Merge

(2003) - Serial TV

Casa pentru doi

Poster Merge

Sinopsis Merge

Un serial plin de viata care celebreaza arta compromisului in relatiile de cuplu. Astfel, tinerii insuratei trebuie sa decida cat de valoroase sunt bunurile lor preferate pe masura ce isi unesc averile pentru a pune pe picioare primul lor camin. Dupa ce-si declara preferintele, echipa de design "Merge" trebuie sa gaseasca o modalitate ca sa integreze aceste bunuri. In caz contrar, proaspetele familii vor fi nevoite sa spuna adio pretiosului lor obiect preferat.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 9.0
Lisa Rinna Lisa Rinna Gazda Jonathan Redford Jonathan Redford El insusi / Carpenter Ronnie Kerr Ronnie Kerr El insusi / Carpenter
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BOBOCEA NICOLETA pe 10 Martie 2006 18:44
este o emisiune super.as vrea sa fie si la noi,dar si pentru cei care sunt deja casatoriti.Ii urez succes in continuare emisiunii si o audienta cat mai mare!
0 0
angel_4u_4ever pe 9 mai 2011 00:31
a fost pe euforia:-?
bonci liliana pe 18 Februarie 2006 19:00
este o emisiune ce face ca toate cuplurile sa fie fericite;sa descoperi practic cea dea 8 minune'bineinteles cei care o simt pe pielea lor.
0 0
bonci liliana pe 18 Februarie 2006 13:16
acest lucru pe care il fac Lisa RINNA si echipa sa poti sa consideri ca pentru fiecare cuplu este a opta minune ce i se putea intimpla.felicitari si multa consideratie pentru toti care fac posibila realizarea acestei minuni unui cuplu.
0 0

Spune-ţi părerea despre Merge

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi reality-tv
jinglebells