Kamikaze

(1986)

Kamikaze

Poster Kamikaze Poster Kamikaze

Sinopsis Kamikaze

În acest thriller futurist, Richard Bohringer îl interpretează pe comisarul de poliție Romain care anchetează o serie de crime comise asupra crainicelor de televiziune. Criminalul a inventat un sistem care îi permite să ucidă trăgând în ecranul televizorului chiar în momentul transmisiei programului, iar identitatea lui trebuie descoperită din cele 55 de milioane de telespectatori.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.9

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Horatiucrisan pe 18 Decembrie 2020 22:46
Un SF bun al anilor 80, film pe care l-am vizionat abia dupa 89 la TVR. Subiectul este unul cat se poate de original, un personaj frustrat datorita demiterii din functia ocupata pune la punct un dispozitiv cu ajutorul caruia poate ucide prezentatori tv prin intermediul undelor. Michel Galabru, actor cunoscut din filmele seria Jandarmul intta in rol destul de bine si in acest film din 1986. Un film rar revazut cu placere.
0 0
margott pe 26 Aprilie 2019 21:27
Un film "scurt si la obiect", care poarta amprenta lui Luc Besson la capitolul scenariu si cu Eric Serra pe coloana sonora. Dupa succesul repurtat cu Subway, Besson vine cu o idee inovatoare pentru Kamikaze, un SF futurist si ambitios, insa bugetul mic si lipsa de experienta a lui Grousset au sabotat acest film. Deh, degeaba ai o idee buna, daca n-ai cu ce/cine s-o pui in aplicare. Ramane totusi o pelicula de referinta a SF-ului anilor '90 si un must see pentru fanii lui Besson.
0 1

Spune-ţi părerea despre Kamikaze

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells