In the Cloud

(2018)

In the Cloud

Poster In the Cloud Poster In the Cloud

Sinopsis In the Cloud

Mai mult
In the Cloud

In the Cloud explorează evoluția inevitabilă a realităților virtuale și a inteligenței artificiale plus consecințele acestora atunci când sunt utilizate de cei cu scopuri nu tocmai morale. Plasat în viitorul nu foarte îndepărtat, imediat după ce mai mulți oameni sunt uciși în atacuri teroriste în serie, filmul spune povestea a doi experți IT (Justin Chatwin și Tomiwa Edun) care se reunesc după moartea misterioasă a mentorului lor (Gabriel Byrne), pentru a crea o tehnologie pe muchie de…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 3.6

Caseta tehnică

Produs de

Automatik

Distribuitorul international

Crackle

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marius93 pe 09 Februarie 2018 15:56
Science advances one funeral at a time
Nu aveam mari asteptari de la bun inceput, avand in vedere ca avea sa fie lansat online pe platforma Crackle. Un thriller sf obositor, cu multe secvente fara logica, prestatii actoricesti slabute si un montaj aiurea, haotic, cu muzica electronica si imagini distorsionate, in speranta ca vor putea masca bugetul super-mega-ultra redus.

Imi pare rau ca Justin Chatwin, un actor pe care il urmaresc de mai multi ani si in care cred enorm (are mare potential), e irosit si aici intr-o subproductie de categoria C. Sper ca va veni si ziua in care o sa primeasca scenarii decente, nu doar din astea a caror singura utilitate e stergerea la fund atunci cand nu ai hartie igienica.

0 0

Spune-ţi părerea despre In the Cloud

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells