintr-un film de man-a 2-a. a fost ca o ciorba insuficient fiarta. ingredientele si condimentele au fost bagate la timp, s-a gresit cantitatea pa ici pa colo, dar problema-i ca n-au avut omogenitate dom`le. tocmai m-am uitat la biografia regizorului. nu-mi vine sa cred ca omu asta a facut shot caller.
0 0
Iulidesprefilme pe 06 Februarie 2023 17:50
Pe tema dezastrului planetar, cu motivul luptei pentru supraviețuire, filmul ilustrează caractere diferite, de la brutal, la uman, de la violent, la pașnic, de la responsabilitate la iresponsabilitate...
0 0
clauditz pe 09 Ianuarie 2022 23:35
Un film de actiune foarte bun! Interesanta ideea, ca nu doar oamenii politici se salveaza, ci si oameni de rand. Si da, oamenii devin inimaginabil de agresivi, cand e vorba de viata si moarte. Fapta cuplului de a fura baiatul mi s-a parut crunta, din perspectiva unei mame. Un film de suspans, emotionant, care merita vazut.
0 0
IonComan90 pe 29 Decembrie 2021 22:30
Toxic
Salut!

Filmul ca idee, efecte si majoritatea scenelor este bun. Problema este că printre firele narative s-au băcat și otrăvuri pe care nu le agreez. De exemplu ce a facut mr Butler nevestii in trecut si altele.

0 0
mihai2407 pe 3 ianuarie 2022 06:30
De asta erau certati si de asta nu vorbea si cu taicaso

Spune-ţi părerea despre Greenland

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Greenland
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells