Păreri Rush Hour 3

Ordonează după
someone_who_dares pe 26 Iulie 2010 14:54
Amuzant, poate chiar cel mai bun Rush Hour :D Obligatoriu de vazut
babydulcicutza pe 08 Mai 2010 11:40
Ca si celelalte doua serii, Ora de varf 3 se ridica la standardele unui adevarat film de actiune. Un super film cu Jackie Chan si Chris Tucker
sarge pe 05 Mai 2010 15:42
Dupa parerea mea cel mai bun film din serie.Pur si simplu nu ai cum sa nu iti placa
cosmin_kedii pe 17 Aprilie 2012 09:28
Jackie Chan şi Chris Tucker sunt cuplul perfect atunci când vine vorba de un ras cu pofta mare
xerses pe 22 Octombrie 2011 17:37
Toata seria mi-a placut, asa ca il revad cu placere si pe acesta.
kakapiciu pe 15 Iunie 2011 19:09
Un alt film superb a lui Jackie Chan si pribabil ultimul din seria Rush Hour. In aceasta parte lucrurile se complica.
llullaillaco pe 23 Decembrie 2010 10:56
Llullaillaco
Excelent filmul. Pacat de televiziunea din Romania, ca nu prezinta mai mult filme cu Hiroyuki Sanada si Sho K.osugi
bugs pe 27 Noiembrie 2010 22:28
ce putea sa fie intr-un film in care joaca Jackie Chan?............actiune si comedie combinate si cu un rezultat spendid.
LUciS pe 04 Mai 2004 10:41
Chiar e nevoie de atatea continuari la un film bun? La cati bani si oameni au cred ca ideile n-ar trebuii sa fie o problema.
Dominic pe 28 Aprilie 2004 20:20
Toate cele bune sa speram!!!Mai bun decat 1 shi 2?hmmm...sper sa nu ramana fara idei oamenii aceshtia!!:)))Dar cred ca scoate Tucker de la el:)) shi ne salveaza.Super de abia ashtept!Comedie shi amuzament la maxzim!!!
Dominic pe 22 iulie 2003 17:15
Eu zic ca ai dreptate.Ideea cu prea multe partzi la un film bun nu este necesara.Mai ales ca nu are nici o poveste de continuat cum au alte film.Sper sa nu reiasa din acest film ca fiind o "Academia de Politzie" VI VII sau VII!:)) Dar dak tot ma gandesc at prinde bine o a tria parte!
Piratu pe 30 Noiembrie 2010 17:34
O comedie pe cinste unde Jackie Chan si Chris Tucker dau un "spectacol" al naibii de amuzant,ceea ce putem vedea si in seriile anterioare...
0 3
Gherasim paul pe 13 Octombrie 2007 11:28
acest film este cel mai bun film dintre toate filmele
0 3
elcid pe 03 Noiembrie 2007 22:40
Unul din cele mai proaste filme anul acesta... Nici nu se compara cu primele doua parti; trebuie sa fii total pe dinafara cu cinematografia ca sa il califici cel mai bun film (asta vizavi de comentariul anterior :)). Nu merita nici timpul si nici banii!
0 5
gabonne1 pe 08 Octombrie 2007 22:13
Am mai bifat inca un film cu 3 in coada...."rush hour 3", in traducere aproximativa "ciorba reincalzita 3". Mda....sunt cateva faze la care razi, dar foarte putine.....chiar foarte putine....in cea mai mare parte a filmului iti pastrezi un zambet chinuit pe fata, ca doar-doar o sa vezi si ceva ce poate fi considerat amuzant. Dar nu e nimic.....Nu ca celelalte doua filme din serie ar fi ceva capodopere ale genului, dar parca erau mai proaspete, iar chimia dintre chris tucker-jackie chan functiona aproape perfect.....acum, insa , totul e fortat, glumele lui tucker, cascadoriile lui jackie (mai mult din cauza varstei) . Cel mai penibil si mai plictisitor si mai tampit rol il are taximetristul ala, scenaristul si-a batut joc de el, la propriu. Oricum, un lucru e sigur : e ultimul film din serie. Din fericire. Save your money !
0 8
octi67 pe 19 februarie 2010 23:06