Păreri Maid in Manhattan
Maid in Manhattan(2002)Camerista
Articole despre film
Recomandări TV. Mister, serial fantasy nou și comedie
TV: şapte filme de văzut în săptămâna 17-23 octombrie 2016
Premiere Diva Universal: serialul Camerista din Manhattan, după Maid în Manhattan, și Destine frânte
Jennifer Lopez, alături de Antonio Banderas în drama despre salvarea minerilor din Chile
Jennifer Lopez şi Mark Anthony s-au despărţit
Vezi toate articolele »
Filme de urmărit la TV
Film Now
01:35
The Revenant(2015)The Revenant: Legenda lui Hugh Glass
Cool TV
20:45
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest(2006)Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort
PRO TV
Premiere cinema
- How to Save the Immortal
- Hegyizene 2
- Fă-mi loc!
- Springsteen: Deliver Me from...
- Cursa
- Nouvelle Vague
- Alpha
- Tati Full-Time
- Wicked: For Good
- Gekijô-ban Jujutsu Kaisen Shibuya Jihen Tokubetsu Henshû-ban × Shimetsu Kaiyû Senkô Jôei
- Sirât
- Dracula: A Love Tale
- Wuthering Heights
- What About Love
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Maid in Manhattan

Chiar dacă nu e o capodoperă şi nici măcar un film foarte bun, Maid in New York impresionează prin jocul dezinvolt al protagoniştilor şi prin romantismul pe care-l degajă. Nimic vulgar, ci simplu şi frumos. Într-o epocă în care cuvântul obscen "fuck" este rostit în marea majoritate a filmelor, acest film face distincţie şi prezintă o poveste frumoasă de dragoste. Aş mai putea spune multe despre ideile inspiratoare prezente în film (să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti), dar las ca filmul să fie apreciat după sensibilitatea fiecăruia.
de familie
Amintiri
mie unul mi-a plăcut acest film și l-am revăzut cu plăcere de cîteva ori.
Cum genul acesta de intamplari este specific filmelor, la finalul acestuia suntem nevoite sa ne trezim la realitate. ;))
Pe scurt o camerista din Manhattan este remarcata de un politician aflat in plina glorie, care nu intarzie sa se indragosteasca de aceasta.
Oare in viata de zi cu zi sunt posibile asemenea miracole? Oare vreun politician de renume ar fi "capabil" sa se indragosteasca de o umila camerista si sa si intemeieze o casnicie durabila cu aceasta? ;))
De preferat ar fi sa ramanem in lumea filmelor pentru ca de multe ori aceasta este mult mai frumoasa decat viata reala! ;))
nota 8 foarte frumos
Iar dc. intrati pe Imdb sa vedeti premiile la acest film o sa vedeti ca Jennifer Lopez a primit o nominlizare (in 2003) la Razzie Awards pt. cea mai proasta interpretare.Hai ca n-a fost atat de rea, saraca are deja atata nominalizatii poate cateva pe merit dar in filmul asta chiar a jucat ok...
pentru mine = DELICIU
Ca toate filme in care joaca Jennifer si acesta nu este reusit deci nu-l recomand.
Pierdere de Timp!!!
Uneori nu stii unde si cum te duce viata.
Imi place mult Stanley Tucci.
I-am dat nota 10, poveste, interpretare, totul este la superlativ, in ideea mea despre cum ar trebui sa fie un film.
Reusit!
un film emotionant
antiplictiseala ! :)
Romantic
Marisa Ventura cameristă la Hotel Beresford, cartier Manhattan, New York City, îl întâlnește pe Chris Marshall candidat la Senatul Statelor Unite ale Americii.
Dar cu băiatul de 11 ani al Marisei, pe nume Ty, ce facem?
Întâmplări ce doar în SUA pot avea un final plauzibil și fericit.
Bine că nu a fost realizat de studiourile HALLMARK, la primul sărut s-ar fi terminat filmul.
nedumerire
Un film care depaseste in mod evident si conform standardelor cinemagiei calificativul de "bunicel", fiind mult mai apropiat de cel de "bun", conform notatiei mele de 6,6-6,8
Este un film relaxant, placut si chiar frumos, chiar daca nu este unul foarte bun si are o adresabilitate directa spre latura umana a sensibilitatii sale sentimental-iubitor-romantice, desigur la persoanele la care aceasta latura de caracter exista cu adevarat, aprecierea placerii vizionarii acestui film fiind cu atat mai mare la persoanele la care aceasta latura spirituala a lor este cu atat mai mult mai dezvoltata. In replica, este de inteles de ce acest film nu poate sa… citeşte
Ce este sarcasmul? O virtute...
bunicel