Love Chronicles

(2003)

Povești de dragoste

Poster Love Chronicles Poster Love Chronicles

Sinopsis Love Chronicles

DJ-ii de radio Troy (Terrence Howard) și Sara (Paula Jai Parker) o invită pe terapeuta de cuplu Monifa Burly (Robin Givens) în emisiunea lor în direct. Cu ajutorul poveștilor incredibile a trei ascultători, ei explorează dificultățile vieții de cuplu în Los Angeles. Pe parcursul acestei experiențe, Troy își descoperă propriile probleme amoroase.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 20 August 2012 15:35
Un film cu negri , despre negri ( juristi , striperi etc ) si iubitele lor care practica vudu .. cu barbatii care le duc cu vorba .. 6:45 PM 11/22/2012

DJ-ii de radio Troy (Terrence Howard) şi Sara (Paula Jai Parker) o invită pe terapeuta de cuplu Monifa (Robin Givens) în emisiunea lor în direct. Cu ajutorul poveştilor incredibile a trei ascultători, ei explorează dificultăţile vieţii de cuplu în Los Angeles. Pe parcursul acestei experienţe, Troy îşi descoperă propriile probleme amoroase.

0 0
CANTALUP pe 20 august 2012 21:19
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .

Spune-ţi părerea despre Love Chronicles

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells