Autumn

(2009)

Autumn

Poster Autumn Poster Autumn

Sinopsis Autumn

Mai mult
Autumn

Povestea începe cu căderea unei frunze roșii în rurarul Ontario. Cam cât îi trebuie unei frunze să cadă pe pământ, atât îi ia și unei victime să moara. Virusul a fost rapid, s-a transmis pe calea aerului și a lovit fără atenționare și discriminare. Orașe întregi au murit în câteva minute. Supraviețuitorii, șocați și nepregătiți, nu s-au putut pregăti pentru o așa devastare. Acest holocaust global a lovit populația cu o asemenea forță încât nici cei mai experimentați…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.2

Caseta tehnică

Produs de

Renegade Motion Picture Corporation

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Spotlight Pictures

Țara

Canada

Site oficial

Autumn

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
loveislife pe 06 August 2009 13:23
neeehhh
M-am uitat la film.Chiar nu mi-a placut.Dar poate cui ii plac filmele cu Zombie va avea alta parere.Dupa a mea e o pierdere de timp deci..MAI BINE NU!
4 1
dya_giulia89 pe 02 Noiembrie 2009 11:36
varza!
deci ii o pierdere de timp.ii genul de film in care pe la jumatatea lui iei somn.fooooooooooarte plictisitor! cred ca nici producatorul nu a stiut exact care ii firul actiunii.fara imaginatie si "acel ceva" care sa te tina pana la sfarsit.prost film!
3 1
Mikala pe 09 Iunie 2009 15:08
Abia astept sa il vad , dupa trailer pare un film super tare ! ! ! Sunt fana a filmelor cu zombie
3 2
Mikala pe 30 august 2009 23:19
Nu mi-a placut. Daca tot faci un film cu zombie , fa naiba unul calumea . Cum sa treci pe langa zombie si sa nu te bage-n seama ?
psihologu pe 17 August 2010 23:00
Captivant ....de prost
Tampenia asta de film ar trebui sa nici nu fie mentionata in aceste pagini. parerea mea este ca de la un timp suntem invadati de tot felul de filme de groaza oribil facute si cu un buget foarte mic. Eu le-as numi filme studentesti daca in ele nu ar juca si cativa actori cunoscuti. Nu inteleg de unde si pana unde pentru regizorul Steve Rumbelow acest film este considerat cea mai importanta realizare. Mai bine si-ar fi deschis cu banii aia o gogoserie si tot ar fi realizat ceva. Te ingrozesti cand vezi cat de prost si aiurea este facut si nu pentru ca ti-ar crea senzatii tari , din acest punct de vedere il poti considera un film de groaza.
2 0
gheryss_gheryss pe 28 februarie 2014 14:27
e ce-l mai bun film care la-m vazut e super capodopera are nota 1 de la mn si imi place comentariul tau e ce-l mai complex de aici
psihologu pe 28 februarie 2014 14:33
Multumesc

Spune-ţi părerea despre Autumn

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Autumn
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells