Hollywood

(2020) - Serial TV

Hollywood

Poster Hollywood Postere Hollywood
  • Regia

    Daniel Minahan, Ryan Murphy
  • Cu

    David Corenswet, Darren Criss, Laura Harrier, Joe Mantello, Dylan McDermott
  • Gen film

Sinopsis Hollywood

Hollywood

Hollywood este povestea unui grup de actori și cineaști aspiranți în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial, care încearcă să își facă un nume în Cetatea Filmului, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. Fiecare personaj oferă o perspectivă unică în spatele cortinei poleite a epocii de aur de la Hollywood, punând în lumină sistemul nedrept și prejudecățile legate de rasă, gen și sexualitate, care continuă să existe până în ziua de astăzi.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

Produs de

Ryan Murphy Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 01 Mai 2020 19:09
S-a lansat chiar azi pe Netflix şi iată că îi scriem o cronică după vizionarea primelor două dintre cele şapte episoade: Hollywood este o explorare ataşantă a perioadei de aur a Cetăţii filmului, a obsesiei pentru celebritate, dar şi a fascinaţiei pentru cinema. Fără să evite capcanele obişnuite ale serialelor lui Ryan Murphy (convenţii mai mult sau mai puţin acceptabile), serialul oferă un melanj simpatic de imprevizibil şi anecdotic, prin urmare are toate şansele să te captiveze.

Povestea e spusă din perspectiva mai multor tineri gata să se arunce în competiţia acerbă pentru celebritate de la Hollywood. În primul episod îl vedem de exemplu pe Jack (David Corenswet, care seamănă ca două picături de apă cu un Henry Cavill nedus la sală), un tânăr fără o leţcaie venit la Hollywood atras de magia marelui ecran, unica sa bucurie în… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Hollywood

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Hollywood
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells