Păreri Terminator 3: Rise of the Machines

(2003)

Terminatorul 3: Supremația roboților

Ordonează după
Adrian C. aka KROM pe 06 Mai 2003 10:53
Cele mai noi poze din filmul anului:

Adrian C. aka KROM pe 05 Mai 2003 11:18
Spartacus-NIMENI nu a vazut T3.Numai Arnold si stuff-ul de la WarnerB. si Sony.Concluzia a fost ca e mai bun decat tot ce a iesit pe piata pana acum!!!
Spartacus pe 05 Mai 2003 09:03
Ca majoritatea dintre voi, nici eu nu am vazut filmul T3, dar am vizitat pe net siterile filmului, am vazut poze etc. T3 se anunta a fi extra, unul din filmele tari ale anului dar nu numai. Dar si Matrix 2(lansare in luna asta) se anunta a fi la fel, daca nu cumva chiar mai mult. Oricum, ambeele filme cred ca sunt asteptate cu nerabdare si aici sunt sigur ca ma aflu in asentimentul vostru. Sa mai vb. despre T3 dupa ce va aparea si la noi, sau, daca vreunul dintre voi a apucat sa vada ceva din el, bravo lui!
Petrica Cg. pe 01 Mai 2003 12:40
T-3 va fi cel mai bestial si beton film nu numai al anului , si al urmatorilor ani, pana va apare T-4.
I'll be back!

Crom pe 23 Ianuarie 2003 00:00
Si inca ceva.Distribuitorii astia din Romania sunt chia rnesimtiti.FIlmul va apare la noi pe 7 noembrie..adica dupa 5 luni si 5 zile de la lansarea mondiala.
Asta ma face sa trebuiasca sa pelc undeva pe afara sa-l vad la cinematograf..si nu oriunde pt c ala unguri si nemti cel putin este dublat...
Este o bate de joc ca Matrix va fi lansat dupa 8 zile iar T3 dupa atatea luni de zile!!!

CROM pe 21 Ianuarie 2003 00:00
Mai copii, voi va dati fani, dar afara, in comunitati nu sunteti recunoscuti...mdar ma rog
Mostow va face un film mai spectaculas decat Cameron.
T3 is more inteligent, more powerfull and the war is near..
Iar teaser treailer-ul se kk pe toate trailerer.
Matrix rules, dar 2 si 3 100% sucks.

Bogdan Popescu pe 20 Ianuarie 2003 00:00
doar 269 de voturi pentru evenimentul anului?
slab, slab copilasilor!!!
voi n-ati vazut t-x-ul? faster, stronger, more intelligent
voi n-ati vazut tagline-ul?-
'the war begins'
Si mai are morpheus ala tupeul sa zica:
'if this is a war and we are soldiers...'
eu cred ca merita sa mori numai ca sa vezi terminator 3.

Ciprian pe 09 Ianuarie 2003 00:00
Dezamagire totala, nu sunt un asa mare fan ca voi dar si mi mi-a placut rau de tot T. Dar am vazut reclama la T3 si o sa lupte impotriva unei gagici, si din reclama mi s-a parut naspa, niste efecte gen xman, ...naspa, se bazeaza pe efecte si asta nu e bine deloc, o sa va convingeti cand vedeti reclama.
barthez pe 08 Ianuarie 2003 00:00
Salutare manilor.Abia astept sa apara terminator3 si sunt sigur ca va fi cel mai bun film al anului 2003.Eu am vazut de 99 de ori terminator 1 si 2, nu ca voi.Daca vrei sa vorbiti cu mine Join #r@peri pls pa alllllllllll.
Vali Tashca pe 06 Septembrie 2002 00:00
Salut fani Schwartzenegger.Daca spunetzi ca suntetzi fani adevaratzi va intrebacum:de cate ori atzi vizionat Terminator2?Va anuntz ca eu l-am vizionat de 67 de ori si de fiecare data l-am vizionat ca shi cand ar fi fost prima data.Cand ne apucam de un fun club Arnie in Romania ???si poate facem shi un sit???Contactatzi-ma la [email protected]
Adrina C. Pvel aka KROM pe 04 Septembrie 2002 00:00
Si eu astept de foarte mult timpa cest film...de fapt cam de cand a aparut T2.
LEXUS, daca esti un mare fan al lui Arnold de ce nu te avd pe forum-urile de pe www.thearnoldfans.com sau http://www.skynetsite.com?
Poate facem si noi un fan club ce zici?

LEXUS pe 17 August 2002 00:00
ABIA ASTEPT SA VAD TERMINATOR 3 ASTEPT DE FOARTE MULT TIMP ACEST FILM SI SUNT UN MARE FAN AL LUI ARNOLD SPER SA FIE CEL MAI BUN FILM AL ANULUI 2003.SUNT SIGUR VA FI UN FILM SUPER SI SUNT UN MARE FAN AL CINEMAGIEI.
T-Y pe 05 Iulie 2002 00:00
Vad c-ati ajuns la pagina a zecea!!!! Ba n-aveti minte, ba!! Da uitati-va ba la filme meserie ca Harry Potter sau Lords of the Rings! Daca mai scrieti aici mergeti si vedeti iar filmul. Cred c-ati fost gratis la film daca vi s-a parut bun!!!
KROM pe 05 Iulie 2002 00:00
Pt. Varuna (frumos nick):

International T3 are aproape 300 de milioane de $..la final va fi cam 450 cu totul..si dacamai adaugi vanzarile de vhx/dvd..va fi foarte bine.

Ce spuneai tu de box office in Romania?

Uite cum stau lucrurile:
T3 a avut weekend-ul trecut cea mai mare deschidere din istoria unul film pe timp de vara..vacanta..cum vrei tu sa=is spui..are a 2-a deshidere a anului dupa Matrix Relo si a 3-a di istorie dupa matrix relo si star wars episode II.

bill_the_butcher pe 05 Iulie 2002 00:00
hahahahaha acum ca m-am linistit:
sabia taie masina: poti vedea in planul indepartat cu morpheus in prim plan, cum de la roata spre far, masina e despicata. eu nu inteleg cu de n-ai putut observa asta. de fapt amandoi.
sau poate ati observat si-acum n-aveticum sa mai dati inapoi.

poti sa-ntrebi pe oricine a vazut filmul. sabia taie masina. daca era sabie din star wars, mai intelegeam.
in legatura cu personajele bune/rele: clasamentele sunt realizate de critici specializati:
de-aia se si numeste Ameican Film Institute.
dar matrix, a auzit si el de cuvantul infantil(de la mine) si il tot mesteca. fiule, dispari de pe frumul asta, ca esti depasit. pleaca la revolutiile tale.

KROM pe 05 Iulie 2002 00:00
T4 nu va fi mai devreme de 2005.
T3 a luat 4.4 mil $ nuami al sneak preview si este unul din cele mai bune scoruri di istorie.. si la doar 1 rulare pe cinematograf miercuri a luat 12 mil.
Copii este super bine ca de joi a inceput sa ruleze normal.. adica teoretic trebuie sa scoata minim 100 de mil pana duminica.
Nu uitati fani terminator.. ne vedem la avampremiera.. tot atunci ve-ti avea parte de inca o premiera in Romania legata de Arnold.!!!

Adrian C. aka KROM pe 05 Iulie 2002 00:00
Pt cei sceptici, pt. fanii Matrix duceti-va la:
Si vedeti noile trailere internationale ale fimului, faceti diferenta si veti vedea ca acest film este megablockbuster-ul anului, desi The Matrix a fost misto si este un nou fenomen, dupa 12 ani T3 se intoarce mai bine ca niciodata!!!!

Adrian C. Pavel; pe 05 Iulie 2002 00:00
Sunt un Fan al lui Arnold, cred ca facnuyl lui numarul 1 din Romania.Terminator 3 va fi cel mai bun film din 2003, scenariul este secret.100% va tine piept si va zdrobi cele 2 filme Matrix din 2003!!!
Vreti detalii despre agest megablockbuster?Vizitati:
WWW.THEARNOLDFANS.COM
WWW.TERMINATOR3.COM
Ieri, 4iulie, a aparut in premiera mondial T3 TEASER TRAILER-UL impreuna si-l puteti viziona la:
www.apple.com/trailers/wb/t3/

Vegetarian pe 16 Septembrie 2012 21:10
La 46 ani Arnold Schwarzenegger =
Biciclete motociclete dezavantaje - solutii =

1 3
CANTALUP pe 17 septembrie 2012 12:33
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
claudiu-daniel-lugoj pe 13 Martie 2010 12:44
claudiu-daniel-lugoj
Un film foarte bun,care nu trebuie ratat.Arnold ca de obicei superb dar la fel a fost si gagica in postura de terminator.
1 3
cosmin_kedii pe 07 Februarie 2013 13:11
Primele două au fost Terminator,,,clasice,,. Acesta este doar unul amuzant, distractiv și plin de acțiune . Cu siguranta merita o privire.
1 2
radu3455 pe 16 Martie 2013 13:32
aveam mari asteptari de la acest film insa ma cam dezamajit,este mai slab decat precedentele insa zic eu ca merita vizionat nota 7
danutzz92 pe 01 Septembrie 2012 02:30
Un film bun dar Terminator 2: Judgment Day ramane cel mai reusit din toata seria Terminator
cipri_speed pe 18 Februarie 2011 14:27
Mie mi se pare k nu a fost la fel de bun ca 1 sau 2 dar oricum e acceptabil
GRaf pe 17 septembrie 2012 19:30
exact .
MikkaelWolfganger pe 23 Februarie 2013 16:04
Au cam sfeclit-o baietii astia cu Terminator partea 3-a.Initial am vrut sa dau patru, dar revazand unele momente din film, am ajuns la nota 6.Sunt multe lucruri care nu prea merg in filmul asta, si oricat de mare fan al T-urilor as fi eu, nu pot sa le trec cu vederea.In primul rand, Arnold nu mai e asa de epic ca in precedentele.2 Cuplul ala e total neconvingator Claire Danes si Nick Stahl nu au "fata" de Terminator.3.Sa pui o cfemeie in rol de T-X a fost o idee neinspirata.4.Unele efecte speciale, privite mai atent, scartaie(scena cu bataia dintre T-101 si T-X).5.Scenariul e de mantuiala, iar finalul aruncat in graba si ambiguu.Partile bune ar fi: epicozitatea stirbita a lui Arnie(tot mai da el cate replici geniale), Kristina Loken este de o sexozitate incredibila(cine nu s-ar lasa de terminat de ea?), scenele de actiune, in mare parte reusite.Nu prea m-a dat pe spate..eu asteptam la… citeşte
1 0
Manusa pe 21 Aprilie 2011 10:27
Aceasta serie se afla printre favoritele mele, nu doar prin faptul ca au fost reusite dar si prin simplul fapt ca in ele apare Arnold. Aceasta parte a 3-a mi se pare mai slaba decat celelalte 2 parti care cel putin mie mi-au placut mai mult.
2 3
robertsandu pe 03 Iunie 2012 15:52
Terminator 3: Rise of the Machines – Ce pana mea ați făcut din robotul meu?!
Un gunoi de film și un afront la adresa primelor două filme Terminator. Conceptul de femeie-terminator sexy a fost GROTESC de-a dreptul, sfârșind prin a umple de penibil un personaj legendar (vezi scena când TX îl apucă pe Arnold de scrot - aia chiar este apogeul tâmpeniei). Jonathan Mostow nu a înțeles și nici nu va înțelege vreodată esența personajului. Terminatorul este o mașină eficientă și nemiloasă, care nu ucide din plăcere, ci din datorie, pentru a-și îndeplini misiunea. Or TX este mult prea sadică pentru a fi măcar pe jumătate din cât de credibil și original a fost T-1000 în Judgment Day. Mostow și-a bătut joc de acest personaj. L-a transformat într- un fotomodel Victoria's Secret posedat de diavol, lucru care, dacă n-ar fi tragic, ar fi comic. O parodie scumpă și ieftină în același timp.
danyla pe 16 octombrie 2021 21:38
Intr-adevar, perfect adevarat ! Rolul interpretat de Kristana Loken este slabut si trage in jos filmul si din prisma actritei care nu este potrivita pentru personaj dar si din cea a regizorului care pur si simplu il distruge.
ovidiu pe 30 Martie 2007 21:13
frumos de tot t3 nuj ce nu va place la el......mi as dori sa apara si t4 dar din timpul acelui razboi nuclear sper doare:(
Denis pe 01 Octombrie 2004 11:15
Tare filmul.E mai misto decat primele doua la un loc.O sal mai vad odata.
alin_06 pe 08 Februarie 2010 10:11
Un fim excelent. Merita vazut. Mai ales adversarul lui Arnold care este o gagica
gaga pe 08 August 2008 16:59
mi-a facut o impresie buna.
bradley pe 09 Octombrie 2006 04:03
Am recitit ultimele pagini cu nostalgie. :)
Inca se simte mirosul fumului rezultat din bataliile de pe acest forum...
Intre timp lucrurile s-au schimbat si nu cred ca seria T sau M ma va mai impresiona.
Am ras acum dupa ce am recitit ultimul meu mesaj, cat patos, ce explozii de nervi! lol Daca imi amintesc bine, atunci mania mea era mai mult rezultatul..restantelor.
Vad ca nu mai exista pe acest site forumuri de 12 pagini si nici texte de calitate (la parerea ta).
Am revenit sa intreb: cand T4? Si de ce nu are pagina, Emanuel?
Am auzit ca il regizeaza tot Mostow. Imi retrag afirmatia din 2003: poate va fi mai reusita aceasta continuare, poate Jonathan a mai urmat un master in regie, ceva. :)
Foarte nedumerit sunt si in legatura cu James Cameron. Omul asta dupa Titanic ce a mai facut? Acum, serios, ia-ti mai vazut numele in genericul unui film care sa va lase cu gura cascata???

Dr. Evil pe 31 Ianuarie 2006 23:41
Este un film simpatic. Se exagereaza prea mult la anumite faze (de genul TX controleaza masini de politie prin telecomanda... sau faza cu macaraua etc) imi place ca se pune problema umorului in acest film (fapt ce lipseste deplin in celelalte mai putin faza cu "He'll live") si sfarsitul este iar surprinzator. Oricum daca il privim ca un film de actiune este chiar "entertaining", daca il privim ca un SF,thriler sau chiar un film cu mesaj anti-razboi este depasit.
paul2000 pe 18 Decembrie 2009 12:49
Efectele speciale sunt foarte bine realizate, iar filmul nu este rau! Totusi se vede schimbarea regizorului! Arnold intra din nou in pielea personajului foarte bine, iar terminatoarea este tare de tot! Merita vazut!
Vieru Ionut pe 11 Ianuarie 2009 23:08
Filmul este ok
alex pe 11 Ianuarie 2007 18:20
un fm doarte bun ca sf iar lui arnold ii dau 11 stele bravo arnold tineo tot asa
bobe cosmin pe 31 Ianuarie 2006 09:42
Sunt un mare fan al filmului terminator orice serie le-am vazut pe toate de 65 de ori si imi place la nebunie .O sa le ia pe toate filmele care au fost facute pana acum.
TINE-O TOT ASA!

Gospin pe 01 Iunie 2009 16:26
Mai slab ca al 2 lea dar mai bun ca primul , in orice caz un film de vizionat !
5 7
claudiu-daniel-lugoj pe 13 martie 2010 12:46
subscriu.
robertsandu pe 23 iulie 2012 15:52
Mai bun ca primul? De ce? Doar pentru că i se măresc sânii Kristannei Loken? The Terminator este originalul și cel mai bun, Terminator II este un mega-sequel și Terminator 3-ul ăsta este o parodie ieftină, făcută din resturile lăsate de James Cameron.
YgReK pe 18 August 2009 11:24
E destul de bun filmul......dar nu-l intrece pe al 2 - lea......
5 5
claudiu-daniel-lugoj pe 13 martie 2010 12:45
corect.
robertsandu pe 23 iulie 2012 15:47
Ca să nu mai spun pe primul.
Anna Maria pe 27 Septembrie 2008 17:19
Sunt fana a lu Arnold Schwarzenegeer si Kristanna Loken
Este super super super super super frumos filmu` Terminator 3
Cel mai tare film ...
Love Arnold and Kristana

7 4
cezarika21 pe 24 Iulie 2016 14:27
He's back in action
Nu putem spune că nu am fost preveniți din moment ce Arnold ne spusese în filmul anterior: ”I'll be back!". Ei bine, după un șir de filme cu succes modest la public, Arnold Schwarzenegger a revenit pentru a interpreta singurul rol care i s-a potrivit 100% într-un film: cel al unei maşinării umane, cu o figură inexpresivă, vorbire sacadată şi gesturi mecanice. Ziua Judecății, ce nu mai avusese loc la 29 august 1997, nu fusese oprită, ci doar amânată pentru că era inevitabilă.

Scenariul lui ”Terminator 3: Rise of the Machines” este mai simplu, dar nu cu mult diferit de cele ale filmelor anterioare, având același punct de plecare: doi androizi din viitor călătoresc în trecut cu misiunea de a-l elimina pe John Connor, viitorul lider al Rezistenței umane împotriva mașinilor. Confruntarea este aproape la fel de violentă și de distrugătoare, dar… citeşte

7 1
FlameOn pe 24 Iunie 2009 19:49
I am a machine!
Hehe s-au dus replicele de tipul "I'll be back" pe care le dadea Arny in T1 si T2...T3 are o serie noua: "She'll be back" si favorita mea"I am a machine!"
Mai slab ca T2, dar totusi un film frumos cu niste efecte speciale bunicele(tot mai bine era daca il regiza James Cameron dar ne multumim si cu atat)

10 5
Radu1711 pe 04 August 2009 10:57
Radu1711
Super frumos filmul, merita sa-l vedeti, imi place adversarul lui Arnold Schwarzenegger, gajica aia rupe tot
19 3
Go 1 2 3 4 5 6