Păreri Intouchables

(2011)

Invincibilii

Ordonează după
Caktus pe 11 Decembrie 2020 20:41
"Sometimes you have to reach into someone else's world to find out what's missing in your own."
Un film foarte bun. Unul din cele mai bune filme frantuzesti pe care le-am vizionat pana acum.

Interpretare: 8/10
Scenariu: 9/10
Productie: 8/10
Dialog: 8/10
Coloana sonora: 9/10
Atmosfera: 9/10

Nota finala: 9/10

laura_harabor pe 01 Ianuarie 2020 14:13
Un film obligatoriu de văzut! Pentru mine, Genial.....
carmen_angelus_romila pe 06 Mai 2019 13:23
Filmul, de o incarcatura dramatica apasatoare, trateaza in mod ironic si amuzant, sansa unui milionar bolnav, de a redescoperi viata si fericirea, in preajma unui necunoscut, napastuit al sortii, cu un suflet mare si capabil de, atasament si sacrificiu.
Lucifer187 pe 05 Iulie 2018 05:16
Un superb film. Îl recomand tuturor! A devenit deja printre filmele mele favorite.
AmphitriteMermaid pe 29 Decembrie 2017 18:41
Francezii sunt fruntasi si in domeniul realizarii de filme. Un scenariu emotionat bazat pe o intamplare reala la fel de fascinanta si de la care putem invata multe lucruri. Recomand din toata inima!
AweSoMe pe 26 Noiembrie 2016 15:55
În mare,mai mult comedie decât dramă.Dar am râs la comedia asta mai mult decât răd la comediile americane.
yanysboy pe 20 Noiembrie 2016 19:47
wow
un superb film care are tot ce ii trebuie... clar obligatoriu de vazut mai ales in format Blu Ray
pceli2007 pe 03 Octombrie 2016 05:16
Un film foarte bun cu un puternic impact emotional si care are in acelasi timp foarte mult umor.
Xander11 pe 19 Septembrie 2016 22:06
Biografic foarte mult viata cuiva paralizat si viata unui negru care ajunge sa aiba grija de cel paralizat. Scene de comedie: 2-3 in tot filmul.
Iulix_73 pe 14 August 2016 23:18
Genial !
Genial ! Un film cu adevarat genial prin interpretarea actorilor , scenariu si regie . Daca ai peste 30 de ani e " Obligatoriu de văzut " altfel poate parea un pic plictisitor .
jonny17 pe 11 August 2016 17:37
Supraapreciat
Nu stiu ce sa zic, e un film bunicel dar nu de nota 8,5 cum are pe imdb. Inafara de calitatile tanarului nu am vazut decat mirajul banului, luxul care-ti fura ochiul si grandomaniile omului foarte bogat, bogatie careia, ironie a soartei, ii datoreaza starea lui de leguma.
stricted pe 21 Decembrie 2015 15:06
O lectie de viata superba!
Comic, dramatic, emotionant, joc actoricesc de Oscar, un film cu incarcatura emotionala extrem de ridicata . Un film cu multe sentimente expuse fara teama.Coloana sonora este deosebita. Merita vizionat!
AndreiIonut7 pe 01 Noiembrie 2015 12:49
Capodopera
Numai mie mi se pare ca acest film seamana mult cu The Bucket list? Oricum,in opinia mea,amandoua sunt la egalitate din toate punctele de vedere.
Tyybi1 pe 09 Septembrie 2015 15:13
Un film foarte bun !
omucuvaloare pe 14 Noiembrie 2014 16:08
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
ileana_mira pe 07 Septembrie 2014 18:25
Exceptional film! Atentia mi-a fost captata pe intreg parcursul filmului. Il recomand.
BitterCandy pe 18 Iulie 2014 19:32
Un film care amuza, iti ajunge la suflet si ramane acolo multa vreme!
Sarmul, entuziasmul si zambetul larg al lui Omar Sy, cat si naturaletea cu care joaca, transmit o energie extraordinara. Pe de cealalta parte, desi personajul sau este infirm, Francois Cluzet reuseste sa redea o paleta larga de emotii, avand o figura expresiva şi o privire calda. Intre cele doua personaje se creeaza o legatura speciala, magica, o simbioza unica, invata unul de la altul lucruri esentiale si impreuna sunt "Intouchables"!

skumpika89 pe 09 Iunie 2014 11:09
Emotionant
Nu am mai lasat un comentariu aici demult pentru ca am vazut o multime de filme de toate genurile dar nimic care sa merite comentat ,in schimb acest film atinge coarda sensibila oricui ,iti da o lectie de viata ,te relaxeaza dar te si amuza pe deoparte prin momentele comice As fi vrut sa nu se mai termine atat de relaxant si de frumos a fost .Pentru genul asta cred ca e o capodopera .
Razvan600 pe 24 Martie 2014 17:27
Un film superb, un must see, o lectie exemplara de film francez fara efecte speciale si alte chestii de genul asta.
aly_bee pe 01 Februarie 2014 23:42
un film de nota 10...merita vazut ... iti schimba modul de a vedea viata ...dupa ce vizionezi acest film, vrei nu vrei, devii optimist convins
iulian94 pe 27 Ianuarie 2014 17:51
tom si jerry :))))
Filmul e superb, are o poveste foarte frumoasa si e foarte comic.
Un film despre viata si care ne arata ca putem sa depasim orice obstacol cu rasete si voie buna.

Ovidiu239 pe 01 Octombrie 2013 17:13
Un film placut de urmarit, foarte frumos, amuzant in unele momente si chiar usor emotionant. "Intouchables" n-a reusit sa ma tina in tensiune sau nemiscat in fotoliu, dar chiar si asa trebuie sa recunosc, poveste e una foarte frumoasa, bazata pe intamplari reale. Un punct in plus acord filmului datorita finalului, care mi-a placut enorm.
nickusor pe 08 Septembrie 2013 01:07
Iubesc cinematografia franceza. Iata inca un motiv.
mihaifn pe 13 August 2013 02:38
Cel mai bun film francez din ultima perioada , un film in care poti vedea un scenariu , un joc actoricesc de laudat , un film complet , aproape perfect , o avvea greseli , nemarcabile mie.
Vegetarian pe 19 Iulie 2013 19:47
A fost adaugat in lista : True Story = Filme inspirate din cazuri reale . . .
mihaela20 pe 27 Martie 2013 16:56
o poveste emotionata
Un film simplu,dar plin de sensibilitate. Driss il ajuta pe Phellipe sa mearga mai departe,prin umor si simplitatea cu care se bucura de' lucrurile marunte ' in viata,care ne fac atat de fericiti.
Kat_Katia pe 05 Martie 2013 00:34
O poveste incredibil de emotionanta, bazata pe niste adevaruri. Ma bucur ca si in ziua de azi mai pot exista relatii atat de stranse intre 2 persoane si ca nu a devenit totul ceva superficial, de rutina.
Nu am crezut niciodata ca un film frantuzesc ma poate impresiona atat de tare. Pur si simplu nu-i gasesc un defect. Momentele bune sunt din plin, sa nu mai zic ca am si ras la unele parti - ceea ce se intampla foarte rar.
Scenariul este foarte bine construit, iar unele cadre sunt absolut geniale. Sa nu mai zic de actori care sunt foarte buni.
Un film profund, plin de sentimente. Il recomand oricui, avem multe de invatat din el.

cosmin_kedii pe 09 Februarie 2013 18:22
Un film foarte frumos. Unul dintre cel mai bun film care l este bazat pe o poveste adevarata. Actorii sunt buni și uneori sunt foarte amuzanti. Îmi place acest film foarte mult. Acesta este doar un film minunat.
alexcretu75 pe 16 Ianuarie 2013 23:33
Desi eu nu sunt cu francezii astia, filmul a fost mai bun decat ma steptam :D
philipsandceva pe 07 Ianuarie 2013 10:17
Exceptional! Un film de nota 20 / 10 .. Este excelent pusa intamplarea bazata pe fapte reale in aceasta pelicula.. .Elementele de simetrie intre comedie , drama si putina actiune se imbina perfect filmul ajungandu-mi la inima. Daca mai stiti filime asemanatoare ca acesta va rog sa-mi spuneti ! Inca o data spun ca acest film merita vazut!
daniell05 pe 06 Ianuarie 2013 03:55
merita vizionat
un film bun,un subiect intrigant pt o comedie draguta ,una peste alta recomand filmul
Apache95 pe 04 Ianuarie 2013 21:28
Frumos .
Un film care nu cred ca ar fi putut sa fie facut de catre Hollywood.
O poveste emotionanta, niste actori excelenti ....o atmosfera calda tot timpul filmului care la final iti lasa un zambet pe buze .
Poate cel mai bun film european pe care l-am vazut in ultimii 5 ani.

MrHolmes pe 03 Ianuarie 2013 22:02
foarte bun
Un tanar de culoare cauta semnatura din partea unui angajator, pentru a dovedi ca el cauta de munca, si a primi somaj. Dar impotriva vointei lui este angajat sa aiba grija de un barbat paralizat de la gat in jos. Filmul e presarat cu situatii amuzante, dar prietenia care se naste intre cei doi este ceva foarte frumos. Recomand!
ioana2222 pe 25 Noiembrie 2012 14:15
un film cu o lectie de viata si despre o adevarata prietenie.
Flavio pe 04 Aprilie 2012 12:44
foarte frumos, cu momente bune unele din ele haioase. merita vazut.
1 6
claudio pe 10 Septembrie 2012 01:29
mi-a placut mult, foarte..foarte bun filmul.............
CostinN pe 25 Aprilie 2012 20:03
Viata bate filmul
Un film extraordinar! Plin de umor, realism, vitalitate. Te lasa cu un gust placut si te invita sa-ti reanalizezi viata. Nu te poti plictisii, deci merita banii cu varf si indesat. :))
SeeDoRF pe 24 Aprilie 2012 01:15
extraordinar,ma surprins in mod placut,actorii de nota 10 ,o comedie fara nuditate si o lectie de viata,recomand.
xerses pe 07 Aprilie 2012 14:55
Un film pe care l-am ocolit ceva vreme, dar mi-a placut de la prima pana la ultima secventa.
Cretzulynne pe 04 Aprilie 2012 19:59
de urmarit
mi-a placut foarte mult!
mi-a recreat atmosfera unui "Print" si a unui "Cersetor" moderni, intr-o maniera regizorala plina de umor.
este un film cu specific frantuzesc numai bun de urmarit!

cristinaco71 pe 20 Martie 2012 16:54
Un film de nota 20!!!
Mi-a placut enorm acest film; il recomand cu caldura!!!
Cei doi protagonisti au jucat fenomenal!!!

Varasciuc pe 13 Iulie 2012 00:55
Un film superb
Foarte frumos filmul, am ramas pe ganduri dupa ce am vazut filmul. E o combinatie foarte reusita intre drama si comedie. Nu trebuie sa ratati filmul acesta.
Ammelie pe 07 Iulie 2012 12:12
The Intouchables (2011)
Un film simplu si direct, amuzant si emotionant, care te invata o lectie fara sa ti-o predea. Emotiile sunt subtile, la fel cu este si durerea - si poate de aceea le simti cu atat mai puternic pe ambele. Frumos. 8/10
Costirik pe 30 Mai 2012 03:55
cuvintele sunt de prisos dupa ce vizionezi un film ca acesta.............
Avocataa pe 01 Mai 2012 18:12
Chiar simpatic pt un film frantuzesc. Merita! Simplu si cu efect.
trancegirl pe 22 Aprilie 2012 11:41
e acel film pe care l-as revedea
de cum am vazut trailerul am stiut ca o sa fie un film captivant si nu m-am inselat...dupa ce aproape tot filmul am ras, scena de final a reusit sa ma faca sa izbucnesc in plans.. filmul asta cu siguranta merita multe , foarte multe laude.
mtraianc pe 5 mai 2012 19:45
:) da ,, asa e ,, dupa ris ,vine plins ,, ori cum este un film minunat
DiCaprio21 pe 21 Aprilie 2012 00:20
foarte frumos filmul , un film extraordinar care te emotioneaza . merita vazut.
silvika4u pe 10 Aprilie 2012 00:03
excelent
film colosal il recomand yfuyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
narcisson pe 10 August 2012 01:23
Intouchables
Un film superb care iti da o stare de relaxare si multumire sufleteasca cum nu vezi la multe filme in ziua de azi, la asta adaugandu-se si faptul ca este inspirat din fapte reale. Relatia care se formeaza intre Driss/Bakary si Philippe este una speciala, foarte usor de urmarit prin prisma caracterelor celor doi, primul iesit un pic din rutina zilnica (mai ales din cauza problemelor familale) si in aceeasi masura foarte ''intepat'', iar cel de al doilea usor maleabil. Acesta este rodul ''relatiei'' intre un ''pictor'' nedescoperit si un aristocrat paralizat.
Filmul se incadreaza in categoria comedie-drama, fiind usor de urmarit prin simbioza Philippe-Driss, dar intristandu-te totodata prin dramele care se contureaza.
Philippe ajunge sa faca cu ajutorul lui Driss ceea ce nu gandea ca va face vreodata, iar asistentul personal reuseste sa isi satisfaca stapanul pe deplin,… citeşte

1 1
badjuju pe 01 August 2012 10:05
În principiu, comentariile de mai sus descriu sentimentele mele despre acest film. Este pur si simplu unul dintre acele pelicule care arată conjuncturile neobișnuite prin care doi oameni pot stabili o relație de prietenie, "de suflet" (ca în "Lost in Translation", de exemplu), încât rămâi nițel cu ochii blocați la ecan în timp ce rulează end credits. Evident, totul este piperat cu umor franțuzesc. Nu știu dacă acest fapt a fost menționat, însă muzica este cu adevărat excepțională (de italianul Ludovico Einaudi - recomand să căutați și alte piese compuse de el).
1 1
Go 1 2 3 4