Minari

(2021)

Minari

Poster Minari Postere Minari

Sinopsis Minari

Minari

Anii '80. O familie coreeano-americană se mută la o fermă din Arkansas în căutarea Visului American. Confruntându-se cu provocările acestei vieți noi, membrii familiei vor descoperi că legătura necondiționată dintre ei reprezintă puterea de care au nevoie pentru a merge mai departe.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
Vezi pe Hbo Max
Un premiu şi 5 nominalizări Oscar, un premiu Globul de Aur, 5 nominalizări BAFTA, 2 premii Sundance
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
HBO 2
Vineri, 29 Mar 12:20
HBO 2 HD
Vineri, 29 Mar 12:20
HBO 3
Miercuri, 03 Apr 07:40
HBO 3 HD
Miercuri, 03 Apr 07:40

Caseta tehnică

Produs de

Plan B Entertainment

Distribuitorul international

A24

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 01 Martie 2021 18:26
Suntem in epoca filmelor coreene.Minari (planta) spune povestea unei familii coreene stabilite in USA in cautarea unei vieti mai bune.Viata buna nu vine prea curand, ai de ales intre a face ce iti place cu toate riscurile sau a te resemna cu o munca monotona, ca sa fii cu toata familia.
O experienta deosebita.Coloana sonora foarte frumoasa.

2 3
sabinalin pe 14 Martie 2021 21:45
Cinci personaje in cautarea unui vis. Un tata care ar face orice pentru ca familia sa sa traiasca mai bine. O mama care crede ca drumul ales de tata este cel gresit. Un fiu cu o grava problema de sanatate, e necesar un spital cat mai apropiat pentru ca orice se poate intampla oricand. O fiica mai mare decat fiul, poate cel mai sters dintre personaje dar cu rolul sau bine determinat in evolutia povestii. Plus o bunica speciala care-i sarea si piperul atat de necesarepentru a dinamiza istoria. Cinci personaje in cautarea ,,american dream,, in America din vremea cand presedinte era Ronald Reagan. Atentie la ding-dong, de acolo vine cea mai tare scena a filmului!

In vreme ce unii involueaza la ,,babardeli cu bucluc,, ( ma gandisem sa-i mai dau o sansa lui Jude in amintirea excelentului ,,Toata lumea din familia noastra,, , dupa ce am citit oarece cronici m-am lamurit… citeşte

1 2
parker30 pe 15 martie 2021 20:28
Se merita vazut?
sabinalin pe 16 martie 2021 17:36
Eu zic ca da!
liana10 pe 12 Martie 2021 00:15
Minari(pătrunjel japonez sau pătrunjel de apă, din coreeanul mi=apă, nari=legumă) este povestea unei familii coreene pregătită să lupte, iar și iar, pentru îndeplinirea visului american.
1 2
user-5c9f8c2e87074 pe 23 Ianuarie 2023 01:30
Un film realmente frumos în care se demonstrează ca iubirea, atașamentul e baza , fundamentul vietii ,familiei. Interpretări ireproșabile. Filmare și fotografie de excepție.
0 1
Smrs pe 13 Aprilie 2021 15:00
Bun. Spoiler!
Trăim o perioadă inedită a interpretării filmelor - fără un scenariu clar, fără un punct culminant sau o acțiune concretă, arta cinematografică din ultimul an ne propune să apreciem aceste filme care se desfășoară sub forma unor frânturi cât mai reale și apropiate senzorial de ceea ce au trăit oamenii de rând sau ce ar trăi/vor trăi în contexte identice.
Multă vreme, Minari dă impresia că are o desfășurare fără sens..urmărind gospodărirea unei familii care vine dintr-o cultură total diferită - Koreea, să se stabilească și să se descurce în SUA..și totul se petrece cum te-ai aștepta..oamenii se trezesc, muncesc de-ale casei, mănâncă și se culcă și în fiecare zi e la fel. Te și întrebi când o să apară acel ceva care să dea sens filmului. Acel ceva nu prea apare, dacă te aștepți la ceva spectaculos, însă anumite evenimente… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Minari

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Minari
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells