Stargate Universe

(2009) - Serial TV

Poarta Stelară, Univers

Poster Stargate Universe Postere Stargate Universe

Sinopsis Stargate Universe

Serialul urmărește încercările prin care trec mai mulți soldați, oameni de știință și civili rămași departe de pământ, pe o navă spațială veche, numită Destiny. Ei trăiesc într-un adevărat hățiș spațio-temporal, blocați pe un traseu necunoscut, în căutarea drumului de întoarcere acasă.Trecând prin multe pericole și aventuri, unii se vor dovedi eroi, alții ticăloși, în timp ce alții nici măcar nu vor reuși să supraviețuiască.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: fanty
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Brian J. Smith Brian J. Smith Matthew Scott Robert Carlyle Robert Carlyle Dr. Nicholas Rush Louis Ferreira Louis Ferreira Colonel Everett Young
Rhona Mitra Rhona Mitra Kiva Amanda Tapping Amanda Tapping colonelul Samantha Carter Richard Dean Anderson Richard Dean Anderson locotenent Jack O'Neill
Lou Diamond Phillips Lou Diamond Phillips colonelul David Telford Reiko Aylesworth Reiko Aylesworth Sharon Michael Shanks Michael Shanks Dr. Daniel Jackson
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • SG.U Stargate Universe
  • SGU: Stargate Universe

Produs de

The Sci-Fi Channel

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

MGM Television Entertainment

Țara

Canada, SUA

Site oficial

Stargate Universe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
tethys pe 12 Octombrie 2009 23:53
Se diferentiaza clar de celelalte 2 seriale: alta tehnica de filmare, efecte speciale mult mai bune, personaje prea realiste si asta le face aproape antipatice, atmosfera mereu tensionata si "neagra" spre deosebire de SG1/Atlantis unde era mereu o gluma buna, un final fericit si niste "baieti rai" care ajungeai sa-i indragesti...dar per ansamblu a ramas universul Stargate asa cum il stim: calatorii pe alte planete, enigme tehnologice si un echipaj care are mereu ceva de cautat si ceva de salvat.
O sa intampine ceva rezistenta din partea fanilor infocati prea conservatori insa schimbarea nu trebuie sa fie placuta, ea e necesara.

11 0
lutte pe 16 noiembrie 2009 00:49
Salut, sunt de acord cu ceea ce ai spus in prima parte a comentariului tau insa nu pot fi de acord cu tine cand spui ca "schimbarea nu trebuie sa fie placuta, ea e necesara". Din punct de vedere conspirativ cred ca in fiecare film de genu acesta exista un mesaj transmis de catre agentiile TOP SECRET desprea ceea ce ar fi sau ar putea fi cu adevarat real. Pana la urma mai ales daca ne-a placut serialul putem da frau liber imaginatiei. In cel din urma serial (Universe) nu prea mai vad o realitate ... sau e dincolo de ceea ce ar putea fi.
edu_luize pe 17 aprilie 2014 19:42
am urmarit toate capitolele stargate ,Din pacare de cand s-a schimbat axn in white si black nu mai pot sa urmaresc SGU pentru ca de o saptamana nu mai am axn black si am white care nu-l transmite,Multumesc celor de la AKTA......
SunM pe 09 August 2011 13:14
Am terminat de vazut si ultimul episod al Sezonului 2 si m-au dezamagit cei de la SciFi Channel, care au stopat filmarile pentru rating-ul scazut, luat in considerare doar in functie de cei care urmaresc acel canal.
Eu cred ca ideea celor 3 Stargate-uri este diferita si daca priviti retrospectiv, SG1 era adecvat momentului cand a aparut, SG Atlantis, este mai revolutionar din punct de vedere al tehnicii, pe cand SGU, este legat de ceea ce putem face pentru a supravietui, de cat de mult ne foloseste din ceea ce stim si ceea ce am invatat in situatiile cand nu avem prea multe la indemana. Eu cred ca SGU exploreaza mai mult capacitatea rasei umane de a supravietui. Si este normal sa dezamageasca prin faptul ca nu are adrenalina celorlalte. Dar chiar ne-ar placea sa tot semene seriile intre ele? Pai pot sa revad cu aceeasi placere orice episod din SG1 si SGA, este posbil ca ele pot sa… citeşte

5 0
cremeneb pe 30 Martie 2011 12:29
Superb film
E pur si simplu superb.................................................
3 0
NeoGeoVal pe 03 Noiembrie 2010 13:06
In primul rand SGU e altceva! Dupa parerea mea singurul lucru asemanator, sau care leaga seriile Stargate de SGU e poarta.Si cam atat! SGU este cu adevarat SF. Din pacate sunt episoade foarte bune urmate apoi de unele cam prea romantate, pana la telenovela! Dar , totusi, este singurul SF bun al momentului!
3 0
Scofield pe 07 Aprilie 2010 15:21
sa zicem..
dupa cum multi au observat, nu se compara SGU cu SG1 sau SGA, dar de vreme ce e singurul serial care continua ideea cu Stargate, eu zic ca`s multumit:D. Am simtit lipsa multor lucruri, pe care le adoram in celelalte SG, insa cel mai mult, trecerea prin Poarta( in SG1 si SGA se trecea cel putin o data prin poarta in fiecare episod, insa aici cred ca, in 11 episoade s`a trecut doar de 2-3 ori, si asta am dezamageste:(( ) .. poate se vor redresa in urmatoarele episoade( am auzit ca au facut un alt contract ptr al 2lea episod deja)
3 0
kenya pe 04 Aprilie 2010 19:41
Dupa Lost,este cel mai bun serial SF,aceasta este parerea mea.Se diferentiaza mult de celelalte seriale Stargate produse pana acum.Pacat ca s-au oprit filmarile.Asteptam continuarea.
3 0
xerses pe 15 Mai 2014 20:51
Chiar daca nu prea are multe lucruri in comun cu predecesorul lui,mi se pare o realizare la fel de buna...
2 0
Costel_21 pe 27 Iunie 2010 20:28
E un serial bun urmaresc fiecare episod acum astept al 2 sezon care ar sa fie bestial.
2 0
cezar.steffy pe 31 Decembrie 2009 20:08
Urbi et Orbi
Trebuie sa va fie clar SGU nu este nici SG1 nici SGA. Sunt puncte comune, dar actiunile sunt independente. Desigur serialele SF-Aventura spatiului au cunoscut o dezvoltare fara precedent. De la arhaicele BSG('70), Enterprise('60, '70, '90), Lexx('90), Farscape*('90, '00), Andromeda(idem), Earth; Final Conflict(idem) sau Earth2('90) la revolutionarele BSG(2005-2009), SGU(2009) sau V(2009) este o diferenta de la Terra la Alpha Centauri. Aparitia noilor tehnologii de filmare(atentie vine si 3D-Avatar!!!) si mai ales marirea cotei de dramatism prin insertia conflictelor personale fac noile creatii cu mult mai atractive. Cand acasa mai ai si o plasma si proiectezi pe ea in fullHD cu sunet 5.1 sau Dolby, poti sa mai compari cu antichitatile? Desigur un consumator impatimit al genului degusta si din acestea. Atentie insa viitorul ne va rezerva delicateturi si mai apetisante. Concluzia este ca… citeşte
2 0
Mihai2508 pe 08 Decembrie 2016 12:05
O alta abordare
Un serial din "universul" Stargate, dar cu o alta abordare. Filmul este captivant, dar pot spune ca actiunea este mai putina fata de celelalte doua stargate-uri, in schimb atmosfera creata si povestea interesanta sunt destul de bune. Unora s-ar putea sa nu le placa, deoarece exista diferente destul de mari intre serii, dar serialul devine din ce in ce mai bun de-a lungul episoadelor.
1 0
zamox pe 28 Ianuarie 2014 01:43
Dupa ce vedeti sezoanele 1 si 2 veti vrea continuare.Probabil il vor continua la un moment dat.E diferit de ce stiti voi.
1 0
Zamolx pe 12 Ianuarie 2013 16:20
Excelent
Este realist. Nu toti sunt prieteni, si, poate cel mai important, NICI UN EXTRATERESTRU NU VORBESTE ENGLEZA !!!
Pacat ca s-a intrerupt filmarea lui.

1 0
SGU pe 16 Iulie 2010 21:51
Un serial de nota 8,50, sa speram ca in sezonul al doilea sa avem parte de mai multa actiune si efecte speciale.
1 0
deaddy pe 03 Iunie 2010 18:09
Departe de stargate-urile anterioare, atmosfera aduce foarte mult cu Battlestar Galactica ala mai nou, daca mai aveau si dusmani... Si da, in ultimele episoade a inceput sa se dinamizeze, ca in primele (de fapt 2-6, cred) deja incepusem sa ma intreb de ce ma uit la el. Daca vor capata niste inamici consecventi si coerenti are sanse sa devina un serial la nivelul precedentelor.
1 0
seamush38 pe 08 Mai 2010 13:01
ciao
aloooooooooooo,desteptareaaaaaaaaaaa.voi inca nu v-ati dat seama ca ne pregateste pentru ce e real de cel putin 30 ani?
1 4
edg3 pe 12 iunie 2010 12:17
scuze de intrebare......dar esti sanatos??? din punct de vedere psihic ??
unkn0wn pe 20 septembrie 2011 06:55
bun raspuns =)))

Spune-ţi părerea despre Stargate Universe

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Stargate Universe
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells