Les granges brûlées

(1973)

Ferma suspiciunilor

Poster Les granges brûlées Postere Les granges brûlées

Sinopsis Les granges brûlées

Mai mult

În apropiere de Montpellier s-a comis o crimă oribilă. O femeie bogată, elegantă, a fost găsită desfigurată într-o mașină abandonată în pădure, după ce a fost jefuită. Judecătorul Pierre Larcher (Alain Delon) este trimis să desfășoare ancheta și să găsească vinovatul. Bănuielile cad asupra unei familii care locuia în apropiere. Pe măsură ce se desfășoară investigațiile se dau la iveală secrete ale membrilor acestei familii. Rose (Simone Signoret) este de fapt "capul"…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Rose
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • The Burned Barns

Produs de

Oceania Produzioni Internazionali Cinematografiche

Tip Ecran

normal

Țara

Franta, Italia

Taguri

Sat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 20 Iunie 2014 06:26
Confruntări de caractere puternice
Făptuirea unei crime într-un sătuc montan de la graniţa franco-elveţiană conduce la confruntarea a două caractere puternice: judecătorul de instrucţie Pierre Larcher (Alain Delon), hotărât să descopere criminalul oricât timp i-ar lua aceasta, şi fermiera Rose Cateux (Simone Signoret), capul unei familii în proces de destrămare. Filmul este mai mult psihologic decât poliţist, accentul cineastului Jean Chapot fiind pus pe eforturile Rosei de a-şi păstra familia unită şi de a-i salva pe membrii ei de suspiciunile judecătorului. Merită remarcată interpretarea excelentă a Simonei Signoret, marea doamnă a cinematografului francez.
6 1
mihaelatb pe 25 Martie 2013 14:42
Si eu am vazut filmul, la vremea cand a fost lansat, sub titlul Ferma suspiciunilor. Important insa este jocul actorilor. Prezenta marei doamne a cinematografului francez este atat de pregnanta, incat Alain Delon, pe care-l apreciez ca actor, nu reuseste decat sa-i dea replica. Simone Signoret are o personalitate atat de puternica incat s-a pliat perfect peste rolul lui Rose.
Povestea politista este credibila si aduce oarecum cu Midsomer Murders, chiar daca actiunea se desfasoara de cealalta parte a Canalului.

3 1
lili22 pe 19 Iunie 2014 06:53
am vazut cu multa vreme in urma acest film
Macar pentru Simone Signoret tot trebuie urmarit acest film.Dar si Alain Delon era in forma, desi rolul de judecator nu iti ofera mari posibilitati.
1 5
mihaelatb pe 25 martie 2018 22:02
cred ca faceti confuzie, in acest film, Alain Delon a purtat palton si nu cojocul despre care vorbiti, Uitati-va la pozele filmului,daca nu ati vazut filmul.
EUGEN.VIDEO pe 19 Mai 2020 12:55
..........
Ce sa zic...prin comparatie cu toate filmele luate din ultimii ani....ar fi pe primul loc. Scenariul...jocul actoricesc...mai ales Simone Signoret. Am dat 9 pentru coloana sonora. Nu a fost folosita indeajuns.
0 0
Rose pe 22 Aprilie 2015 13:52
Re:
Pentru cine doreşte să-l )re)vizioneze, se difuzează miercuri, 22.04.2015, la ora 20.20 pe
TVR 2. E bine că nu va fi întrerupt de publicitate!

0 0
emi4bt pe 19 Iunie 2014 22:55
film de suflet
din ciclul cinemateca, filmul mizeaza pe tensiunea creata in preajma unei crime. frigul, atmosfera hibernala si presiunea psihologica ce o exercita judecatorul Pierre Larcher asupra familiei de fermieri sporesc tensiunea filmului. rose intruchipata de Simone Signoret pare o mama eroina a literaturii romane ce incearca sa si patreze familia unita, ferma dar si viata cotidiana din satul feeric in iarna. nimic de cumentat in privinta prestatiilor actoricesti. toti tin in spate filmul de la marile vedete pana la mici figuranti. un fulm de vazut nu numai pentru nostalgici care au crescut cu Alain Delon dar si pentru cei de dupa 90.
0 0
Iulidesprefilme pe 07 Iunie 2019 12:21
Ferma suspiciunilor este reușit prin scenariu, prin distribuție...
0 2

Spune-ţi părerea despre Les granges brûlées

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Les granges brûlées
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells