este un serial extrem de bun si care a vrajit toata tara.ador toti actorii
Doina Popescu
pe 02 Iulie 2005 17:33
Dragi producatori,
Ideea de face o telenovela romaneasca este foaRTE BUNA. Am urmarit cu interes filmul , Am fost interesata in ceea ce priveste realizarea din toate punctele de vedere , reclama , muzica. Foarte bine Episoadele au fost reluate la ore rezonabile . Am o intrebare de ce nu s-a reluat ultimul episod ? In numele mai multor telespectatoare am rugamintea de a programe reluarea ultimului episod.
Va multumim!
Doina
alexandra
pe 02 Iulie 2005 16:56
e cea ma i frumoasa telenovela si imi pare rau ca s-a terminat.as vrea sa aflu cand incepe telenovelala lacrimi de iubire.va iubesc mult de tot!
enache simona
pe 01 Iulie 2005 21:47
nu vreau sa laud pe nimeni dar mi sa parut ca Dan si Adela au jukt cel mai bine. Eu il admir ffffff mult pe Dan Bordeianu.DAK are cineva o adresa la care ii pot scrie, i-as fi recunoskatoare toata viata.sa va spun un secret:sunt moarta dupa Dan.Dar ma bucur k e fericit cu adela. adresa mea de e-mail este:[email protected] am 14 ani
Mihai
pe 01 Iulie 2005 18:23
Am dat 5 stele doar actorilor , ideea e k poate si poate pentru audienta sau nu stiu dc astia au pus-o pe Oana sa tipe p`acolo ca apucata... si pe Corina sa palnga, da cea mai plans frate ... pana venea Papi k atunci ii trecea ... Rolul lui Papi a fost chiar cel mai mishto ... Va intrebati dc spun asta ? Pt ca da nu le-a pupat asta frate p toate d la un cap daca mai dura putin serialu sa lua si de alea mai batrane ... oricum bv papi !
Acu sincer sa fiu aspept "La Crimi de Iubire"
Mario
pe 01 Iulie 2005 04:47
Intr-adevar telenovela a fost buna tinand cont ca este productie romaneasca insa cum nu ma prea pasioneaza telenovelele nu prea m-am uitat...
Insa am un mesaj pentru cei/cele care il iubesc pe Alexandru Papadopol si anume: lasati-o dracu de treaba ca e un ratat care abia stie sa vorbeasca si este total lipsit de imaginatie si simtul improvizatiei... Cat despre Dan Bordeianu am de spus: este prea mare bagator de seama dar e de nenumarate ori mai bun ca Papadopol...
Despre fete nimic de spus. Au jucat senzational toate dar in special Oana Zavoranu si Corina Danila, in ordinea asta...
Asteptam urmatoarea aparitie!
Gabriel
pe 30 Iunie 2005 01:19
Nu vreau sa lungesc f mult acesta parere eu zic ca actori sunt buni dar telenovela ia stricat nu este o telenovela asta mi se pare doar un fel de comedie aia inj in tot halul tipa ca disperati si in plus au facut si nunta care nu este chiar un lucru f bun este un pacat f mare fata de Dumnezeu nunta nu se face in filme nunta e sfanta doar numai idioti din numai iubirea puteau sa faca asa ceva sunt niste actori buni dar au devenit ratati cu telenovela asta Bafta All si inca odata nu este reusita deloc telenovela
ionita alexandra
pe 29 Iunie 2005 11:47
buna!sunteti super tari!sper ca urmatoarea telenovela sa fie lafel de k-lumea!!!!!!!!! imi place de toti,dar in special de cel mai fericit cuplu-adela&dan!!!!! felicitari pentru ce ati facut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maniga
pe 29 Iunie 2005 11:16
cea mai mare parodie de telenovela.m-am uitat la ea doar ca sa vad cat de prosti si distrusi sunt carpele astea de actori,mai ales sfanta ana,pictorasul pu...,alina ametita,etc. dati-va foc ce inseamna asta sa dati slujba cununiei o juma de film?va bateti joc de poporul roman,daca va vedea Ceausescu zaceati in beciuri acum nenorocitilor!ati dat-o in limuzine si covor rosu iar voi n-aveti ce manca jegosilor!SA VA FIE RUSINE v-ati batut joc de filmul ROMANESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VA PUP PE DINTI CU RANGA !?
Paraschivescu Alexandra
pe 28 Iunie 2005 20:57
Desi nu m-am uitat la telenovela "Numai iubirea" am o parere buna despre ea.Mi-a placut foarte mult de Dan Bordeianu(Victor)si inca imi place de el.As vrea sa iau legatura cu el.Imi place foarte mult cum danseaza.Prima telenovela romaneasa este foate reusita si cred ca merita nota 10 cu felicitari.Va iubesc mult in special pe tine Dan Bordeianu.Ma bucur ca am reusit sa fac o poza cu tine.As vrea adresa ta e-mail ca sa ti-o trimit.Si de asemena as mai vrea sa vorbescu cu el pe chat.Cand mai intra?Imi dati si mie un mesaj pe adresa de e-mail.Va pup dulce!! :)
alina p
pe 28 Iunie 2005 18:46
vai sunt disperata dupa adela si victor si nu a fost episod sa nu-l pierd.dansez la melodia adelei si cant in acelasi timp, pt a scapa de burta.
ZAHARIA ROXANA
pe 28 Iunie 2005 16:04
a fost cea mai frumoasa telenovela romaneasca .a fost foarte bine realizata.
sper ca si telenovela "LACRIMI DE IUBIRE" sa fie tot asa de frumoasa si de interesanta.
daca puteti nu-mi trimiteti ,va rog ,niste poze cu DAN BORDEIANU,ADELA POPESCU,CORINA DANILA,ALEXANDRU PAPADOPOL,OANA ZAVORANU SI BIANCA NEAGU?
DAN
pe 28 Iunie 2005 00:26
Suntem o tara de manelisti si telenovelisti inapoiati si redusi
bofan adnana
pe 27 Iunie 2005 22:53
am indragit fiecare personaj,au fost pusi in valuare cu adevarat,exceptie a facut oana zavoranu deoarece rolul ei negativ a aratat cu succes adevaratul caracter. nu pot sa o sufar.nu stie decat sa faca parada ieftina si iubire mare ce poarta unui mare "vanzator de cafea"
florea mioara
pe 27 Iunie 2005 21:34
am o parere foarte buna si va iubesc foarte tare pe toti.multa bafta
alexandra
pe 27 Iunie 2005 18:47
super actori!!! imi pare bine k alina si victor au ramas impreuna si in viata de zi cu zi,dar mi-ar placea ca dan si cu ana sa ramana impreuna pt ca se potrivesc de minune!!!!!!(parerea mea)
silviu
pe 27 Iunie 2005 15:54
Suntetzi cei mai tari ...nu am cuvinte de zis,ca ar fi prea mult de zis(laudat)...imi pare nespus de rau ca sa terminat senzatzionala tevenovela "aici"... .Va PUP DULCE SUNTETZI CEI MAI TARI...pupici multzi de la Iasi (SILVIU)BAY BAY
john doe
pe 27 Iunie 2005 15:22
De ce nu este calificativ si o zecime de stea?
Pt ca asta e nota corecta.
Cit despre cele care se isterizeaza pe aici cu "te/va iubesc", acestea sunt niste dudui necultivate care viseaza la Fat-Frumos, pe cind sotu e la birtu din colt se imbata bine sa le suporte citeva ore. Numai niste oameni redusi pot privii aceste timpenii. Cit depre actori, PENIBILI. Actori mari(se stiu care) se prostitueaza pt citiva euro in plus. RUSINE !!! In film mai joaca si niste femei sleampate cu aere de vedete care nu merita mentionate
Tiberiu george
pe 27 Iunie 2005 14:04
voi actorii din numai ijbirea nici macar nu va imaginati cat de importanti sunteti pentru noi...cu ajutorul vostru sadeschis o mare poarta pentru cei care visau sau viseaza sa ajunga o vedeta.
Voi veti fii exemplele noastre ale celor ce viseaza sa ajunga o vedeta un star de cinema...v-ati facut treaba ca la carte deaceea noi va iubim...nu uitati un lucru...noi suntem cei care v-am adus pe culmea succesului..va iubesc...cu drag...al vostru fan....Tyby...
alina
pe 27 Iunie 2005 11:58
Mi-a placut mult telenovela in special cum au jucat Adela si Victor pe care il pup Astept cu drag urmatoarea telenovela.
andreea
pe 27 Iunie 2005 11:01
In primul rand vreau sa felicit echipa "Numai Iubirea" pentru demonstratia pe care ne-au facut-o despre iubire. Tin sa-i felicit din tot sufletul ca ai stiut sa ne ofere momente unice si deosebite, au stiut sa intre un pic cate un pic in inimile noastre si sa-si castig afectiunea miilor de fani. Au existat scene extraordinar de romantice si de intense totodata. Papi, Corina, Adela, Dan, Oana, Bianca, Lili si toti ceilalti au fost la inaltimea tuturor asteptarilor.Vreau sa va urez tuturor sa mai aveti parte in continuare de astfel de iubire si sa nu dureze prea mult pana apareti din NOU pe micile ecrane ale televizorului.
SA O TINETI TOT ASA SI TOTUL VA FI BINE.
P.S. De-abia astept sa-i revad din toamana pe Dan Bordeianu si pe Adela Popescu.
Va Iubesccccccccccccccccccccccccccccccccc
Dragoiu Cosmin
pe 27 Iunie 2005 09:02
Eu zic asa:actorii consacrati dovedesc talentul,cei tineri mai au nevoie de munca si experienta. Corina Danila ii calca pe urme lui Papi,adica cam fara glas si fara suflu.Actorii se straduie sa faca asa o telenovela romaneasca.Este o telenovela buna avand in vedere ca este o telenovela romineasca,...de ce sa nu recunosc.Alina si Victor se potrivesc si m-ia placut cum au jucat.Cel mai mult m-ia placut cum au jucat:Alina,Victor,Dan si Bianca. Ati cam exagerat cu violul Alinei.Le doresc succes in noul serial lui Deea Damaschin si lui Dan Bordeianu Va pup. Cu drag Cosmin
AlexR
pe 27 Iunie 2005 01:46
Vreti sa aflati niste nume de loosere si am observat si de looseri?F simplu!Cititi lista d mai sus cu "Vai,il iubesc p Papi!"Astia sunt oameni lame care stau si se ingrasa invata la TV!Plus imi place faza k nu numai fetele se uita,mai sunt si prosti...cu asha gandire...Destepti astia care se uitau(c bine k pot sa vb la trecut de porkria aia acuma:)) ar trebui sa fca atata: SA IASA DIN CASA!!IESITI NEBUNILOR AFARA DIN CASA!!NU VA MAI UITATI LA TOATE CLONELE IEFTINE D P ACASA!!!...in concluzie prostilor fani "numai iubirea" -->get a fuckin life!!!!!
Lucky
pe 26 Iunie 2005 21:19
Ce ma bucur ca s-a terminat aceasta 'bomba' de dulcegarii in tara asta in care viata e asa grea si 'cherida'-mi urla in urechi fara nici o jena intr-o incercare de a face `rolul vietii`ei infecte . Rusine pentru scenele complete din biserici.
vladu daniel-mihail
pe 26 Iunie 2005 21:17
ii iubesc pe alina si victor. sunt cei mai tari! serialul a fost super!
silvia gheata
pe 26 Iunie 2005 21:13
imi place foarte mult alexandru papandopol e un dulce il iubesc foarte mult
Miriam
pe 26 Iunie 2005 20:54
aiurea,dar se accepta ca fiind prima incercare de gen.acum ma uit si eu pt prima data fiind ultimul episod si o fac numai pt ca nu imi place sa critic ceva fara macar sa fi vazut o data despre ce e vorba.singura tipa care nu e nici pe departe actrita dar arata foarte bine si e si frumoasa e Lili Sandu,care sunt sigura ca a mai ridicat din audiente.In rest,cam atat.E ciudat oricum sa aud romana intr-o telenovela sau ce o fi serialul asta.A,si inca ceva daca Zavoranu e actrita atunci fratilor,toti putem lua Oscarul la interpretare sau pentru intreaga cariera in televiziune!Sa stiti ca prin Timisoara serialul are fani,da,dar cam sunt18 ani..asta spune ceva,nu?
dragoiu cosmin
pe 26 Iunie 2005 08:16
Va doresc multa sanatate si fericire , mai ales Biancai la scoala.
Popescu Ana
pe 25 Iunie 2005 13:38
Buna!
Imi place telenovela Numai Iubirea foarte mult!
Mereu cand ma uit as vrea sa mai dureze macar o clipa!
Iubesc toti actori in afara de CHIERIDA Oana zavoranu!
Sau Oapepe
bobi
pe 24 Iunie 2005 21:49
am urmarit tot serialul si mi-a placut mult,frumos. Dar stiti voi sunteti exact ca vaca,cu laptele!
regizorul sa se lase de filme,sa se apuce de enciclopedii!
ce a durat nene atat faza cu cununia celor doi,de ce nu a dat si noaptea nuntii si altele.........
dom regizor ai dat cu muci in fasole
macar recunoaste
sper sa nu faci la fel si cu nunta lui ana si dan sa mai tragi de timp.
mai ai de invatat!calificativul l-am dat din acest motiv!
actorii au fost best inafara de mama lui dat care ar trebui sa se apuce de altceva!
bafta!!
A.S.
bors diana
pe 24 Iunie 2005 10:30
este o telenovela minunata si-mi pare rau ca se termina
bors oana
pe 23 Iunie 2005 22:13
este o telenovela sub orice critica oana zavoranu ar trebui sa mai invete limba romana oare nu a ragusit de cat a tipat in serial sper ca urmatoarea telenovela sa fie net superioara acesteia
Kissu Love
pe 23 Iunie 2005 17:27
Super Tare Frate!!! :)
secelean florentina
pe 23 Iunie 2005 15:15
VA iubesc ...si va multumesc pentru k existati...dan sa sti k iti sta bine cu Adela..va potriviti de minune felicitari!!...IMI pare nespus de rau k se termina dar ...o sa fiu in Constitutiei sa va vad...Va iubesc!!Pupici!!
Rechesan Carmina
pe 22 Iunie 2005 16:27
Am urmarit fiecare episod transmis de postul ACASA si am indragit fiecare personaj in parte dar cel mai mult pe Bibi,pe Adela si Dan Bordeianu.Ma bucur ca va aparea inca o telenovela romaneasca in care vor juca personajele mele preferate.Va pup!!!
Dersedan Diana
pe 21 Iunie 2005 21:52
Sunteti cei mai tari!!!!!!!!!!!!!!!
Urmaresc fiecare episod si va felicit pentru felul in care jucati.
Bianca esti super draguta , simpatica si joci foarte bine. Te admir mult.
natalia
pe 20 Iunie 2005 18:20
yo mor dupa oana!! e super tare daca nu ar fi ea nici nu m-as mai uita. joaca bine si arata misto. in schimb "sfanta ana" e prea sfanta si nu prea face nimic in film si nici nu joaca asa de bine... in rest.. totul ok!
radu andreea
pe 20 Iunie 2005 10:12
supe tare
Lelia Radulescu
pe 15 Iunie 2005 09:10
Cam aiurea ultimele episoade.Nu inteleg de ce Alina si cu Andreea nu pleaca din casa aia, ca fratii aia Bratu sint o catastrofa pentru orice femeie. Sa fuga nene mincind pamintul, ca mai sint si alti barbati pe lume mai normali. Nici macar marele pictor nu e cine stie ce mare indragostit ca n-a aflat nici el ce vrea de la viata. Pacat de fetele alea ca sint bunute. Ana in schimb se potriveste de minune cu familia Bratu.
Marzac Letitia
pe 13 Iunie 2005 23:36
Filmul este in regula,interesant. Cam dramatic in ultimul timp- imi da impresia ca totul este aiurea pe lumea asta. Dar are o hiba: fundalul sonor este prea tare si nu prea se mai aud vocile de multe ori. Cat despre actori nu ma pot exprima deoarece se poate sa ii confund cu rolul jucat si ma pot pacali. Clar este ca unii joaca bine iar altii nu prea. Poate vor reusi sa invete de la cei buni.
ionita andreea alexandra
pe 13 Iunie 2005 13:36
Parerea mea este ca acest film a avut cea mai mare audienta.este cel mai tare serial romanesc facut vreodata.Felicitarile mele actorilor si intregii echipe de realizare. Sunteti cei mai tari!
nu conteaza
pe 12 Iunie 2005 21:33
cel mai prost mesaj adus de un film vreodata.
bai Papadopole scoate-o odata din viata ta pe idioata aia isterica.....scoteti-o afara din film...din tara...din viata noastra....e cel mai prost serial cu cele mai tampite asa zise vedete.nu ne mai plictisiti......................
Kerido fa-ti operatie estetica, micsoreaza-ti buzele ca o sa avem cosmaruri noaptea......
Jabar Danbir
pe 12 Iunie 2005 21:18
mi se pare o porcarie de film.singurii actori care-mi plac sunt:Alexandru Papadopol si Corina Danila! Oana Zavoranu mi se pare o figuranta si o babalaia.
larisa buhnila
pe 12 Iunie 2005 18:23
ciau sunt larisa din spania!la telenovela e super!am un mesaj pt andreea:hola guapa eres la mejor y no cambies nunca besitos adios!!jaja:)va pup pe toti sunteti cei mai tari va iubesc pa!!!!
larisa buhnila
pe 12 Iunie 2005 18:14
buna!sunt larisa am 16ani si acuma sunt in spania!!va urmaresc tot timpul sunteti cei mai tari!tot timpul imi fac timp ca sa vad telenovela!!va iubesc mult pe toti!si sunt curioasa cum se termina aceasta telenovela!dar este pacat sa se termine!!:( de aici din spania va trimt multi pupici pt toti!!va iubesc mult!as vrea email lui andreea sau nu conteaza a lui cineva daca se poate!va multumesc mult!!!pupici! tinetio tot asa ca sunteti cei mai tari"!!
alex suceava
pe 11 Iunie 2005 15:54
sal sunteti cei mia tari actorii din romania
mai ales victor,este cel mia frumos ca seamana ca mine si alina este frumoasa dar tori sunt frumosi din numia iubirea si as vrea sa stiu cand faceti o flmare prin suceava :)):)):))
Patetic!!! Ce-i si cu porcaria asta care ne intoxica de-a dreptul? Mai nou si pe margarina ii vedem pe actorii aia de doi bani. Oameni buni, treziti-va si schimbati canalul, uitati-va la orice altceva, orice-i mai bine ca cliseul asta de televiziune.
Ana
pe 10 Iunie 2005 15:49
Super!!!!!!!!!!!!!
andra
pe 08 Iunie 2005 16:17
ar merita 5 stele pt cum joaca dan bordeianu si vlad radescu...in rest, adela e talentata, da nu e prea bun rolul, papi are un rol oribil, cine l-a gasit p-asta sa fie heartbreaker? corina danila-cine i-a spus ca stie sa joace? e groaznica! fetita aia e enervanta pana la culme, servitoarea joaca f prost, si cine a adus-o pe lili sandu? nici asta nu stie sa joace. in rest nota 10 pt onuta zavoranu, isi joaca rolul f bine, sau mai bine zis, transpune realitatea f bine... mult succes la urmatoarea telenovela, poate e mai reusita!
mult succes pt adela la bac&admitere, sunt sigura k o sa-i fie bine si mult succes pt dan, e un dulce, abia astept sa-l vad in noua telenovela!
Va multumim!
Doina
Acu sincer sa fiu aspept "La Crimi de Iubire"
Asteptam urmatoarea aparitie!
va pup pe toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VA PUP PE DINTI CU RANGA !?
Pt ca asta e nota corecta.
SA O TINETI TOT ASA SI TOTUL VA FI BINE.
Va Iubesccccccccccccccccccccccccccccccccc
Imi place telenovela Numai Iubirea foarte mult!
Mereu cand ma uit as vrea sa mai dureze macar o clipa!
Iubesc toti actori in afara de CHIERIDA Oana zavoranu!
Sau Oapepe
regizorul sa se lase de filme,sa se apuce de enciclopedii!
dom regizor ai dat cu muci in fasole
macar recunoaste
sper sa nu faci la fel si cu nunta lui ana si dan sa mai tragi de timp.
mai ai de invatat!calificativul l-am dat din acest motiv!
bafta!!
A.S.
Urmaresc fiecare episod si va felicit pentru felul in care jucati.
Bianca esti super draguta , simpatica si joci foarte bine. Te admir mult.
mIRC nCIk Alex^18
mIRC #alex / #nasa / #suceava