T-34

(2019)

T-34

Poster T-34 Postere T-34

Sinopsis T-34

Mai mult

1941 - in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Sublocotenentul Nikolai Ivușkin, comandantul unui T-34, se angajează într-o luptă inegală împotriva tanchistului expert Klaus Jager într-o bătălie din apropierea Moscovei. Misiunea lui este mai mult decât o sinucidere - să distrugă o duzină de tancuri germane, toate de unul singur. Acestea fiind zise, norocul e de partea curajosului. El câștigă bătălia, abia supraviețuiește, dar își pierde tancul și ajunge în captivitate timp de trei ani lungi ... erau…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Alexander Petrov Alexander Petrov Nikolay Ivushkin Irina Starshenbaum Irina Starshenbaum Anya Yartseva Viktor Dobronravov Viktor Dobronravov Stepan Vasilyonok
Vinzenz Kiefer Vinzenz Kiefer Klaus Jäger Robinson Reichel Robinson Reichel Heinrich Himmler Pyotr Skvortsov Pyotr Skvortsov Lykov
Yuriy Borisov Yuriy Borisov Ionov Igor Khripunov Igor Khripunov Lapikov Brian Flaccus Brian Flaccus Nikolai (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Mars Media Entertainment

Distribuitorul international

Central Partnership

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 23 Februarie 2019 21:20
Un film bun, cam exagerat putin, de fapt intotdeauna rusii in filme au fost invingatori, niciodata nu au pierdut. Zici ca ii film de propaganda pt T-34. Tot filmul este o actiune continua, nu te plictisesti, iar scenele de lupta dintre tancuri sunt spectaculoase, mai ales cu acele slow motion. Este un film reusit care mi-a placut.
6 4
blackmore pe 3 martie 2019 22:33
Pai rusii nu au pierdut niciun razboi , americanii le-au pierdut pe toate , cu toate astea e mult mai multa propaganda in mizeriile americane de filme de razboi decat in filmele rusesti
toni_paraschiv pe 7 septembrie 2021 20:01
Pt cinematografia rusa, filmul e peste ce pot face ei, pt ce din vest e o mare palma data si o nebuloasa totodata, bv scenografilor rusi, sa nu vi se urce la cap sau sa va plafonati ;)
yanysboy pe 23 Aprilie 2019 17:52
Filmul "vrea" să se ridice la standardele lui Fury dar nu reușește nici pe jumate ???? rușii întotdeauna patetici și fără experiență la filme, nota filmului este de 5 cu indulgență... Nu recomand.
5 4
toni_paraschiv pe 7 septembrie 2021 19:57
Amice, nu te supara, dar nu prea ai spirit de critic de film, poti sa te orientezi spre alt domeniu, crede-ma ca asta nu e de tine ;)
Iulix_73 pe 03 Septembrie 2020 12:50
Nici macar nu stiu unde sa-l incadrez ... comedie S.F. sau parodie ? Cand vezi ca un T34-85 distruge un Jagdtiger (cel mai greu vehicul blindat de luptă din WWII ) sau ca soldatii rusi nu fura si jefuiesc... nu pot spune decat ca este un film de propaganda sovietic de proasta factura ! Daca merita vazut ? Poate pentru peisaje ca altceva nu ai ce .
4 1
stricted pe 23 Februarie 2019 21:05
Realizare artistică bună, actiune non-stop, efecte speciale „la greu”, exagerari multe plus ceva faze mai mult sau mai puțin comice.
4 1
pitic_verde pe 04 Martie 2019 12:42
Prea multa propaganda
Am dat 5 stele exagerate acestui film deoarece mi-au placut efectele speciale care sunt impecabile.Ce nu mi-a placut propaganda specific filmelor rusesti si chinezesti,care de aceasta data a fost extrem de exagerata.Exagerarile au fost atat de mari incat deveneau amuzante.Imi plac filmele rusesti ,coreene,vreau sa mai vad si altceva in afara de americane dar de acesta data ..... exagerarile au fost prea mari.Cand dadea comanda comandantul de tanc se auzea de la servanti ,''Servim patria!!!" sa fim seriosi... toti(servantii tancului) erau cu simturile cum este coarda la arc.. erau constienti ca moartea tanchistului este in flacari.T34 cu 6 proiectile se bate cu 3 Pather,Panther cu super tunul din dotare loveste de 2 ori si loviturile penetreaza blindajul si moare doar un membru de achipaj :))) ce glume bune. Adevarul este ca tancurile germane erau distruse 80 la suta de propriile… citeşte
4 2
Tomax pe 13 Noiembrie 2019 22:57
Film slab. Tipic cinematografiei ruse. Saraci, cu bani putini spera sa fie credibili,
Scene care nu au nicio legatura cu realitatea de pe front.
Propaganda!

3 1
_xXx_ pe 02 Aprilie 2019 00:52
Propagandă sau nu...filmul este foarte bine realizat, nu plictisește deloc și are de toate... Actorii interpretează excelent! Din punctul meu de vedere este un film foarte bun ce îl recomand tuturor!
Când mă gândesc...ce filme făceam și noi odată... :((

3 1
mishu88 pe 24 Aprilie 2019 20:21
Tanc de tanc... T-34
Foarte frumos filmul, merita vazut! Efectele speciale și tancul în sine... ca rezultat al tehnicii și al ingeniozității rusești fac din acest filmul unul de văzut!
3 2
blackmore pe 04 Martie 2019 00:41
Un film rusesc de razboi excelent , remake dupa Zhavoronok (1965), cutensiune , suspance , singurul lucru nemultumitor este ca pt prima data intr-un film de razboi rusii folosesc efecte speciale moderne , pana acum folosind doar efecte clasice , mult mai potrivite, astfel din 2 ore si 20 minute vreo 14 minute sunt folosite pt a reda cu inceinitorul proiectilele, ,iar imaginea seamana uneori cu ce am vazut in reclame ca ar fi jocul World of tanks.
3 4
lapidarium pe 6 martie 2020 00:55
Stregeti avatarul ala, bai distrusule, ca te demasca astia.
eduard_stratan pe 26 decembrie 2021 20:44
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
user-5c68e4e9035ce pe 17 Martie 2020 20:57
Un film foarte bun, efecte speciale foarte reușite, mai ales scenele in slow motion, potrivit fanilor jocului world of tanks,war thunder , dar si multe alte jocuri in care este prezent teancul t34. Acest film poate fi considerat o oda adusa atacului t34, lăsând la o parte propaganda, este un film plăcut de vizionat cu scene comice , iar jocul actorilor foarte bine aleși de altfel se ridică la standarde înalte. Iar ca sa lăsăm la o parte comentariile răutăcioase cum ca fanii acestui film sunt stalinist, scrie clar in ultima secvență a filmului ca acesta este un omagiu închinat eroilor sovietici tanchisti din al doilea război mondial, indiferent ca acestia sunt ruși, germani, americani , români sau de alta naționalitate, tot eroi ai propriei patrii sunt .
2 1
Horatiucrisan pe 11 Iulie 2019 14:03
Un film de urmărit doar pentru efectele speciale si unele scene amuzante. La capitolul veridicitate a acțiunii, filmul lasa mult de dorit. La capitolul propaganda, se vede ca e un film din 2018 cu influențe ale politicii actuale rusești.
2 1
dany6960 pe 27 Aprilie 2019 23:47
Ce film intens de razboi reusira si rusii astia, dom'le. Un film despre T-34: tancul care a câştigat al Doilea Război Mondial. Si unde mai pui ca pe alocuri are si faze sau replici haioase. Bravo, tovarasi!
2 2
toni_paraschiv pe 07 Septembrie 2021 20:12
Au facut si rusii o capodopera moderna
Vreti nu vreti, trebuie sa recunoasteti ca e f bine realizat, actorii joaca impecabil, zici ca e facut in america, cu regizori de top vest, dar nu, e rusesc si e genial, are efecte bine reaizate si implementate,bv, un 10+ industriei de film rusesti.
1 0
ColourNew pe 14 Mai 2021 22:39
Un film acceptabil cu o tenta de parodie si romantism...Merita vizionat o singura data ,fara sa va para rau...
1 0
lapidarium pe 05 Martie 2020 22:07
Bullshit rusesc
Un film de categorie B. Efecte speciale sarace, mult timp ai senzatia ca esti in fata tastaturii si joci unul din level-urile din Medal of honor sau Call of duty (cu amendamentul ca acestea sunt mai bine realizate). Sarac din toate punctele de vedere. Actorii se screm printre asa zisele efecte speciale, care fie spus, se vad de la o posta in film, dandu-i filmului senzatia de fake, de lucru prost conceput. Nu recomand, mai ales ca dureaza vreo 2 h si ceva. Eu l-am vazut doar la a 3-a incercare, tastand pe laptop, urmarind postari pe FB si twitter, concomitent cu vorbitul la telefon. Rahat rusesesc, cu accent american, inecat in voma nazista. Film pentru fanii stalinisti si putinisti.
1 2
JohnStr pe 1 mai 2020 00:17
La ce te-ai mai uitat la el atunci ?

Spune-ţi părerea despre T-34

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu T-34
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells