Haunted Mansion

(2023)

Casa bântuită

Poster Haunted Mansion Postere Haunted Mansion

Sinopsis Haunted Mansion

Haunted Mansion trl 2 SUB

Inspirat de atracția clasică a parcului tematic Walt Disney Pictures, Casa bântuită aduce în prim plan povestea unei mame singure, Gabbie, și a fiului ei Travis, de 9 ani, care apelează la o echipă de așa-numiți experți spirituali pentru a ajuta la exorcizarea conacului din New Orleans în care tocmai s-au mutat, după ce descoperă că este populat de fantome.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.0
Vezi pe Disney+
Rosario Dawson Rosario Dawson Gabbie Owen Wilson Owen Wilson Kent Danny DeVito Danny DeVito profesorul
Tiffany Haddish Tiffany Haddish Harriet Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis madam Leota Winona Ryder Winona Ryder
Jared Leto Jared Leto Crump / Hatbox Cosmin Șofron Cosmin Șofron (voce, limba română) Adina Lucaciu Adina Lucaciu (voce, limba română)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Haunted Mansion

Produs de

Walt Disney Productions

Distribuitorul international

Walt Disney Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Haunted Mansion

Weekend premieră (24.07.2023)
  • Loc 3
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 366.470,00
Total
  • Spectatori 14
  • Încasări (RON) 1.318.426,00
  • Încasări (USD) 291.639,93

Părerea criticului

StefanDo pe 01 August 2023 11:03
Într-un interviu recent dat publicaţiei Films in Frame, fostul redactor-şef al prestigioasei reviste Cahiers du Cinema, Charles Tesson, spunea: „Ce îmi place la un film e să simt necesitatea care l-a făcut să se nască”. Este un sentiment din ce în ce mai rar în cinema-ul european, care recurge şi el tot mai des la reţete şi mesaje preambalate, dar mai ales la cinema-ul hollywoodian, unde adesea unica raţiune de a fi a unui film e să facă profit. Din păcate Haunted Mansion/Casa bântuită nu face excepţie, deşi nu este complet lipsit de merite. Iată mai jos la ce să te aştepţi de la acest film prezent deja în cinematografe atât în versiune dublată, cât şi în versiune subtitrată.

Inspirată de una din principalele atracţii ale parcurilor de distracţie Disneyworld, Casa bântuită (aflăm cu amuzament din The Wall Street Journal că… citeşte

1 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 28 Iulie 2023 13:43
O nouă dezamăgire marca Disney
Aceasta este cea de-a treia versiune a filmului. Originalul din 2003 a fost cu Eddie Murphy, a urmat ediția specială Muppets din 2021, iar acum în anul Barbenheimer, avem cea mai slabă formă a căsuței cu alune. Este un amestec de sperieturi slim fit și o experiență fantomatică pentru zîne neghioabe. În cea mai recentă variantă avem o poveste care durează prea mult, umor de slabă calitate și o distribuție bună de actori, dar care este complet irosită. Fără unele intervenții binevenite ale lui Wilson, un DeVito mereu prizabil și decorul autentic al conacului, realizarea ar fi fost și mai subțire.

Din punct de vedere narativ, filmul nu ne oferă prea multe. O mamă singură, Gabbie (Rosario Dawson), și fiul ei, Travis (Chase W. Dillon), se mută în conacul bîntuit Gracey Manor cu speranța de a-l restaura și de a face din el unul mai trainic și… citeşte

3 5
xerses pe 24 Octombrie 2023 19:10
Mie mi-a placut pentru poveste, pentru interpretarea actorilor, pentru regie, asa ca a meritat vizionarea.
2 0

Spune-ţi părerea despre Haunted Mansion

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells