Întâlnirea

(1982)

Întâlnirea

Poster Întâlnirea Postere Întâlnirea

Sinopsis Întâlnirea

Mai mult

Într-un oraș aflat în plin bombardament, un tânăr comunist primește greaua misiune de a se asigura de buna trecere a trei șalupe cu arme, în dreptul canalului Sf. Gheorghe, în urma unei diversiuni: explodarea cargoului german Linz, de unde provin armele destinate Crimeei, alături de un tovarăș necunoscut. I se înmânează harta posturilor din zonă, cu parola Pescărușul alb. Califarul negru. Este redus imediat la tăcere de agenții Siguranței și harta este descoperită. De aici,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Euro Entertainment Enterprises

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 03 Septembrie 2012 09:33
Lupta patriotică antifascistă
Un film cu o acţiune destul de complexă: sabotarea de către ilegaliştii comunişti a unui cargou german care transporta arme pe Marea Neagră și încărcarea armelor pe trei șalupe care trebuiau să treacă pe Dunăre. "Întîlnirea" este unul dintre puținele filme românești, alături de "Codin" (1962) și "Pădurea nebună" (1971), care prezintă viața aspră a locuitorilor din Delta Dunării.

Filmul are numeroase momente lirico-psihologic care se petrec într-un decor insolit, Delta înghețată - care devine ea-însăși un „personaj” datorită imaginilor de efect ale operatorului Nicolae Girardi. Acţiunea decurge însă monoton, producând confuzie. Misiunea destul de încâlcită duce la apariţia unor neconcordanţe. Dacă ofiţerul Filip trebuia să atace postul din nord, de ce atacă el postul din sud? Dacă ştia că Ioana e agent al Siguranţei, de… citeşte

8 3
nichi78 pe 11 iulie 2021 15:54
E mare lucru să mai citești și rânduri scrise de cineva care are de spus și știe ce spune. păreri pertinente și idei ale unui om care DA! are ceva de spus și știe ce spune, că, așa, la comentat pe arătură, suntem campioni mondiali,noi românii.
EUGEN.VIDEO pe 26 August 2012 20:39
Un film bun...
Ce e ciudat...muzica lui Morricone da mai bine in filmul lui Sergiu decat in Le Professionnel...
7 1
nemotoujours pe 16 Martie 2011 13:04
MERITA.
CIULEANDRA,OSANDA,INTALNIREA...FILME IN CARE NICOLAESCU A STIUT SA ARATE SI ALTCEVA,FILME CARE I-AU COMPLETAT OPERA EXCELENT SI AU DOVEDIT CA ESTE UN MARE CREATOR SI NU BLOCAT PE ACTIUNE.ESTE APROPIAT DE PERFECT.SI IN CIUDA ALTORA-PERFECT IN ROL.
.
si aici:
http://suntemromania.blogspot.ro/2014/08/626un-23-august-vazut-altfel-intalnirea.html

5 3
flopozippo pe 24 Iunie 2009 21:15
De unde Gh. Dinica?
N-are Gh. Dinica nici o treaba cu filmul. Dar merita vazut. E stilul Sergiu Nicolaescu, putin parca ar fi ceva influente , una peste alta, il mai vedem o data pe regretatul Iuliu Moldovan inegalabil.
3 2
dionis pe 01 Februarie 2008 14:14
În locuri din naturã de o asprã frumuseþe, pline de poezie, se întâlnesc doi bãrbaþi ºi o femeie. Dar întâlnirea era planificatã doar pentru doi. Cine este intrusul veþi afla în scena finalã. Acest film este un nou prilej pentru a arãta relaþiile speciale ce se stabilesc între oamneii adevãraþi ºi curajoºi aflaþi în condiþii excepþionale.
(www.sergiunicolaescu.ro)

Acesta trebuie sa fie sinopsisul filmului. Are dreptate eu...

3 3
eu, acelasi pe 19 Septembrie 2005 10:29
Filmul este exceptional, sinopsisul vostru este insa penibil, parca nici n-ati vazut filmul. Fiti mai atenti cu ceea ce scrieti. Care este rolul lui Dinica? Care este misiunea sculptorului? Revizuiti va rog ceea ce ati scris pentru ca este pacat, filmul este foarte bun.
2 2
IanLeo pe 23 August 2011 20:29
atentionare
Sinopsisul e paralel cu filmul...Dinica nu joaca in film desi e trecut pe site face parte din distributie...Modificarile nu sunt acceptate...
Pai daca la un film romanesc se intampla ce facem cu filme straine...facem copi paste si traducem cu Google?

2 3
balta67verde pe 11 Decembrie 2016 17:41
Un film acceptabil. Nu prea il vad "film de actiune" ci mai mult "film politic". Multa propaganda comunista si istorie distorsionata de PCR. Totusi merita stele multe ... cu astfel de distributie e normal sa fie asa.
2 4
Deceoare pe 17 Decembrie 2014 23:04
Pentru sitcomul de serviciu
Unde găseşti cuvintele acestea care nici în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române nu există ? Citat din sinopsis : ''SUSPICIOZITATEA şi atenţia pe care colonelul ...............''
1 1
biban70 pe 17 Octombrie 2009 09:40
liviu
filmul este excelent,deasemenea si distributia si coloana sonora.cum l-as putea obtine pe dvd deoarece il am dvix si se vede aiurea.
1 3
my_shoes93 pe 26 Ianuarie 2022 15:13
Mereu mi-a placut !
Scriu acest mesaj in timp ce filmul ruleaza pe Cinemaraton :) Un film tare bun, sincer.
Ioana Paveleascu nu doar ca are numele Ioana in film dar spune ca este nascuta in zodia Leu, exact in acea zodie fiind nascuta.

0 0
morphm pe 29 Februarie 2020 23:51
Intalnirea - muzica originala?
Tocmai vad filmul pe unul din canalele romanesti; facand zapping si nimerind pe film, in prima instanta mi s-a parut ca este muzica dintr-un film frantuzesc cu Belmondo, "Le professionel", muzica compusa de Enio Morricone. Stie cineva cine a compus muzica pentru filmul "Intalnirea"?
0 2
nemotoujours pe 11 ianuarie 2024 22:32
Morricone
cristian38 pe 03 Octombrie 2011 11:23
cum pot vedea si eu filmul ;intalnirea-1982;-online?
0 3

Spune-ţi părerea despre Întâlnirea

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
Liste cu Întâlnirea
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells