Mafiosa

(2006) - Serial TV

Clanul Mafiosa

Poster Mafiosa Poster Mafiosa
  • Regia

    Hugues Pagan
  • Cu

    Hélène Fillières, Thierry Neuvic
  • Gen film


  • Durata

    416 minute

Sinopsis Mafiosa

Mai mult

Beauregard este locul în care se întâlnesc două viziuni opuse dar complementare. Întâi îl avem pe Hautefort, care seamănă cu un personaj dintr-unul din filmele lui Visconti, un director și profesor de modă veche, care este conștient că lumea se schimbă dincolo de voința lui. Apoi, il avem pe tânărul și enigmaticul Ferrer care e profesorul pe care cu toții am visat să-l avem, sau pe care l-am avut și care ne-a lăsat amintiri de lungă durată. Cineva care ne-a schimbat viața. Dar ei au un lucru în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.4
Hélène Fillières Hélène Fillières Sandra Paoli Thierry Neuvic Thierry Neuvic Jean-Michel Paoli Jean-Pierre Kalfon Jean-Pierre Kalfon  Toussaint (16 episodes, 2008-2014)
Jean-Philippe Ricci Jean-Philippe Ricci Alain Damiani Pierre-Marie Mosconi Pierre-Marie Mosconi Mattei Frédéric Graziani Frédéric Graziani Manu Mordiconi
Denis Braccini Denis Braccini Thomas Quilichini Eric Fraticelli Eric Fraticelli Tony Emmanuelle Hauck Emmanuelle Hauck  Christelle Paoli / ... (17 episodes, 2010-2014)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 04 Decembrie 2013 13:12
Un excelent serial despre Mafie. Apreciez această reuşită, mai ales că subiectul tindea să se demonetizeze un pic (mereu aceeaşi poveste, execuţii, tranzacţii, vendetta etc.). Fireşte că şi în Mafiosa sunt prezente aceste elemente, dar povestea este foarte bine închegată, credibilă, fără exagerări inutile (nu se fac nici excese de violenţă, chiar dacă aceasta nu lipseşte, şi nici nu ne este prezentată o imagine „idilică”, ce nu ar fi cadrat cu subiectul). Scenariul şi dialogurile sunt foarte reuşite, serialul te captivează şi te ţine într-o permanentă tensiune, povestea familiei mafiote Paoli şi a rivalilor ei este prezentată într-un mod realist, convingător. Din partea mea, o notă foarte bună pentru această serie franţuzească!
1 0

Spune-ţi părerea despre Mafiosa

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells