Leaving Neverland

(2019)

Părăsind Neverland

Poster Leaving Neverland Poster Leaving Neverland

Sinopsis Leaving Neverland

La apogeul faimei lui, Michael Jackson a început o relație cu doi băieți de 7 și 10 ani. Acum, la vârsta de 30 de ani, ei povestesc cum au fost abuzați sexual de Jackson și cum au ajuns să se împace cu această situație ani mai târziu.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Leaving Neverland: Michael Jackson and Me

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 15 Aprilie 2019 20:54
Eu sunt convinsa ca daca MJ ar mai fi trait, documentarul asta n-ar fi existat. De ce au asteptat atat de mult cei doi sa spuna adevarul ? Au avut ocazia sa marturiseasca tot in cadrul procesului, unde au fost chemati ca martori, si totusi au ales sa minta. De frica ? Sau din loialitate, fiindu-i recunoscatori pentru ca i-a ajutat in cariera ? In fond, familia lui James s-a ales cu o casa de pe urma lui. Da, au fost ipocriti, dar asta nu-l face pe MJ mai putin vinovat. Cei doi au zis ca ei vedeau relatia pe care au avut-o cu MJ cand erau copii ca pe o relatie de iubire. Pe bune, Wade ? Pe bune, James ? Unde mai vedeti voi o relatie intre un adult si un minor ca pe o relatie de dragoste ? In ce univers paralel ? La fel de vinovati ca MJ, poate chiar mai mult (daca luam in considerare faptul ca pedofilia e o tulburare psihologica), mi se par cei din jurul lui, cei care au lasat lucrurile… citeşte
7 2
zenntag pe 11 iunie 2019 20:09
ca si doamnele cu celebrul #meetoo,au ajuns vedete,au facut orice ca sa ajunga vedete si dupa aia hop asa,sarira un sus ca au fost violate acu 10-30 de ani in urma mi se pare scarbos si cu meetoo si cu ASTIA CU M.J.,dupa razboi se arata toti viteji iar cand au fost violate-violati se complaceau doar pt faptul ca vor ajunge vedete,eu vad asa: cand esti violat a 2 zi esti la politie ori taci pe vecie.#meescarba
superdepeche pe 4 iulie 2019 17:46
@zenntag bine zis!
pgillda pe 02 Decembrie 2019 00:53
Filmul este o minciuna totala de la A la Z. Inainte de a emite judecati, puneti mana si documentati-va. E usor sa cazi in capcana daca vezi doar acest "documentar", care este de fapt, doar o mare minciuna. Un Wade si un James frustrati, care au trait bine de pe urma lui Michael, care se confrunta acum cu esecuri dupa esecuri profesionale, care au incercat sa santajeze Estate-ul si pentru ca nu au primit bani s-au ganit sa se razbune in acest fel. Niste "suferinzi" care rad cand declara ca au fost abuzati?!?!, cu o mama care declara altceva decat fiul, cu abuzuri petrecute in zona trenuletului care, de altfel, nici nu exista atunci pentru ca Michael a construit-o multi ani dupa!!! Au fost 10 ani de investigatii FBI, dosare care se gasesc pe net spre documentare si NU exista absolut nici o dovada oricat de mica despre presupusele abuzuri sexuale! Timpul va trece si se va face lumina, asa… citeşte
4 1
superdepeche pe 04 Iulie 2019 17:42
o prostie de film ,inutil
filmul este de o prostie si o tampenie nemaintalnita.pe langa faptul ca se contrazice (relatarile personajelor) esti si dovada de nesimtire crasa si neloiala.
sa vedem ;doi pusti din australia prin anumite conjuncturi se intalnesc cu MICHAEL . MICHAEL avand copilaria pe care o stia toata planeta ,a gandit sa ii rasplateasca ,cumparand una alta .bla bla cum trec anii si ce sa vezi oamenii descopera primele experiente sexuale alaturI sau datorita lui MICHAEL.
\E na dracie ca MICHAEL a murit intre-timp si s-au gandit ei sa povesteasca cum ''au cantat unul la microfonul celuilalt ''
Nu este absolut nimic de vazut in acest oribic ,execrabil si neinteresant miniserial.!
RUSINE HBO!

2 2
me_immortal pe 08 August 2020 23:57
Un monument de prostie.I-am acordat o stea.Justitia l-a considerat nevinovat,acum mort e ușor sa faci niște bani de pe urma presupuselor acuzații din perioada cât trăia,el nemaiputând sa se apere.Industria filmului,muzicii,boxului și in general al entertainmentului american este o mizerie avida după dolari și distrugătoare de vieți.
1 0
Dragos.87 pe 26 Ianuarie 2020 19:18
Am o mare nedumerire:de ce s-a facut acum acest documentar ca M.J. nu mai traieste si mai ales de ce nu au marturisit mascaricii aia doi cand traia starul..?Este un documentar sec si relatarile alor doi mi-au inspirat multa minciuna..
1 1
kasmyn pe 10 Aprilie 2019 21:25
S- A DIFUZAT LA HBO ESTE DESTUL DE BUN DOCUMENTARUL SI REIESE DIN EL CA MICHAEL JACKSON ERA SI PEDOFIL!!
1 4
alexa_feli pe 2 decembrie 2022 07:56
Este o mare minciuna! Filmul s-a dovedit ca este un manipulator emotional cu minciuni si vifeoclipuri editate.
Aishor pe 11 Aprilie 2019 22:15
Documentarul este credibil, mărturiile personajelor de asemenea. Am intrat în pielea tuturor şi la fel aş fi procedat şi eu. Mulți se pot întreba de ce s-au găsit aceştia să dezvăluie abia acum, dupâ moartea artistului acest adevăr? Nu cumva, ştiind că acum nu se mai poate apăra în niciun fel, ei pot minți bine-mersi în scopul de a stoarce astfel sume uriaşe de bani? Adevărul e că rămâi marcat pe veci de astfel de molestări la vârste fragede. Şi intr-o vreme ți-e rusine, teamă, dificil să vorbeşti despre asta. Dar vine o vreme când toate acestea dispar, refulări, prejudecăți, şi poți în sfârşit povesti deschis despre toate...Adevărul e unul singur şi acesta iese întotdeauna la iveală, mai devreme sau mai târziu. Documentarul acesta trebuia făcut şi difuzat pretutindeni. M.J. e cunoscut de întreaga lume şi întreaga lume are datoria să… citeşte
1 5
Marius_fzr pe 8 mai 2020 23:00
Du-te si impuscate
alexa_feli pe 11 Aprilie 2019 16:25
Michael a fost inocent
S-a dovedit asta la tribunal si sunt dovezi ca a fost inocent!
Leaving Neverland este o miciuna mizerabila un documentar bazat pe marturii mincinoase a celor doi mascarici!

1 5
garos pe 11 aprilie 2019 18:28
"inocent"..????
superdepeche pe 4 iulie 2019 17:45
MEGA INOCENT !!! au fost atatea relatari ,scrise ,video anchete si megaanchete.MICHAEL a fost declarat in toate inocent !p-u-n-c-t-!
lili22 pe 10 Aprilie 2019 22:12
de ce nu se poate vota filmul?
Greu de crezut ca nimeni nu avea curajul sa vorbeasca despre pedofilia acestui star kitch.
1 5
doomlol96 pe 27 Ianuarie 2021 15:38
"Lies runs sprints, truth runs marathons." - Michael Jackson

Il asteptam pe Macaulay Culkin sa ne zica el. Dar el are deja bani, cei doi tipi din documentar nu au, thats the difference.

0 0
Caktus pe 09 Iunie 2020 14:00
‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪‪
0 0
user-5e39699c3c1f4 pe 04 Februarie 2020 15:03
Se știa demult că Michael Jackson era un travestit pedofil. Nici nu era nevoie de un documentar care să confirme ceea ce se știa demult. Doar fanii imbecili ai acestui pedofil, dezaprobă adevărul. El a fost abuzat când era mic, și asta i-a lăsat sechele.
0 3
Marius_fzr pe 8 mai 2020 22:59
Mars in pula mea de retardat

Spune-ţi părerea despre Leaving Neverland

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells