Love Affair

(1932)

Poveste de dragoste

Poster Love Affair Postere Love Affair

Sinopsis Love Affair

Carol Owen, moștenitoarea unei averi fabuloase, se decide să ia lecții de zbor împreună cu inginerul aeronautic Jim Leonard. Relația dintre cei doi evoluează rapid către o poveste de dragoste. Însă lucrurile se complică în momentul când Carol află că tatăl ei a murit falit și toate cheltuielile ei au fost acoperite de consilierul ei financiar, Bruce Hardy.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • Juventud moderna

Produs de

Columbia Pictures Corporation

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 16 Februarie 2013 18:04
Din 1920 până în 1933 , în SUA vânzarea , producerea , consumarea și transportarea de alcool și de băuturi alcoolice erau interzise la nivel național . Acesta este printre ultimele filme americane in care actorii nu se afiseaza band alcool , asa cum apar in aproape fiecare film sau episod dintrun serialele facute dupa anii 1971. Azi actorii nu mai beau alcool in filme , doar in filmele turcesti si in putinele filme din tzarile arabe .
. . . . . In 1971 - 1980 in perioda de glorie cand filma la serialul Dalas , actorul principal Larry Hagman recunostea ca bea zilnic 5 sampanii , pana a facut cancer de ficat . A facut o operatie de transplant de ficat , a recunoscut că a fost un consumator de alcool inrait , dar a continuat sa bea pe ascuns zilnic cate un paharel diminiata si dupa operatie . Cand a fost diagnosticat de cancer de gat a devenit vegetarian . Dar era prea… citeşte

4 4
CANTALUP pe 21 februarie 2013 13:34
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteala ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
cezarika21 pe 09 Septembrie 2015 20:49
Un film vechi care nu mai interesează pe nimeni
O melodramă sentimentală veche și prăfuită, jucată prea teatral și fără vreo importanță, nici măcar din punct de vedere istoric. Rolurile principale sunt interpretate de o Dorothy Mackaill, care falsează evident, și de un Humphrey Bogart, țeapăn și destul de plat. Cred că ”Love Affair” n-a stârnit vreo emoție nici în anii '30 decât poate doamnelor excesiv de sentimentale. Filmul pare astăzi cumplit de plicticos, iar vizionarea lui poate constitui o probă de răbdare.
3 1
xerses pe 19 Decembrie 2014 10:00
Filmele acestea vechi au un farmec greu de egalat daca e sa faci comparatia cu jocul actorilor din ziua de azi.
2 2

Spune-ţi părerea despre Love Affair

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells