Păreri The Expendables 2

Eroi de sacrificiu 2

Ordonează după
Pantaleon pe 10 Noiembrie 2014 13:59
Sa dam mână cu mână !
Nu sunt un fan al seriei The EXPENDABLES, asta ca sa fiu corect de la inceput. Am asteptat si am urmarit cu mult interes prima parte, dar cand am constatat ca pe langa un buchet frumos colorat de actori de filme de actiune, care odata rupeau ecranele si frangeau inimile pustoaicelor, filmul este un rateu ordinar, lipsit de orice calitati. Partea a doua am vazut-o de curand la Pro Tv si asta pentru ca nu aveam la ce sa ma uit pe alte posturi. Desigur, e mai proasta ca prima, asa cum a treia este, probabil, mai proasta decat primele doua la un loc. Nu-i condamn pe cei care s-au indragostit iremediabil de adunatura de vedete stranse pe bani grei, pentru a crea un gunoi cinematografic. Ba chiar un gunoi al filmelor de actiune, genul respectiv avand exponenti de marca, ce scuipa oricand pe aceasta fransiza. Ideea lui Stallone de a strange laolalta tot ce altadata batea si impresiona poate are… citeşte
pisicuta1 pe 28 Iulie 2014 22:05
acctor mari film slabut!
merita vazu o data!
sau de pasionati ai genului!

lili22 pe 06 Iunie 2014 21:26
numai chinezoaica mi-a placut
Ca sa-si faca reclama un supermarket a dat bilete gratis la o tombola pentru cumparatorii mai instariti, asa am vazut eu si alti 40 filmul acesta.
zdraveius pe 03 Februarie 2013 03:54
Genul programului: comedie.
Pentru actori cu experienta lor, ar trebui sa poata face capodopere. Insa cum nu orice actor poate evolua constant, iata ca sunt stransi laolalta cei care s-au plafonat de ceva vreme. Filme de duzina, cu regie si scenariu de duzina, interpretare obosita, perimata. Copiii sunt cei mai fericiti, isi vad eroii de actiune in acelasi film.
Si noi am fost copii, si noi i-am apreciat. Dar parca asteptam mai mult de la ei. Gresesc?

georgel1976 pe 02 Decembrie 2012 09:34
ce e nou in film?
ce e nou in acest film? Nimic! pentru ca este ca si o supa reincalzita de zeci si sute de ori. poate doar reusita adunarii la un loc a celor mai cunoscuti actori din filmele de actiune din anii 80 - 90. in rest nimic nou. nu se merita pierdut timpul cu el.
GALD pe 16 Noiembrie 2012 00:15
Muzeul a prins viata - lipseste Piedone la apel
A fost un film de toata jena pe ansamblu. Iubitorii genului de actiune poate au fost impresionati. Nu stiu ce a vrut sa fie, parodie, comedie, dar stiu ca am ras cu toata pofta la aparitiile lui Chuck Norris. Noi i-am cerut ajutorul in proteste de strada (vezi pancarda Bucursti ), si el, ... apare in Albania - cam vechi si bruiate receptoarele.
Actorii sunt/au fost prea mari ca sa-i bagi intr-o oala si sa-i amesteci. E penibil si de prost gust, ca atare a iesit un kitch ieftin de rah ... dintr- o intreaga pleiada aurita.
Statham cred ca a fost singurul care a excelat si a avut fazelede lupta cele mai reusite, pe langa cele comice oarecum mediocre - dar asta cred ca era nivelul tinta.
Puteti sa-l vedeti daca vreti sa participati la o reuniune de familie.

eko pe 15 Noiembrie 2012 07:30
distributia foarte buna , pacat ca scenariul este o porcarie , la un buget de 100 milioane te-ai fi asteptat la o poveste mai buna . Din tot filmul doar de Dolph , Arnold si Van Damme mi-a placut restul foarte sters iar Chuck a fost doar un nume pe poster pentru a atrage mai multa lume la cineva . sunt foarte dezamagit este chiar mai prost decat prima parte , sper ca partea a treia nu o sa fie tot o dezamagire.
mtraianc pe 18 Octombrie 2012 02:58
5/10
culmea ,, milioane de gloante trase , toti mor ,, DAR CEI DIN GASCA Expendables ,nici un ranit de vre-un cartus ,, unul singur injungiat ,,dar si ala tinut de trei insi rastignit , daca filmul era animatie era grozav , asa este o ,,,,K komedie
omucuvaloare pe 20 August 2014 20:53
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
Pantaleon pe 10 noiembrie 2014 14:03
Chiar originala ideea, recunosc asta. Ma mir cum nu i-a mai dat niciunui regizor pana acum prin cap sa adune cativa babalaci expirati si sa-i puna sa traga cu puscoacele in tot ce misca. Si sa mai si bata, ca la prima tinerete. Ageamii rai astia de la Hollywood, au nevoie de zeci de ani pentru a scoate o idee originala ca asta.
SANDA45 pe 21 Iunie 2014 00:11
Un film plin de actiune, nici nu se putea altfel, avand in vedere distributia plina de legende ale filmelor de actiune.
niko18 pe 31 Mai 2014 13:19
CEI MAI BUNI ACTORI DE FILME DE ACTIUNE AI TUTUROR TIMPURILOR!!!!!!!! MAI RAR ASA FILME BUNE!10+++
Claudynho pe 31 Ianuarie 2014 14:50
Cu mult peste prima parte... spre deosebire de prima parte apare si Chuck Norris care are o aparite trasnet :)))
horia_ticsa pe 16 Noiembrie 2013 23:03
Cel mai tare film de actiune facut vreodata si banuiesc ca si the expendables 3 va fi pe masura,faza mea preferata este aia cu stilul clasic: Nu poti invinge classicul!!!!!
chiba_florin pe 24 Octombrie 2013 11:07
!!!!!!!
Nostalgic ... sau nu ... iubitor sau nu al filmelor de actiune ti-e imposibil sa nu te amuzi copios la fazele comice ale filmului; pe mine m-a distrat enorm filmul si maniera cu care a inceput primul sper sa continue la nesfarsit ;) Pur si simplu GENIAL !!!!
Dar_kvampire pe 22 Octombrie 2013 21:25
Mult mai bun ca primu si de abia astept si 3 mai ales ca joaca Jackie Chan
hallowmen pe 21 Octombrie 2013 00:25
un film bun...actiune buna...actori geniali...sunt cei mai bad ass actori de actiune din toate timpurile
AlineziaBumfi pe 03 August 2013 13:14
Foarte, foarte bun
Acesta e un exemplu de film de actiune in care ai tot ce iti doresti! Categoric, "mai complex, mai periculos si mai bun decat primul". Filmul incepe in forta, exact asa cum speram sa fie un asemenea film si presupun ca actorii au stiut de la inceput in ce se baga :)
vladimir84 pe 22 Iulie 2013 22:45
Film bun, la care te-ai uita oricum numai cand te uiti la lista de actori. Ce-i drept putea sa aibe mai putini actori cunoscuti si sa fie foarte bun, dar putea sa fi si la polul opus. Stallone se descurca cu filmele de actiune, sa vedem ce mai urmeaza din partea lui.
alyn.alyn pe 20 Iulie 2013 17:52
evident , un film cu toata crema n-ar fi putut sa iasa decat foarte bine :) astept expendables 3 :D
Andrei99Vlad pe 23 Iunie 2013 12:53
Multă actiune, mai mulți actori decât in primul. Este o capodopera, nu cred ca mai exista filme de actiune cu actori de actiune. Fara Chuck Norris filmul nu avea ,comedie'. Este, a fost si va fi un film foarte bun de actiune.
AlynnDeeJay pe 12 Martie 2013 16:15
Chuck Norris
Cea mai tare faza este cand Chuck Norris "intra in scena" :))))
silviu_ciobanu pe 25 Februarie 2013 02:54
super tare filmul si cu ceva faze comice!merita vazut!
Mihaita19 pe 21 Februarie 2013 20:46
Action and... ?
Si-a atins scopu' filmul, stiam de la bun inceput ca o sa se bazeze doar pe actiune pe gloante pe actori, da' tot as fi vrut mai mult de la poveste sa fie un pic de suspans, ceva.

Oricum filmul este bun, dar se poate mai mult, vreau mai mult de la poveste. Cu asa actori se poate mai mult, bineinteles doar din pct de vedere al suspansului. Toti actorii si-au facut o cariera de-a lungul timpului din pct de vedere al filmelor de actiune.

Oricine vrea un film bun, sa se uite.

simcris2210 pe 06 Februarie 2013 19:38
Actiune, impuscaturi, replici haioase. Mi-a placut si il recomand tuturor.
DiCaprio21 pe 11 Ianuarie 2013 18:54
super tare , parerea mea este ca e putin mai buna decat prima , oricum toti actorii care au jucat in prima parte a filmului cat si a doua sunt absolut extraordinari ... obligatoriu de vazut acest film foarte "misto" !
MNarcis pe 13 Noiembrie 2012 15:07
Sylvester Stallone vs Van Damme......epic!
Cu siguranta cu mult peste prima parte (daca prima parte am vizionato o data si a fost de ajuns, aceasta parte a doua o voi mai revedea cu drag), pe langa ritm f bun, actiune si efecte speciale de prima clasa filmul are si destule dialoguri amuzante (cel putin la replicile lui Arnold Schwarzenegger din ''Terminator'' sau la gluma legata de ''Cobra'' a lui Chuck Norris m-au amuzat copios cu adevarat niste replici genial de haioase). Filmul il poti clasifica prin prisma a doua aspecte:
1. Il poti indragi pt toti actorii celebri de actiune cu care ai crescut si ti au animat copilaria plus ca are niste atuuri importante, este amuzant, plin de adrenalina, efecte speciale din belsug cu urmariri, explozi, impuscaturi, batai, (pe scurt un film de actiune rebutabil).
2. Il poti considera o mare prostie fiind de ajuns sa analizezi un singur aspect din film si anume ''baieti buni''… citeşte

amykid pe 06 Noiembrie 2012 14:14
Un film excelentu pentru "brainless"
Scenariul nu are nici o noima cu logica ... mai nici in desenele animate nu vezi asa ceva (la Chuck Norris merge ... ca doar e Chuck).
O comedie buna, actiune ok dar logica ... spre brainless.

zeinN pe 27 Octombrie 2012 20:20
Foarte tare :X
Un film care nu ai voie sa il ratezi foarte frumos plin de actiune de la inceput pana la capat
tony_mondyalu pe 24 Octombrie 2012 01:51
un film de prima calitate cu actori de calitate, foarte bun filmul si pe alocuri amuzant, pacat ca jet lee a avut foarte putin protagonism, insa totul a fost foarte bine pus la punct, nu prea dau eu note de 10 insa dupa parerea mea acesta chiar merita un 10
Sorin87 pe 20 Octombrie 2012 20:27
The Expendables 2
Super filmul, merita vazut de toti cei care iubesc actiunea adevarata, numai actori de inalta clasa joaca si filmul se ridica la nivelul lor.
vicxyz pe 15 Octombrie 2012 18:15
mai bun decat primul
Mai intai l-am vazut pe acesta la cinema si nu aveam prea multe pretentii, apoi, l-am vazut si pe primul, asta e..nu stiu cum l-am ratat.
Initial am crezut ca e doar lista de actori de el si in rest o vor da in bara, dar... chiar a fost placut, faze tari, suprinzator, glume bune.
Bineinteles, Chuck Norris rulez!

DanielAnghel pe 08 Octombrie 2012 01:26
Am auzit că te-a muşcat o cobra regală...
Chuck Norris, da - după cinci zile de chin... cobra a murit...

sarge pe 04 Noiembrie 2012 01:47
Destul de slab fata de primul iar toata actiune este cam umflata
claudiu-daniel-lugoj pe 31 Octombrie 2012 19:11
claudiu-daniel-lugoj
Pot sa numesc acest film....filmul celor trecuti...e bunicel filmul da nu e cine stie ce,parca eram intr-un video games si trebuia sa impusti cit mai multi,cam asta e senzatia care ti-o da acest film.Nu aveam mari sperante de la acest film,e in nota primei parti asa ca ma asteptam la asa ceva.Dar daca am vazut prima parte...am zis hai sa o vad si pe asta.
andreeasss pe 27 Octombrie 2012 22:58
Doar prezenta lui Jason Statham m-a facut sa urmaressc filmul pana la sfarsit.
anonymous.6229028630c4f pe 07 Octombrie 2012 22:33
Comentariu șters
Sapientia pe 06 Octombrie 2012 21:17
Cu exceptia rolului de antagonist, ce i s-a potrivit de minune lui Van Damme, filmul a fost cumplit. Scenariu' imprastiat peste tot, liniile de dialog ce vor sa fie amuzante nu prea sunt iar actiunea parca n-are coloana vertebrala.
Chelbos pe 02 Octombrie 2012 01:32
cand am auzit ca va aparea expendables 2 ma gandeam ca va fi aiurea cu atatia "bosorogi" in film, dar m-am inselat. filmul incepe foarte bine iar continuarea nu dezamageste. ce-i drept, s-a cam facut exces de "ketchup" in acest film. doar secventele cu chuck norris nu mi-au placut dar poate au fost inspirate din celebrele bancuri pentru a face lumea sa rada la cinema. E2 e mai bun decat primul, uitati-va la film cu incredere "pentru ca nu stiti ce pierdeti" :))
k-rissa pe 24 Septembrie 2012 01:22
peste asteptari!un film cu multa actiune si cu doza perfecta de umor!il recomand!
JustMario pe 17 Septembrie 2012 21:01
Este un film bestial comedie si actiunde + cei mai tari actori, ceva ce se vede mai rar in zilele noastre cu toti actorii astia noi care traiesc din filmebazate pe dramele lor existentiale si brelocuri imprimate cu fata lor :P
Jenny_pisica pe 12 Septembrie 2012 15:34
Am vazut filmul la cinema si a fost fain. Scena cu Chuck Norris a fost fost cea mai buna parte, merita revazut. (:) !!!!!
Chelbos pe 2 octombrie 2012 01:35
Scena cu Chuck Norris e inspirata din bancuri:))
chetta pe 04 Septembrie 2012 10:41
pai...
mi-a placut ...un film de actiune bun, este exact filmul la care ma asteptam...cu multe "minusuri" ,dar si cu " multe plusuri."...pt un film de actiune..este ff ok,.. !!!merita vazut macar o data...
Prozacel pe 03 Septembrie 2012 21:22
Merita vazut!
Un film foarte bun in comparatie cu primul. Chiar merita vazut
mogaa pe 31 August 2012 23:44
ex2
superb filmu, dar pot spune k am ras cu lacrii mai mult k la unele comedii...
:)):)):)) chuck noris sa zik un banc despre el asta da:)):)) k poveste a iesit destul d ok...actiune kta vrei mult sange explozii fata stire de toate pt toti...pana la urma un film bestial...:P:P:P:P poate vedem si un ex3 :D:D:D:D

Georgian93 pe 1 septembrie 2012 12:17
Am fost aseara la Cinema City Pitesti de dragul marilor actori , a fost super super bun filmul , poate chiar mai reusit ca primul , a avut de toate , ce ii trebuia , actiune cat cuprinde , multe faze comice , m-a impresionat mult acest film , explozii , bataie cu pumnale si cutite .a fost o faza tare cu Jason Statham imbracat in preot :Va declar sot si cutit =))) . O sa vedeti un Van Damme rau care a stiut sa joace mai bine ca niciodata , deasemenea si Arnold a avut un rol destul de bun chiar si fara muschi ,Mi-a placut cel mai mult de Barney Ross , va recomand acest film cu mare placere , nu va luati dupa ce zic toti retar...ii . Daca ar mai produce un alt Expendables nu ar mai fi bun fara Stallone , Arnold si ceilalti , am inteles ca o sa mai scoata si partea a 3 a cu Clint Eastwood , Harrison Ford . O nota mai mare de 10 !!!!
florinmoise pe 29 August 2012 23:26
flo
prea tare filmul .am fost in seara asta la cinema sa il vad si de abia am gasit loc.plina ochi sala.un film in care actiunea este combinata cu comedia si chiar prinde.nu am mai ras de mult asa.
razsax pe 21 August 2012 08:58
Cu prietenii la poligon.
Laudabila initiativa lui Stallone de a aduna toti actorii consacrati in roluri din filme de actiune a dat roade inca din prima parte.
Le-a mai resuscitat carierele lui Lundgren, Van Damme sau Norris. Dezamagitoar mi s-a parut personajul interpretat de Willis care apare in film in doua scene, intr-unanumai sa traga cu pusca, parca nici nu-si avea locul in film. In schimb, Schwarzenegger reuseste sa aiba chiar haz, si cred ca i-a placut si personajul.

Netricsa pe 2 septembrie 2012 16:35
Iai dat nota 5? Tu cat de des vezi un film cu toti actori astia? sau tie iti pace twilight?
Maierus pe 20 Aprilie 2024 22:23
Adrian
Pe astia daca ii trimiti pe front in Ucraina sunt morti a doua zi. Un film foarte slab... Replici obosite, actiuni care din punct de vedere tehnic sunt departe de adevar. Actorii sunt niste pensionari care au mai facut niste bani. Tema este fara tema... Un dezastru de film cu care Protv ăentru a nu stiu cata oara vrea sa rupa gura targului. Imi e dor de un film american sau nu doar cu actori inteligenti care nu accepta roluri in scenarii jenante.
user-64df165ecd4ea pe 24 Septembrie 2023 10:33
Singurul film bun din această serie...............nota 7
user-64f752ec933f3 pe 06 Septembrie 2023 11:54
O adunatura de actori intr-un film de cacat................
danny_daniel pe 15 Iunie 2020 23:43
Pariez ca multi s au intrebat cine ar castiga o bataie intr e Stallone si Van Damme...ei,acum stiti
Go 1 2 3 4

jinglebells