Tamo i ovde

(2009)

Aici și acolo

Poster Tamo i ovde Poster Tamo i ovde

Sinopsis Tamo i ovde

Disperat să producă în timp cât mai scurt o sumă cât mai mare de bani, Robert, un newyorkez cinic sfârșește în haotica Serbie unde, în loc să găsească bani, își găsește sufletul... În același timp, un tânăr emigrant din Serbia, Branko, se luptă într-un New York neiertător să o aducă pe iubita lui din Serbia în Statele Unite ale Americii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

AKA

  • Here and There

Produs de

KinoKamera

Tip Ecran

normal

Țara

Serbia, SUA, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Toader pe 09 Noiembrie 2010 12:10
TAMO I OVDE - aici si acum
. Un muzician ratat din New York e convins de un emigrant sârb – contra 5.000 de dolari! – să-i aducă iubita din Belgrad, luând-o de soţie. „Aici şi acolo”, însă, lucrurile nu se întâmplă cum fusese conceput „trucul de afaceri”, şi sejurul-fulger al pretendentului se cam prelungeşte. Prilej pentru american de a cunoaşte, direct de la sursă, viaţa reală a unui oraş-martir. Comedie dramatică? Dramă comică? Amestec din amândouă. Învăţând de la Emir Kusturica, regizorul debutant le îmbină savant şi spontan, folosind intens motivele muzicale balcanice, dar, la jumătatea filmului, când intervine coarda lirică, le alternează cu bloosuri la saxofon de cea mai eficace calitate.
0 0
margott pe 27 Iunie 2011 02:32
O poveste originala, putina comedie, putina drama care converg intr-un film cu o atmosfera exotica, incantatoare. Merita vazut, mai ales ca cine ar putea sa inteleaga mai bine povestea lui Branko si a familiei lui, decat noi, est-europenii care ne luptam cu tranzitia ? David Thornton, protagonistul, care e si sotul lui Cindy Lauper, e impecabil in rolul unui new-yorkez blazat, care alege in final cu sufletul.
0 1

Spune-ţi părerea despre Tamo i ovde

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells