Master Gardener

(2023)

Maestrul grădinar

Poster Master Gardener Postere Master Gardener

Sinopsis Master Gardener

Master Gardener SUB

Meticulosul horticultor Narvel Roth (Joel Edgerton) se îngrijește cu devotament de mai mult decât de luxuriantele Gracewood Gardens. Bărbatul a creat un sanctuar idilic pentru exigenta sa angajatoare, doamna Haverhill (Sigourney Weaver). Dar când Maya, strănepoata doamnei Haverhill, sosește în căutare de ucenicie, viața perfect cultivată a lui Narvel începe să se destrame, scoțând la iveală secrete dintr-un trecut violent care amenință să distrugă tot ce îi este drag.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO 3
Duminică, 28 Apr 22:45
Duminică, 05 Mai 22:50
HBO 3 HD
Duminică, 28 Apr 22:45
Duminică, 05 Mai 22:50
HBO
Miercuri, 01 Mai 16:15
HBO HD
Miercuri, 01 Mai 16:15

Caseta tehnică

AKA

  • El maestro jardinero

Produs de

Curmudgeon Films

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Distribuit in Romania de

HAPPYCINEMA®

Țara

SUA

Box office Master Gardener

Weekend premieră (04.09.2023)
  • Loc 16
  • Spectatori 627
  • Încasări (RON) 15.750,00
Total
  • Spectatori 2.566
  • Încasări (RON) 53.002,00
  • Încasări (USD) 11.392,92

Părerea criticului

IoanaTisler pe 11 Septembrie 2023 14:42
Maestrul Gradinar
În peisajul cinematografic contemporan, dominat de efecte speciale și blockbuster-uri cu bugete astronomice, a apărut în 2022 un film care a ales o abordare mult mai subtilă, dar în același timp provocatoare: "Maestrul Grădinar" (Master Gardener), regizat și scris de Paul Schrader.
Într-o eră în care audiențele sunt obișnuite să fie copleșite de imagini și sunete, Schrader face un pas înapoi, alegând să își canalizeze eforturile asupra profunzimii narative și a semnificației autentice. Tematica grădinăritului, la prima vedere simplă și liniștită, este folosită ca metaforă pentru complexitatea relațiilor umane și a eforturilor noastre constante de a crește și evolua în ciuda adversităților. Filmul este o îmbinare de arte vizuale și literare, în care fiecare detaliu, de la frunza cea mai mică până la cel mai discret gest al personajului,… citeşte

0 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
savudragos pe 09 Septembrie 2023 11:45
Un film superb. Nu cititi comentariile lungi de aici pt ca sunt spoliere.
4 1
R_Afc pe 08 Septembrie 2023 14:35
Grădinăritul albiturilor
El maestro jardinero, prefer traducerea titlului în spaniolă, Mastăr Gardnăr sună ca și cum ai arunca un firez într-o mașină de spălat, este cel mai dezlînat film din trilogia ușuratică, unde bărbatul singur se confruntă cu păcatele trecutului. Primele două sunt First Reformed și The Card Counter.

Aici avem de a face Roth (Joel Edgerton), un nazist reformat, care ajunge să se atașeze și să aibă sentimente contradictorii față de Maya (Quintessa Swindell), o negresă pe care naziștii ar fi iubit-o la fel de mult cum ucrainenii respectă minoritațile naționale.

Casa în care locuiește Roth este elegantă și ordonată. În unele zile, mai participă la cină cu angajatoarea lui, Norma Haverhill (Sigourney Weaver), însă existența sa modestă de bărbat alb singuratic este bulversată cînd apare Maya, strănepoata risipitoare a… citeşte

2 3
mirceathekid pe 4 martie 2024 10:56
Cel mai bun comentariu.
lili22 pe 18 Septembrie 2023 14:40
Am citit intr-un ziar ca Obama nu ar recomanda acest film.Nu am idee despre gusturile fostului presedinte, dar nu cred ca e cel mai mare cinefil.
In ceea ce ma priveste l-as baga in categoria filme deprimante.Nu ii neg anumite calitati dar scenariul este cel putin ciudat.Nici interpretarea nu m-a impresionat.

0 0

Spune-ţi părerea despre Master Gardener

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells