Love in the Limelight

(2022)

Dragoste în lumina reflectoarelor

Poster Love in the Limelight Poster Love in the Limelight

Sinopsis Love in the Limelight

Summer îl întâlnește în sfârșit pe Nick, prietenul ei de corespondență și solistul unei trupe de băieți. Se va înfiripa oare o poveste de iubire?

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 02 Iulie 2023 17:55
Asa si asa..
Mi-a plăcut, are o poveste care m-a atras deși asemenea scenarii nu ma captivează prea mult. Actorul din rolul principal l-am găsit fără nici o carisma, poate rolul nici nu l-a prins îndeajuns, nici chimia dintre ei nu s-a simțit iar atmosfera e pe departe una romantica..Când vrei sa vezi ceva lejer și totuși plăcut, e remediul potrivit.
1 0
bainca pe 2 iulie 2023 22:14
Ti se pare ca nu au avut chimie si culmea in realitate sunt casatoriti de 10 ani si nu este primul lor film impreuna .Nu toti casatoritii au chimie si in filme , ciudat ca am vazut ceva asemanator
Dragos.87 pe 2 iulie 2023 23:11
Posibil dar mie nu mi-au inspirat o atracție între ei, cel puțin el, nici rolul pe care l-a avut nu a reușit să mă surprindă dar știi cum e, gusturile sunt diverse și nu îngrașă..
Deceoare pe 15 Februarie 2024 22:43
Un scenariu prost jucat penibil doar pentru bani și un rând în plus în CV.
0 0
bainca pe 06 Octombrie 2023 23:37
nota 7 dragut ,simpatic
L-am vazut .Mie personal mi-a placut , povestea a fost simpatica , actiunea bunicica , actorii ok mai ales ca ii cunosc de mica , finalul la fel . Un film Hallmark dragut , muzical cu o poveste romantica sa spunem combinata cu muzica .Cum Hallmark face filme mai bine realizate decat altele asemanatoare gen Reel One , acesta a avut un plus .Merita vazut pentru mine , mi-a placut oarecum . De accea ii ofer nota 7
0 0

Spune-ţi părerea despre Love in the Limelight

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells