Les enfants des autres

(2022)

Copiii celorlalți

Poster Les enfants des autres Postere Les enfants des autres

Sinopsis Les enfants des autres

Les enfants des autres SUB

Rachel (Virginie Efira) are 40 de ani, este profesoară și nu are copii. Își iubește viața: elevii ei de liceu, prietenii, fostul iubit, lecțiile ei de chitară. Când se îndrăgostește de Ali (Roschdy Zem), Rachel se atașează de Leila, fiica lui de 4 ani. O îngrijește, îi pasă de ea, o iubește ca și când ar fi a ei. Dar a iubi copiii altora este riscant.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
O nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Other People's Children

Produs de

Les Films Velvet, France 3 Cinéma

Distribuitorul international

Ad Vitam Distribution

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Franta

Box office Les enfants des autres

Weekend premieră (21.08.2023)
  • Loc 17
  • Spectatori 731
  • Încasări (RON) 14.888,00
Total
  • Spectatori 731
  • Încasări (RON) 14.888,00
  • Încasări (USD) 3.252,93

Părerea criticului

StefanDo pe 28 August 2023 13:38
Copiii celorlalţi: drama care te învaţă să trăieşti
Un sfat: din multitudinea extenuantă de opţiuni în ceea ce priveşte filmele şi serialele - 99% din care au doar ambiţia de a te distrage de la realitate -, alege Copiii celorlalţi/Les enfants des autres, un film francez care dă una dintre cele mai utile lecţii de viaţă pe care o să le vezi pe marele ecran. Lansată vineri în cinematografe, această dramă regizată de Rebecca Zlotowski şi premiată pentru extraordinarul rol al actriţei Virginie Efira, are puterea de a-ţi rearanja priorităţile.

Se spune că definiţia succesului e modul cum reacţionăm la eşec, cum îl transformăm într-o lecţie de viaţă, cum ne ridicăm şi mergem mai departe cu această lecţie învăţată. Că misiunea noastră este ceva nesemnificativ precum coacerea unei pâini (după o reţetă de pe internet care promite "perfecţiunea") sau ceva vital precum o nouă relaţie,… citeşte

2 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
GabrielaSirbu pe 28 August 2023 12:29
Mie mi-a placut, chiar mult, iar adevarul este ca majoritatea credem ca vom fi fericiti daca ni se intampla anumite lucruri pe care le credem potrivite pentru noi, dar poate ca nu acele lucruri ne sunt destinate sau ne vor aduce fericirea...
Vedeti-l, chiar nu cred ca veti regreta.

2 0
Mishu25 pe 03 August 2023 21:16
Pe lângă multele filme europene 'de festival', mai mult sau mai puțin pretențioase sau abstracte, care ajung la noi în cinematografe, e o plăcere să vezi un film de public, o comedie romantică minunată, care pe lângă amuzamentul pe care l-ai găsi și într-o producție de Hollywood, are o profunzime a personajelor, o naturalețe a interacțiunii, chestii de care scenariștii americani nu par a fi interesați. Există o umanitate a personajelor care se trage din observarea atentă a caracterului uman, dar și dintr-un mod de viață mai apropiat de cel al 'oamenilor de rând' din film. Întotdeauna mă enerveaza când personaje declarate 'sărace' de scenariile americane iau taxiul spre aeroport zeci de kilometri fără să clipească.
2 1
user-5e35638af049a pe 06 Septembrie 2023 19:18
Printre atatea filme cu Justiari si Supereroi,Les Enfants des autres, aduce firescul si cotidianul in prim plan. Este un fragment din viata unei femei, cu deciziile, emotiile , dorintele ei. Un film cald, frumos de vazut! Interpretarea actritei Virginie Efira foarte buna! Bine ales fundalul somor precum si trecerea de la un cadru la altul .
0 0
user-64f49289e02c6 pe 03 Septembrie 2023 20:40
Real, dureros pe alocuri. Timpul trece pe nesimtite iar oamenii buni adesea nu ajung sa fie fericiti. Totusi, ei le ofera celorlalti bucati de suflet. De vazut.
0 0
lili22 pe 02 Septembrie 2023 17:08
Virginie Efira face un rol bun , marturisesc ca un anumit element nu l-am inteles in scenariul plat si lipsit de surprize. Mai ales ca sunt genul care nu se omoara dupa copiii altora.
0 1
R_Afc pe 22 August 2023 13:17
Șaorma pentru coafeze
Muzica invadatoare și personajele lipsite de compasiune fac din această dramoletă franțuzească să fie greu de apreciat, pe alocuri puțitoare precum brînzeturile din Franța.

Antrenorul-jucător, scenarista și regizoarea Rebecca Zlotowski studiază sentimentele vibrante ale unei femei care își dorește propriii copii. Minuțiozitatea scenariului folosește situațiile în mod simplist pentru a puncta tema din diverse unghiuri. Deși protagonista este profesoară de muzică, partitura telenovelistică și patetică sufocă orice nuanță posibilă, îți dă impresia că o asculți pe Andreea Marin.

În această realizare zaharisită, o profesoară dornică să devină mamă se împrietenește cu fiica noului ei iubit, în timp ce se confruntă cu prezența constantă a fostului său iubit. Virginie Efira o interpretează pe Rachel, o profesoară… citeşte

0 4

Spune-ţi părerea despre Les enfants des autres

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells