[Rec] ²

(2009)

Înregistrare 2

Poster [Rec] ² Postere [Rec] ²

Sinopsis [Rec] ²

Mai mult
[Rec] 2

Acțiunea sequel-ului [REC] 2, regizat de același duo: Jaume Balagueró și Paco Plaza, continuă din momentul în care prima parte se încheie. Ofițerul medical și o echipă SWAT sunt trimiși în clădirea sigilată deja pentru a restabili controlul.

Camerele de luat vederi ale unui post de televiziune din Barcelona s-au oprit; trecusera doar 15 minute si inregistrasera imagini socante, dramatice si inspaimantatoare: victimele unui virus mortal raspandit intr-o cladire de apartamente din…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: klaudya_e
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • [Rec] 2
  • [REC] ²: Fear Revisited

Produs de

Filmax

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Vendetta Films

Țara

Spania

Site oficial

[Rec] ²

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mvpsebi pe 05 Aprilie 2010 16:32
plin de suspans
Probabil ca este cel mai bun film cu infectati d'astia, aici incluzand si prima parte, chiar daca se pare ca pana la urma nu un virus se dovedeste a fi cauza infectiei. Sa vedem daca americanii vor face si un Quarantine 2, mi s-a parut o diferenta destul de vizibila intre [Rec] si Quarantine in favoarea primului.
Astept si un [Rec] 3, chiar daca odata ce infectia se va raspandi si in afara cladirii probabil filmul va semana cu toate celelalte filme cu infectati, insa cine stie, cum au reusit sa-L bage pe Dumnezo in aceasta a doua parte, poate vor veni si in a treia cu o surpriza ceva.

8 2
cbogdan pe 30 Septembrie 2009 16:02
Nu se stie cine dupa cine a copiat? Quarantine e remake-ul declarat al lui Rec, e versiunea facuta de americani dupa cea spaniola, cu drepturile cumparate de la spanioli pentru asta. In plus, e un film inferior - poti copia replici si dialoguri dar nu poti reproduce felul in care joaca actorii si tensiunea originalului. Referitor la continuare, avand in vedere ca varianta americana a castigat o gramada de bani, evident ca or sa copieze si continuarea. Nu vad de ce asta ar fi "super bine". In general cam tot ce copiaza americanii e inferior originalului, cu exceptia cazului in care se ocupa de asta vreunul din numele mari de la ei, care reuseste sa mai imbunatateasca lucrurile.
7 0
lariss14 pe 01 Iulie 2010 21:48
foarte fain :D
foarte fain :D la fel ca si primul tot atat de palpitat :D
merita vazut!

6 1
Burlan pe 04 Septembrie 2009 13:11
Aseara am vazut si eu filmu`,acum nu se stie cine dupa cine a copiat(Quarantine),identic apropape si la replici...oricum imi place mai mult varianta europeana!!!
6 1
Mikala pe 31 August 2009 00:09
Daca se face si rec 2 in engleza e super bine ! Ma intreb daca totusi Angela o sa traiasca din cate vad , in distributie , nu a murit precum credeam in primul film .
5 2
claudiu-daniel-lugoj pe 2 martie 2010 17:32
Nu a murit dar e posedata de acel virus si se pare ca va scapa si din acea cladire,adica virusul sar raspindi in tot orasul.
povesti_de_groaza pe 1 ianuarie 2015 13:09
De fapt, in [Rec] 4 Angela scapa de virus pentru ca il ia altcineva, la Claudiu ma refeream
robbiex2 pe 19 Septembrie 2010 15:58
Bine ca a aparut partea a doua, s-au mai lamurit niste lucruri.Cam putini "monstruleti", filmul in sine e bun pentru genul horror, are ceva suspans si efecte.este capabil sa te sperie seara cu un sunet bun.enervanta a fost limba spaniola pe care o tot vorbeau actorii.
4 1
kr1st1badboy97 pe 6 mai 2011 18:33
nu conteaza c limba vb aktorii, ci conteaza filmul in sine;) insa ai dreptate, m-am kam obishnuit cu lb. engleza:))
claudiu-daniel-lugoj pe 02 Martie 2010 17:35
claudiu-daniel-lugoj
Destul de bun film,mie mia placut si prima parte,se pare ca reportera este posedata de acel virus in aceasta parte a doua si se pare ca sa scapa din acea cladire,asa a lasat sa se inteleaga din sfirsitul parti a doua.Dupa mine cred ca se va mai continua cu o parte a treia asa cred eu.
4 2
Costy_Craiova_fan pe 17 februarie 2011 17:36
"posedata de virus" WTF???"infestata" Dooohhhh !!!
tony_mondyalu pe 29 Decembrie 2011 01:55
mia placut destul de mult si aceasta a 2a parte....destul de reusit filmul)
2 0
kakapiciu pe 11 Septembrie 2011 01:12
Un horror foarte bun. Filmul incepe direct de unde s-a terminat primul asa ca nu mai e nevoie de alte introduceri, intra direct in actiune.
2 0
alex_il_fenomeno pe 01 August 2011 20:56
m-a surprins sa vad ca filmul s-a reluat de la cateva minute dupa sfarsitul primului , desi vine la doi ani dupa succesul predecesorului ! ritm la fel de bun , intriga interesanta , complicatii binevenite , dar lipseste misterul din primul film ! deja stii ce cauta acei oameni in bloc ! in schimb , filmul vine cu lamurirea despre originea fetei si a cumplitului blestem , si reusind sa realizeze un final extrem de imprevizibil si neasteptat , unul interpretabil , care te pune serios pe ganduri ! mentine in mare parte actiunea primului , asa ca nu merita ratat (mai ales daca ai vizionat primul film [REC] ) !
2 0
expert_Mh pe 18 Ianuarie 2011 15:36
Fiecare cu parerea lui . Mi se pare mult mai bun decat prima parte
2 3
tibzone pe 01 Martie 2010 22:29
po'sa zic
po'sa zic ca primu e slab rau ... partea asta te baga direct in miez :D ... actiune suspans. .. bun film . chiar mi`a placut.
2 3
povesti_de_groaza pe 1 ianuarie 2015 13:10
Primul nu este slab ci poate mai bun decat 2 ,poate!
Mr.Halloween pe 10 Mai 2015 22:24
Imi place ca aceasta continuare incepe exact din momentul in care se termina primul film si o aduce inapoi pe Manuela Velasco.
1 0
mpredator pe 11 Noiembrie 2011 18:58
Extraordinar
Asa film sa tot vezi fratilor,in primul rand as vrea sa spun ceva despre remake-ul american(Qarantine) si Rec 1:
Ei bine daca vreti sa radeti de prostia americana uitativa la Quarantine 1 iar daca vreti sa radeti si mai mult la Quarantine 2.Americani au facut cel mai prost remake din cate am vazut in viata vietilor mele si cred ca nimanui nu ia placut remake-ul exceptand fanilor American Movies(lol).Quarantine se spune ca este o copie fidela a filmului iar unii zic ca e chiar mai bun(vorbesc de Quarantine 1) si mai horror,PROSTII FRATE!E varza nu va uitati ca va pierdeti 2 ore pretioase din viata,e tampit si actorii nu vreu sa ii jicnesc dar au jucat si mai tampit,iar efectele,penale,nu au avut bani sa faca scenariul mai horror(sange pe oameni,pe pereti,morti,etc...),nu va uitati(parerea mea).
Iar Rec 1,ei bine nu putea fi Rec 2 fara 1:))))),da este foarte bun si daca nu va… citeşte

1 1
dani9305 pe 25 Septembrie 2010 20:33
Dupa un final brusc in [REC]1, asteptarile erau mult mai mari in aceasta a doua parte,deoarece doream sa se compenseze nereusitele din primul film !
1 1

Spune-ţi părerea despre [Rec] ²

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu [Rec] ²
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells