Păreri Terminator 2: Judgment Day

(1991)

Terminator 2: Ziua Judecății

Ordonează după
Busuroi pe 23 Aprilie 2011 14:19
Un film de colectie ! Pe spatele acestui film s-au facut incasari formidabile avand in vedere ca s-au scos atatea materiale comerciabile: de la simplele dischete pentru joc pe televizor pana la casete video, cd-uri mai tarziu si asa mai departe. La un moment dat a aparut si jocul pentru PC!Ce nu s-a scos avand ca punct de plecare acest film!
yonutzTM pe 21 Aprilie 2011 00:06
Cel mai bun film din serie . Nici 1 nu a fost rau , dar asta ii capodopera ce sa mai .
vicecity8 pe 02 Februarie 2011 12:44
super tare filmul frate. l-am vazut la bucuresti la cinema si apoi l-am vazut si acasa pe DVD
ionut indricau pe 07 Februarie 2008 17:14
mie imi place terminator 2 3 si 4 dar voi sunteti cei mai tari din lume
BJohnBlazkowicz pe 22 Decembrie 2007 01:53
film de marca
pssst pe 19 August 2003 11:41
imi pare rau ca n-a mai scris nimeni despre el, dar imi pare bine ca am posibilitatea s-o fac eu: pai scenariul este copiat fara rusine dupa primul, singura diferenta fiind copilul.

figurile lui AS pe motocicleta isi aveau locul intr-un film despre 'biker'-i. muzica dura isi avea locul intr-un film despre rocker-i cu pletele in vint care fac reclama la harley-davidson.

criticile pot continua, dar remarcabila este succesiunea secnelor in epos si imaginea, iar melodia lui G'n'R 'you could be mine' merge perfect cu relatia dintre copil si robot.

insa cel mai interesant si mai tulburator detaliu al filmului este cu siguranta reprezentat de catre efectele speciale: extraordinare!!! am mai amintit scena in care t1000 se scurge in helicopter dupa ce sare cu motocicleta, aceasta nefiind insa mai prejos decit aceea cu aberantul 'asta la vista baby' in… citeşte

pssst pe 19 august 2003 11:41
da, matrix: punct ochit, punct lovit cu chestia aia cu schimbarea de tabara: dar nu vezi ca tot filmul este mult mai putin violent decit T1: pai intii si intii pustiul ii spune lui T: nu mai ucide! atunci cind el vroia sa-l 'termine' pe ala linga cabina telefonica si apoi stupida scena in care politistii trageau in el sa-l faca pilaf si el le trage in craci... dar per ansamblu, filmul este reusit, mai ales comparabil cu urmatorul...
alexandru_fejer pe 30 Decembrie 2023 02:30
L-am văzut de nenumărate ori și l-as revedea oricând. Arnold "jvarțărcarțăr" joaca extraordinar de bine.
MariusCiprian87 pe 01 Aprilie 2023 23:36
Terminator 2: Ziua Judecății a devenit deja un clasic al cinematografiei, un must have, unul dintre filmele simbol ale generației mele, anii, 80, 90, 2000 cu legendarul Arnold Schwarzenegger într-unul dintre rolurile epice ale carierei lui, într-adevăr timpul își spune cuvântul asupra Terminatorului care "ruginește" prin efectele speciale, conținut, regie, idee...însă pentru anul in care a fost produs 1991, a fost efectiv o capodoperă cinematografică!
user-60201182b8735 pe 01 Aprilie 2023 22:02
L-am văzut pe casetă video VHS în acei ani. Bun film.

Când te gândești că a fost făcut cu efecte speciale pe calculatoare din anii '89-'90 .

user-63b2b36cc78dd pe 29 Martie 2023 22:59
Un film SF perfect .Arnold face un rol mare .Nota 10 foarte discuție...
Horatiucrisan pe 06 Decembrie 2022 18:21
Un film la care orice comentariu e de prisos. Cel mai bun din serie. Văzut și revăzut.
TitoJacksana pe 23 August 2021 22:28
În cazurile cand al doilea film este mai slab ca primul, aici este total invers, mult mai buna partea a doua decât prima parte, fără îndoială
forever_young_ pe 06 August 2020 23:27
FOARTE BUN !
un film SF care-l revezi de cateva ori si nu te plictiseste ...o realizare deosebita
catalin2010cata pe 01 Aprilie 2020 12:17
Printre cele mai bune filme facute vreodata...are tot ce trebuie
carmen_angelus_romila pe 04 August 2018 09:37
Al doilea film aparut din seria "Terminator", parca mai bun, cu mult mai multa actiune si cu o interpretare de exceptie.
cezarika57 pe 09 Iulie 2018 21:37
De aceasta data Schwarzenegger este "baiatul bun". Celebra replica I'll be back" devine leit motiv
andrei_oarga pe 07 Februarie 2018 20:22
O capodopera a genurilor SF si de acțiune,mai bun ca prima parte datorită unor efecte impecabile,scene de acțiune ce-ți taie răsuflarea,suspansul e la el acasă iar Arnold Schwarzenegger a fost excelent din nou,Linda Hamilton,Edward Furlong si Robert Patrick de asemenea au fost foarte buni la rândul lor,obligatoriu de vazut pentru orice cinefil!
Dragos.87 pe 17 August 2017 20:31
Iata ca James Cameron revine cu ce-a de-a 2 parte mult mai buna decat prima din seria Terminator.Efectele au fost pe masura si coloana sonora la mare inaltime.Actingul e foarte bun impreuna cu Arnold Schwarzenegger care are o prestatie de mare clasa.Un film de actiune adevarat care contine tot ce trebuie.Neaparat de vazut!
GeorgeLeurzeanu pe 10 Iunie 2017 15:07
Arnold Schwarzenegger face un rol total de “Terminator”
Arnold Schwarzenegger face un rol total de “terminator” si replici de genul “hasta la vista baby” si "i'll be back" (din primul film al seriei) raman emblematice in lumea cinematografiei. Si ceilalti actori reusesc prestatii bune iar muzica si regia tradeaza atmosfera anilor 90. Actiunea este din plin si este presarata cu momente de suspans si cu niste efecte speciale foarte reusite pentru acea perioada. Intriga filmului nu este una elaborata , povestea si scenariul SF al unui viitor sumbru cu iarna nucleara si/sau ridicarea robotilor impotriva umanitatii este o idee banala in literatura SF, la fel ca si calatoria in timp. Ramane un film obligatoriu de vazut dintre filmele clasice ale istoriei hollywoodiene.
Sorin87 pe 10 Februarie 2017 21:02
Prin anul 1991 a fost cel mai bun film SF si chiar daca au trecut atatia ani tot a ramas la moda replica Terminatorului
k-rissa pe 28 Decembrie 2016 21:35
T 2
cel mai bun SF realizat vreodata! ............................
serban_ionescu pe 16 August 2016 20:34
Efecte vizuale speciale de exceptie pentru nivelul anului 1991
Realizat 7 ani mai tarziu dupa ce in anul 1984 filmul de superactiune SF. Terminator a incantat pur si simplu pe iubitorii genului filmului SF. de superactiune, acest Terminator 2 - Ziua Judecatii, din anul 1991, se poate spune fara a gresi ca este si mai bine realizat din punct de vedere tehnic la capitolul efecte vizuale speciale absolut deosebite pentru acel an 1991, cascadorii, explozii, urmariri de masini, motociclete, cu implicarea chiar si a unui elicopter, impuscaturi cu afectarea si aparenta distrugere definitiva a celor doi roboti umanoizi adversi implicati in actiune , pentru ca apoi relizatorii filmului sa-i reconstruiasca la foarte scurt timp din asa-zisa ""propria lor cenusa"" folosind efecte vizuale deosebite ! In partea a-2-a a filmului, dar mai ales… citeşte
Razvan600 pe 30 Martie 2014 17:30
asta la vista, baby!
Cel mai bun film din serie, atat din punct de vedere al efectelor speciale, cat si al prestatiei actorilor. Merita vazut si revazut.
claudiumaster pe 09 Ianuarie 2014 19:40
claudiumaster
Toata seria este **excelenta** va recomand tuturor :)
Infinity pe 25 Septembrie 2013 02:38
Terminator 2 - Judgment Day (1991)
Cred ca este cel mai bun film al lui Cameron. Un film legendar, epic care va ramane pentru totdeauna in istoria cinematografiei, dar si in mintile celor care l-au vazut. Efectele sunt absolut fantastice, facute cu cap. Actiune are din plin, iar Arnold joaca un rol istoric. O idee extrem de indrazneata, care ne-a fost prezentata sub forma acestui film. Sub forma acestei capodopere. Jos palaria!
Theodor2011 pe 27 Martie 2012 15:17
Fara indoiala cel mai bun film al seriei. Distins pe buna dreptate cu 4 premii OSCAR. Se vede imbunatatirea comparativ cu prima parte, si zic imbunatatirea prin efecte vizuale,buget mai mare,tehnologia mai avansata datorita peroadei (1991) fata de (1984) prima parte. Pana la urma vrem nu vrem tehnologia avanseaza odata cu anii. Amprenta pt succesul acestei a doua parti a apartinut in mare parte lui Arnold care a interpretat magistral rolul terminatorului protector cyberdine-sistem (T-101) si bineinteles regizorului James Cameron. Nu se va mai face pe viitor vreo parte din serie care sa egaleze succesul primelor 2 parti (Nu cred). Spre ex: Teminator 3 (Rise of The Machines) si Terminator Salvation sunt vizibil mai slabe in comparatie cu primele doua parti.
chiba_florin pe 17 Ianuarie 2011 14:21
Terminator 2: Judgment Day
-------------------------- NO COMMENT -------------------------
deea9595 pe 16 Octombrie 2010 01:51
primul film nici nu se compara cu acesta care este intr-adevar GENIAL!!!
iar efectele speciale si coloana sonora au fost incredibile!
deci filmul e o adevarata CAPODOPERA a genului SF!!!

Sweetcat pe 09 August 2010 20:55
lilipOOp
Este un film foarte bun exceptzional chiar ..lam vazut de 50 de ori pana aku...la fel si celelalte parti [1 3 4] si terminator 2 este cel mai bun din toate cele 4..merita vazuthh
CoCo_XPS pe 01 Iunie 2010 22:43
super tare filmul... mai buna decat prima parte...
stochita pe 06 Iulie 2009 19:45
da
e un singur merit,james cameron si..................................punct
monoaudio pe 30 iulie 2009 23:24
cameron cu prietenii sai :))
S0bY pe 08 Februarie 2009 16:25
T-Y si Matrix nu stiu de ce critica un film de nota 10 ... adica daca e asa si matrix 1 cand e impuscat neo dupa aia isi revine miraculos pt ca "puterea iubirii" lui trinity i-a dat viata ... si de ce nu pe langa ca i-a dat viata i-a dat godlike powers like hey i can stop bullets and destroy agents from inside now .... cool ..... in terminator nu sunt genu de chestii si asta sunt sigur ca a fost cel mai tare SF al alunului cand a fost lansat are si trucaje de mama - mama si cam tot ce e facut in film e marfa :D
YgReK pe 12 februarie 2010 19:28
Sunt de acord cu tine in. Cand Neo a fost impuscat si iubirea lu Trinity l-a vindecat...panarama
nick-azh pe 18 Aprilie 2014 22:24
Terminator 2: Judgment Day
Un film absolut extraordinar si cel mai bun din seria The Terminator.Un SF clasic de invidiat.Scenariul este impecabil regizat de James Cameron.Efectele sunt exceptionale.Arnold Schwarzenegger si Linda Hamilton au o prestatie foarte buna.Replica "Hasta la vista, baby" a facut istorie.Acest film nu trebuie ratat.Trebuie vazut,revazut si pus la colectie! Nota 10+
VIBERS pe 20 martie 2015 12:39
Mai degraba replica i'll be back.
Mihai2508 pe 21 Septembrie 2010 15:55
Foarte bine ca exista o continuare, seria Terminator este una superba, unul din genurile de filme cu care am crescut.
emi4bt pe 13 iunie 2011 20:33
Terminator 2: Judgment Day primul meu film vazut pe VHS. in aceeasi zi am vazut si Comando (r.Mark L. Lester 1985). era nebunai VHS- urilor.
silviu69 pe 19 Septembrie 2010 22:55
Cred ca am vazut acest film de cel putin 10 ori,un film de exceptie.
theodor09 pe 19 Iunie 2010 22:41
E cel mai bun film din trilogie... La egalitate cu al III-lea, dar asta nu inseamna ka primul e prost! ;-)
Ynspy pe 15 Aprilie 2010 02:52
Don't worry, I'll be back!
..............................Filmul copilariei mele..........................
Yuber pe 06 Aprilie 2010 22:53
E clar cel mai bun film din seria Terminator...efecte speciale formidabile si niste actori foarte buni.Probabil cel mai bun film al lui Arnold:D
alin_06 pe 02 Martie 2010 20:26
Este mai bun ca primul. E un film care isi merita banii
paul2000 pe 18 Decembrie 2009 12:43
nota 10
O continuare foarte buna...efecte speciale de nota 10 si actiune la limita! Poate cel mai bun Terminator din serie! ESTE un film de referinta ce nu trebuie ratat de nimeni!
bobocul86 pe 07 Octombrie 2009 00:22
terminator 2 este si va ramane un film de referinta; efecte speciale de nota 10
Samsung24 pe 14 Septembrie 2009 09:50
SUPER T 2
TERMINATOR 2 CEL MAI MISTO DIN INTREAGA TRILOGIE,PARTEA 3 si 4 cam slabe fata de 1 si 2
Radu1711 pe 04 August 2009 10:56
Radu1711
este mai bun decat primul si imi place ca are o poveste ce se continua
Kinnari pe 20 Iulie 2009 03:27
MI-a placut la nebunie filmul asta. Cred ca e cel mai bun din serie!
lazarclaudiu pe 22 Iunie 2009 03:18
super
vechi filmul 1.2.3. dar sa se pare mutat locul 4 care amintiri arnlod dupa acesti ani de zile acest terminator 4 salvarea
claudiu-daniel pe 14 Martie 2009 15:09
unul din cele mai bune filme facute vriodata e ceva deosebit amindoi terminatoti nota 10 pentru interpretare.
AlexXx pe 28 August 2008 21:12
E ok filmu luand in considerare ca are oscaruri oricum e Mijto cu M mare. Mdea domnul IQ facea crek un film mai bun.
gaga pe 08 August 2008 17:04
pakt k moare la final.e super.ce puternic era celalat terminator.
Stephen2D pe 27 Octombrie 2015 15:23
Când un nou model de telefon vine pe piață.

2 0
Blondie pe 13 Iulie 2010 12:59
Mda, cel mai bun film din serie si cu siguranta unu dintre cele mai bune filme de actiune realizate pana in ziua de azi. Terminator 2, Aliens si Predator cred ca sunt printre cele mai bune filme de actiune.
2 0
Go 1 2 3