Păreri Poveste de cartier

Poveste de cartier

Ordonează după
Andrey9211 pe 05 Aprilie 2010 04:33
DE KAKA
...Actorii principali strica tot filmul pt ca sunt de kkt ! Filmul asta cred k a fost produs doar asa ca sa castige simpatia rromilor !jalnic
Andrey9211 pe 5 aprilie 2010 04:38
O mizerie de film ! Astia de la MediaPro au inventat o noua categorie de filme :muzical de manele! jalnic!
dorianjazz pe 23 Februarie 2010 18:34
mda chair trebuie sa mai zic ceva ?
las nota sa vorbeasca de la sine

1Simplu pe 14 Februarie 2010 02:03
Un Film pt Manelisti...
Nu vreau sa jignesc,nu-mi plac manelele, n-am nimic cu ”tiganii” ....
YgReK pe 02 Februarie 2010 11:43
"Un film de oscar" numai pentru MANELARI
Sergiu9ICR pe 24 Decembrie 2009 01:04
n-avea mediaPRo pe ce sa dea banii .
seyco pe 14 Decembrie 2009 12:10
Nota dupa IMDB spune tot :)) .
varvarlinx pe 12 Septembrie 2009 21:39
Manelar movie...
Aualeu, Romeo si Julieta in varianta tiganeasca :)) Bine a zis ala : "nu merita nici macar o stea!" Nota 7.1? WTF!!! E clar de catre ce public a fost votat in mare parte acest film, daca poate fi numit asa. Complet idiot acest film la toate categoriile!
rizea.alex70 pe 18 noiembrie 2009 16:16
idiot esti tu
zatyy pe 26 August 2009 21:26
penibil, penibil si iar ......penibil si ca sa am minim 50 de caractere am sa spun din nou :PENIBIL :)
rizea.alex70 pe 18 noiembrie 2009 16:17
penibil esti tu
Andrey9211 pe 5 aprilie 2010 04:36
pai carnatule fan guta du-te si spanzura-te!
Stancu pe 31 Decembrie 2008 15:15
Nu pot sa cred ca suntem atat de incapabili sa depasim fenomenul asta tampesc numit "manea". Cand exista atata muzica frumoasa pe lumea asta, atatia tineri talentati care au cat de cat cultura, si zic asta pentru ca nu este posibil ca tiganul asta sa joace intr-un film.Dumnezeule, nu stie sa articuleze doua cuvinte, si joaca alaturi de actori buni.Am avut "marea placere" sa-l cunosc personal pe acest "VIP" cum singur s-a intitulat in fata mea si pot spune ca mi-a lasat o impresie groaznicaaaaa.Este dezgustator.Nu are sens sa descriu incidentul pentru ca nu merita, dar sunt uimita si dezamagita si toate aceste sentimente deodata sa vad ce poate sa promoveze televiziunea noastra. Dar nici nu avem la ce altceva sa ne asteptam din partea Media Pro care au facut numai filme marete si au nascocit numai actori senzationali:))))))) REVENITI-VA !!!!.,suntem in Romania nu in Tigania!!!
Mhai D pe 28 Mai 2008 23:24
Am vazut filmul cap coada , este un manelosical luat dupa filmele indiene, tot filmul si plotul copiat ! Florin Calinescu Si cu Romica Tociu Si Cornel Palade am ramas socat cand i-am vazut jucandintr-un asemenea film. Se pare ca pt bani orice actor se demigreaza punandu-se in acele roluri jalnice. Deabea am putut Viziona filmul am sarit peste partile cand incepeau sa cante(scarba). Teodor Halacu e tigan sau a ramas fara bani ia luat fiscu tot, a avut datorii la mafie ? ce la determinat sa faac un film atat de jalnic care nu reprezinta romania din nici-un punct de vedere !
anca pe 05 Aprilie 2007 11:10
calificativ..o stea..n-o merita...dar mai putin nu exista...maneaua este o forma de etalare a inculturii si prostiei...nici macar nu se poate considera muzica...in timp ce noi asteptam sa vina in tara una dintre cele mai tari formatii din lume inca in activitate la noi in tara se produc porcarii de genu' asta..e inadmisibil...aaa..si succesul acestui film nu va arata decat cat de inapoiati au ramas si vor ramane mult timp o mare parte din romani...
puffulette pe 02 Ianuarie 2012 03:05
RAHAT DE CARTIER
O mare rusine a cinematografiei..... nu am rezistat nici macar 10 minute, deja cand incepe putache ala sa cane, fix la inceput am derulat apoi l-am inchis.. nota 1 este prea mult, dar mai putin nu pot da
DragonMaster pe 04 Iulie 2011 15:52
Cel mai prost film
Mai bine nu il vedeam pana la capat deoarece mi-am pierdut timpul degeaba
Screwler pe 07 Mai 2011 19:52
HaHaHaHaHaaa
HaHaHaHa.. asta va fi singuru film la care imi voi da cu parerea fara sa ma uit.
Nu cred ca-i nimic de el.. pana si Posteru ma amuza.. tiganii sunt facuti sa fure,insele,sa fure si in alte tari.. pot continua si ne fac Romanii adevarati de rusine. Acu vor sa apara in filme..

jude pe 06 Aprilie 2011 16:31
cum se poate asa ceva?oare de ce in tara in care traiesc eu?
ma intreb: cum este posibil ca ascest film, de fapt porcarie, sa aiba nota 6,2 pe cinemagia? la fel ca si filmul in care joaca Colin Farrell, Anthony Hopkin si Angelina Jolie - ALEXANDER(am dat un exemplu, ca sa se poata face o comparatie).....nu pot sa cred ca mai vad si 17 persoane care il au la favorite..ma inspaimanta pagina aceasta, de care am dat intaplator...sunt foarte dezamagita de generatia tanara...mi-e scarba de tot...

sargetius pe 18 Februarie 2011 22:42
Filmul este bun in sine, dar nu este recomandat speciei umane. Daca se adreseaza clasei primatelor, si eu sustin un astfel de proiect menit sa incurajeze evolutia darwinista. Se pare ca si printre noi mai sunt rataciti care nu stiu exact carei specii apartin, dovada fiind chiar acest "film".
LordZeus pe 24 Noiembrie 2010 14:11
ce cauta inmormantarea asta de cocalari manelisti infecti la categoria filme?
Ion-Chinezu pe 17 Octombrie 2010 13:54
Doamne fereste !
Nu pot sa cred totusi ce nota mare are filmul asta ... Filme mult mai bune au un calificativ mai mic ! CEL MAI PROST FILM PE CARE L-AM VAZUT IN VIATA MEA !!!
marshall14 pe 04 Septembrie 2010 13:24
Ce oameni fara minte!!!Cum dracu puteti sa dati nota 10 la asemenea film???Poate nota 10 din 100......vai de mama voastra de manelisti
lumaxya pe 07 August 2010 00:09
Ce sa mai spun. cam tot ce era de spus s-a spus mai sus. Traim in Romania, dar asta nu mai e demult o scuza:).
mjBIANCA pe 16 Iulie 2010 21:34
regret k nu puteam acorda mai putin
este singurul film la kre i-am dat o stea si sincer regret k nu puteam acorda mai putin absolut dezgustator - loll cn a avut ideea "geniala" de al face- asa e in romania nu santem in stare a scoatem un film klumea al nostru si mai mult i mai sivemeram pe tigani, muzik lor, ...si mai nou si stilul lor de viata.
EternalWinter pe 22 Iunie 2010 18:38
LoL
Ce Dumnezeu cauta blasfemia asta pe site =)))))) , asta e Romania :-j
Krakatau pe 21 Iunie 2010 02:34
Deci daca si Lugoj i-a dat nota 1 atunci...e wordless.
Alisa pe 30 Iulie 2008 16:36
Sunt socata, oripilata... Dumnezeule nici nu cred ca am cuvinte sa descriu corect ceea ce simt acum! Nu avean nici cea mai mica idee ca exista un film cu manelisti!
Am dat intamplator peste acest..."musical" si vad ca a si fost votat de vreo 500 de ori! Incredibil! Probabil daca tastez la motorul de cautare 'sorinel' imi apare acest mare/mic..."actor"
Nu am comentat pana acum vreun film pe care nu l-am vazut, dar ... "drama" asta depaseste orice imaginatie!Devine si mai dezgustator cand incepi sa citesti mesajele de adulatie lasate de... "fani"!

Cinefilul suparat pe 29 Iulie 2008 15:08
EXECRABIL. Film cu, despre si pentru tigani. Si cu asta am spus tot. Cei care apreciaza o productie ca asta nu stiu ce inseamna un film bun. Sa consideri un asemenea gunoi a fi un film deosebit, doar pentru ca s-a depus un efort consideratbil pentru finalizarea lui, inseamna ca mai ai de vizionat filme care au facut istorie si mai ai de citit literatura de specialitate despre istoria cinematografiei. Cand esti constipat, depui un efort considerabil ca sa obtii produsul chinuitor. Inseamna ca ce produci e dulce si bun???
claudiu-daniel pe 29 Iunie 2008 11:20
ciudat am adus maneaua si in filme brav popor ce sa mai zicem e rominia numai noi stim sa facem filme din astea,fratilor faceti un film numa cu manelisti credeti ca spargeti topurile?penibil film nici nam sa ma uit la el
Ala care nu vrea sa se ui pe 21 Mai 2008 00:31
ok,deci.. pt toti "carora le place filmul":
1 Ceilalti nu cinsidera maneaua ca singura forma de distractie...
2 Cand scrii ceva, fii atent la virgule si in general la semne de punctuatie ( nu toata lumea stie ce e in capul tau si NIMENI nu sta sa ghiceasca ce vroiai tu sa zici in cazul in care lipseshte un punct sau o virgula - sa nu mai vb de litera mare)
3 Despre incultura in concordantza (mana in mana)cu maneaua , "ceilalti" au dreptate...pt ca toti carora le place manele nu stiu sa SCRIE CORECT
4 ...filmul asta o sa fie un eshec... nici nu m-am deranjat sa ma uit la poster macar ;)
v-am pupat ... sa moara dushmanii mei!

AS-ANA pe 17 Iunie 2009 17:22
nu sunt nici anti nici pro manele
doar ca generatia de azi adora manelele si mai ales pe sorinel copilu de aur si laura vas astae.. eu dau 3 stele=mai bine nu; pt ca mai mult nu am dc.. . cand no sa mai aud manele la petreceri si in cartier atunci o sa ofer o stea..dar momentan astae "romania se duce de rapa" si nu numai eu consider asa...:( pacat..
pacat de generatiile ce vor urma...

4 5
kingzoor pe 17 Iunie 2011 00:26
Asta nu e film
Mi se pare o prostie!
O blasfemie de video ce a luat numele de film.Sunt multe motive:
Ce mama masi cauta Florin Calinescu,un actor destul de renumit intr-un film de c@@t?
Acest film nu este un film.
Manelele nu au ce cauta in el,povestea este una prea clasica. Copilu de aur e incredibil de "naspa".
Singuru lucru bun la film este ca el moare la sfarsit.

ATENTIUNE!
ACEST FILM TE FACE SA DEVII RASIST!!!

Dragosus pe 14 Iunie 2011 17:31
am incercat sa vad si eu cum e filmul asta doar asa pentru a dovedii unui prieten ca nu sunt singurul ce am pararea asta,dar nici nu stiu cum am vazut asa ceva,inca o data,de cand sunt tziganii actori,bine poate sunt eu putin rasist dar cine se uita la asa ceva clar e prost si ma includ si pe mine in categoria asta ca am putut viziona asemenea minunatie.
DDD pe 21 Septembrie 2008 22:19
PORCARIE MAI MARE NICI K AM VAZUT....AIA SE INDRAGOSTESC LA UN COVRIG....DECI SE VAD..20 DE SECUNDE...DUPAIA SE OMOARA AIA INTRE EI...DE FILM..DE OAMENI CU BILA LA CAP...NUSH CUM SA ZIC ALTFEL...
nnn pe 13 Iunie 2008 14:35
ash injura dar nu e voie
claudiu-daniel-lugoj pe 14 iulie 2009 18:38
eu am facuto,dar la un asemenea film nici nai cum sa te abti.
asda pe 16 Noiembrie 2008 21:53
loredana - bucuresti lu cine nu ii place filmu ?
omg :)) si intrebati ce avem cu voi

dp_garlic pe 19 Iunie 2008 15:45
Asta era problema? Ramona ii imita vocea Laurei Vass? Voi nu va uitati la modul in care joaca "actorii"? La cum e regizat? La scenariu? La cinematografie si fotografie? Doamne, e execrabil filmul asta. Nu am rezistat decat 5 minute sa ma uit, dupa care l-am sters! Va rog eu fiti realisti! Daca neaparat vreti filme romanesti care prezinta realitatea uitati-va la Filantropica, sau orice altceva ce nu poarta amprenta lui Theodor Halacu Nicon. E cel mai tampit regizor care a existat vreodata! Ma intreb daca a facut macar UNATCul, ca eu dac-as fi fost decanul lui il picam la fiecare examen. Omul asta habar nu are sa regizeze iar Sorin Copilul de Aur habar nu are sa joace!!!!
Bella pe 28 Mai 2008 15:15
Nu vroiam nici eu sa fiu "bitch" si sa decataloghez filmul din prima ca deh, regizor de renume, actori mari. Asa ca m-am uitat... Si mae greseala am facut. Filmul e plin de greseli, lasand la o parte povestea total falsa pe care o are si modul de "actorie" al unora... In fine, se zice ca trebuie sa dai o sansa, dar filmul asta nu merita.
catarius pe 26 Mai 2008 23:46
nu exista cuvinte pentru a descrie cat de prost si de penibil poate fi acest film
Cristi Weed pe 22 Mai 2008 11:58
A ajuns sorinel copilul de aur sa joace in filme =))))))))) ! Vai de c**u nostru ! Poate va ajunge la Hollywood cine stie ! Si e foarte bun si soundtrackul : manele la maxim ! UN FILM DE NOTA !) +))))))
Cristi Weed pe 19 aprilie 2006 04:16
invata sa vorbesti si pe urma lasa commenturi :| !
Cristi Weed pe 19 aprilie 2006 04:16
Un film extraordinar , cu actiune din plin :)) ! Sorinel e un fel de rambo , iar gagica aia e beyonce ! Hai mai fratilor lasati-o naibii de treaba , uitati-va la looney tunes !
yusaw pe 01 Mai 2010 19:08
bleaaaaaaaaaaaahhhhhh!
filme ca asta ne reprezinta tara.. asa am ajuns sa ne huiduiasca toti de peste hotare.... in cativa ani vom ajunge minoritari in propria noastra tara....

btw.cum dracu sa adaugi ma porcaria asta la favorite? au ajuns si manelarii sa`si faca cont pe cinemagia? =)))))

4 0
valerian paraschiv pe 07 Iunie 2008 15:47
Observ ca toate mesajele scrise de fanii acestui film sunt cuplit de greu de inteles.Lipsa de cunostinte gramaticale si mai ales lipsa de coerenta in exprimare creeaza impresia ca sunt trimise de niste bolnavi mintal!Care o fi explicatia?
4 0
rox. pe 07 Octombrie 2009 15:42

5 2
rrs85 pe 23 Martie 2010 14:40
Filmul acesta (nu am gasit alt termen, dar indiferent daca ne place ori ba, tot film ramane) descrie cu o acuratete perfecta trendul pe care tara noastra incepe sa-l imbrace!!! Uitam de valorile morale, uita de etica, uitam ca mai presus de orice suntem sau eram purtatori de "coloana vertebrala", incet dar sigur ne metamorfozam intr-o specie cartilaginoasa, o specie ce va fi caracterizata de culori pestrite valsate in ritmuri de manele!

Vi se pare trist?! Nu, este dezolant... ;(

Adi b. pe 21 Septembrie 2008 05:16
Deci asta e film facut de foame! Ca e f prost ca act artist in sine n-ar fi asa de grav, cat e grav ca publicul acestui film nu va invata nimic pozitiv.Din contra! Va avea fani cam cati fani manele sunt . Deci multi. Practic filmul e o manea.
mrk pe 27 Mai 2008 16:53
este un film de un mare rahat,asa ceva nu se da . Incepe foarte prost si se termina si mai prost decat incepe,finalul venind pe neasteptate,brusc. Se discuta k sunt manelisti sau nu stiu ce. NU e vorba de cine joaca, putea sa joace orice ,tot era de rahat . Care nu l-ati vazut ar fi mai bine sa nu va pierdeti timpul cu el.
cristianbalcan pe 03 Decembrie 2009 03:58
:((((((va rog cititi comentariul((((((((( vai de tara in care traim:(((((((((((((((
va rog cititi comentariul eu nu am vazut filmul pentru ca eu sunt nazist si nu imi pare rau dar nu prea rasist ...,nationalist dar acest film este o "capodopera" a prostiei imi pare nespus de rau pentru tara nuastra ar trebui sa sara la putere un nationalist adevarat sa puna capat prostiei si inapointei din romania ca eu mor cat de puternic as avea caracterul am plans cand am auzit de filmul acesta ...:((( stiam ca o sa se ajunga la asa ceva din caauza conducatorilor pe care ii avem dar stiu ca asa gandit ioti noi romannnnnnnni lllaaatini ne injosim in fata acestor perspane incapabile sa isi creeze o viata ... nu pot spune altceva ca nu imi este in fire
6 4
mongolarix pe 27 Martie 2009 17:01
de ce nu ne lasati in pace!
voi oamneni ai cinematografiei!! voi actori romani cum ati putut face asta !! rusine , rusine ,rusine ....cum a ajuns maiculita manelari astia sa joace in filme:(( in loc sa faca un film anti manele!! nu mai zic nimic mai bine tac k imi vine sa mor ,scoateti mai bine shit-u asta de pe cinemagia!! am pus acolo o stea k altfel nu puteam da commentul .Dar nu o merita!!!
6 4
veronica210 pe 15 August 2009 15:49
Nici macar nu m-am uitat la asemenea rahat ! Cat de penal arata : Distributia: sorinel copilul de aur..=))))=)) parca e un BANC
6 3
puffulette pe 2 ianuarie 2012 15:54
:)))
sdfs pe 19 Octombrie 2008 22:45
ce e asta frate?
am inceput sa facem filme cu manele si manelisti... se dupa de rapa tara asta

6 3
ionutt- pe 20 Decembrie 2010 21:17
salam tza reggaeton tza
La vrajeala lu Sorinel si fieru se`ndoaie ! Abia acum am priceput eu dupa cine se lua Shahrukh Khan prin filmele indiene de le agata gagiu pe toate...dupa Sorinel ba taticule baaa , manca-i-as eu talentu’ lui de blond nereusit. E in plina ascensiune fraieru’ ,e pe val, de acum incolo sa’l vedeti voi pe Sorinel ce’si face el talentu’ lui prin filme.
Astia de la MediaPro dau tun dupa tun =)), se pare ca`s profesori in materie de promovat prostia si incultura , partea proasta e ca mai sunt si actori buni care accepta sa joace in astfel de cacaturi.. pacat , da ce nu face romanu’ cand are maţu gol si i se pune banu in fata .. o vinde si pe masa.

7 1
Ionut Grigoras pe 21 Septembrie 2008 23:04
As vrea sa ai vad fata lui Cristian Tudor Popescu privind filmul asta.:)).
7 0
mircea_pop pe 10 Mai 2010 21:36
Mai lipsea Gutza si primea Oscarul ...Rusine Calinescule pentru ca ai ajuns sa te prostituezi !
8 1
Go 1 2 3 4 5