One Day

(2024) - Serial TV

O zi

Poster One Day Postere One Day

Sinopsis One Day

Mai mult
One Day

Serialul O zi spune povestea lui Emma Morley și a lui Dexter Mayhew care își vorbesc pentru prima dată pe 15 iulie 1988, în seara balului de absolvire. În dimineața următoare, fiecare își vede de drum, dar unde vor fi oare în această zi ca oricare alta la anul și în anul următor și în fiecare an care va urma?
În fiecare episod, îi regăsim pe Dex și Em, cu un an mai în vârstă, în aceeași zi și suntem martori ai maturizării și schimbărilor prin care trec, ai regăsirilor și despărțirilor, ai…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Drama Republic, Focus Features, Netflix

Distribuitorul international

Netflix

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sebyelton pe 15 Februarie 2024 21:34
9+
Va recomand cu incredere acest miniserial Netflix. Este de nota 9-10. Initial am zis ca o sa fie o telenovela siropoasa la care doar nevasta-mea se poate uita. Am pornit serialul impreuna cu ea si l-am terminat primul de vizionat.

Pe scurt, doi tineri de cunosc la un bal de absolvire. Au un crush unul asupra celuilalt, insa fiind cumva din paturi sociale diferite si firi destul de diferite, raman doar prieteni, desi atractia o simt in permanenta. Fiecare episod al filmului prezinta aceeasi zi calendaristica din viata lor, 15 iulie, a fiecarui an din viata lor, pe o perioada de mai multi ani, aratand evolutia lor ca indivizi, dar si evolutia relatiei lor.

Emma si Dexter, protagonistii serialului, sunt absolut carismatici, reali, naturali, „vii„ , cu greseli, bucurii, stangacii, exact cum suntem toti in viata reala. Cu succese, cu esecuri, cu depresii, cu… citeşte

1 0
user-61e70e426eb6d pe 17 Februarie 2024 21:33
Foarte bun! Te impresionează și te face curios din primele minut,eu l-am terminat intr-o zi. Fiecare episod te captivează,finalul este cu adevarat foarte trist. Îl recomand cu mare drag!
0 0

Spune-ţi părerea despre One Day

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells