The Human Contract

(2008)

Contractul uman

Poster The Human Contract Postere The Human Contract

Sinopsis The Human Contract

The Human Contract

Un corporatist care ascunde un secret de nedezvăluit se împrietenește cu un necunoscut care îl îndeamnă să renunțe la stilul lui de viața conformist și să trăiască în voia sorții.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: micsa9124
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Produs de

Tycoon Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Home Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marta.b pe 27 Ianuarie 2013 00:01
Mie mi-a parut un film incitant, ce mi-a captat atentia pe tot parcursul sau. Un barbat de succes devine vulnerabil descoperind atractia si dragostea față de o femeie ieșită din tipare, luptând cu prejudecățile și cu principiile după care ne călăuzim în viață majoritatea dintre noi și dorința de-a o accepta așa cum e.
De experiențele nefericite din copilărie și sentimentul de vină de-atunci nu scapă nici la maturitate. Pe baza trăirilor din prezent și-a amintirilor din trecut, el se redescoperă și privește viața cu alți ochi, relația cu nonconformista Michael dându-l complet peste cap.

4 0
into_the_labyrinth pe 26 Iunie 2012 23:47
Nu e chiar genul de film pe care să îl urmăresc în mod curent (dramele din viaţa unui corporatist care ”descoperă” că e ”tot un om” şi are un suflet), dar pot să spun că m-a captivat într-o anume măsură. E o dramă acceptabilă, fără a fi o capodoperă. Ce îi reproşez: zecile de dialoguri stupide care apar, parcă trase la indigo, în majoritatea filmelor americane, ca şi faptul că pe alocuri e cam necredibil. Ce mi-a plăcut: faptul că arată că în spatele fiecărui om, fie el şi unul considerat de ”succes”, se află o persoană care are nevoie să se autodescopere şi să trăiască în armonie cu ceilalţi şi cu sine însuşi.
4 0
micsa9124 pe 26 Ianuarie 2013 18:40
nu il recomand ii o prostie de film.20 minute am rezistat la el
0 6

Spune-ţi părerea despre The Human Contract

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells