Gotham

(2014) - Serial TV

Gotham

Poster Gotham Postere Gotham

Sinopsis Gotham

Mai mult
Gotham

Înainte de Batman, a existat Gotham. Toată lumea a auzit de comisarul Gordon (Ben McKenzie). Este unul din cei mai mari luptători împotriva crimelor și fărădelegilor, un om al cărui nume și reputație sunt sinonime cu legea și ordinea.

Dar ce știm despre povestea lui Gordon și felul în care a ajuns comisarul poliției din Gotham dintr-un simplu detectiv? De ce anume a fost nevoie pentru a explora și a elimina numeroasele straturi de corupție care făceau legea în Gotham (teren prolific pentru cei mai…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Sean Pertwee Sean Pertwee Alfred Pennyworth Nicholas D'Agosto Nicholas D'Agosto Harvey Dent Donal Logue Donal Logue Harvey Bullock
David Mazouz David Mazouz Bruce Wayne Camren Bicondova Camren Bicondova Selina Kyle Ben McKenzie Ben McKenzie James Gordon
Shane West Shane West Eduardo Dorrance / Bane Melinda Clarke Melinda Clarke Grace Van Dahl Jada Pinkett Smith Jada Pinkett Smith Fish Mooney
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Gotam

Produs de

Primrose Hill Productions

Distribuitorul international

Fox Network

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Piratu pe 07 Noiembrie 2015 01:39
Incursiunea in lumea serialelor preferata continua cu senzatia de anul trecut pe nume Gotham. Vazut la foc automat de putina vreme, am ramas surprins ca n-am fost mai rapid dupa recenziile elogioase de anul trecut in blogosfera noastra cinefila. Un prim sezon din universul DC aduce o perspectiva interesanta asupra intunecatului oras Gotham unde zace tot soiul de fiinte: de la eroi la scursuri ale societatii.

Tot ce stiam despre povestea din jurul morti parintilor lui Bruce Wayne (Batman of course) se extinde din acel moment ca si o caracatita ce isi infinge fiecare tentacula in lumea personajelor ce incep sa isi faca o reputatie in orasul infractionalitatii. Se construieste la nivel complex fiecare detaliu din schimbarea la fata a orasului pe care l-am vazut expus in trilogia lui Nolan.
https://piratulcinefil.wordpress.com/2015/09/20/seriale-preferate-gotham-2014-primul-sezon/

6 2
Raluca87 pe 26 Ianuarie 2018 18:42
Unul dintre serialele mele preferate. Imi plac personajele in special Jim si Pinguinul și atmosfera întunecată din serial.
În serial personajul principal este Jim Gordon nu Bruce Wayne.
Daca v-au placut filmele cu Batman si desenele o să va placă si serialul.
Pe viitor aș vrea un serial cu Bruce Wayne în care el este adult și personajul principal.
Au făcut un serial cu Batwoman care este o porcărie până și actrița din rolul principal a renunțat la rol.

2 1
Mihai2508 pe 08 Decembrie 2016 11:27
Atmosfera apasatoare
Un serial interesant, ce prezinta universul "Batman" din alta perspectiva, si care reuseste sa pastreze si sa induca acea atmosfera apasatoare specifica "Liliacului".
2 1
ornitoring pe 22 Octombrie 2015 16:52
capodopera
un film plin de suspans si aceei nebuni ai gotham-ul-ui pur si simplu genial !
2 1
user-5bcfab9965006 pe 09 Ianuarie 2019 19:12
Imi place si il recomand, mai ales fanilor universului Batman.
2 2
6Patronul9 pe 20 Februarie 2018 21:29
Before Batman,it was Gotham
Unul dintre serialele mele preferate.Ofera divertisment de calitate,suspans,rasturnari de situatie,momente amuzante,personaje interesante,carismatice,complexe dar simultan si caraghioase.Nu se ia intotdeauna in serios si nu tine mortis sa respecte 100% mitologia lui Batman si a inamicilor acestuia.Pentru unii fani ai personajului asta poate sa fie o mare problema,insa daca esti ca mine,si nu te deranjeaza,ti-l recomand insistent.
2 2
paulino15 pe 17 Ianuarie 2016 01:53
Super
O data ce ai inceput sal vezi nu te mai opresti..!! Super tare..Merita vazut..!! ;)
2 2
bigiboss pe 26 Noiembrie 2015 07:51
Foarte bun
Merita vazut, un fserial reusit printre preferatele mele.
2 2
trophin pe 09 Martie 2019 16:23
Sezon 5
:))))) cea mai GRASA catwoman si cel mai SCHILODIT batman/bruce wayne din toata istoria DC comics ...... si multe alte personaje pe langa (scuze daca se simte cineva jignit, e vorba doar despre asa zisi superheroi)
1 4
blackmore pe 02 Februarie 2019 22:10
O mizerie de serial doar pentru decervelati.............................
1 5
Costirik pe 30 Iunie 2016 12:36
Serialul alterneaza momente geniale cu unele penibile sau copilaresti. Un sezon cu 22 de episoade mi se pare un pic cam lung, 16 erau suficiente pentru un ritm mai alert. In orice caz, punctul forte al serialului nu este actiunea sau un scenariu uimitor, ci acesta mizeaza mai mult pe o gama larga de personaje interesante si interpretarile bune ale actorilor.
1 5
zgrv pe 01 Ianuarie 2024 21:35
Scrie aici: "Vezi pe Netflix"
Nu e pe niciun Netflix, mai bine stergeti informatia, duceti lumea in eroare.... @cinemagia

0 0
Body1992 pe 02 Februarie 2020 13:26
Destul de bun,nu se leaga tot chiar asa cum ar trebui,unele povesti difera mult de cele originale,dar serialul este in regula,merita vizionat.
0 0
spartacus pe 05 Februarie 2019 18:27
Am inceput sa urmaresc acest serial fiind atras de personajul Batman, dar am fost si sunt inca extrem de dezamagit. Practic, in afara de cateva personaje despre care am aflat cu toti din ”lumea Batman”, gen Pinguinul, Riddle etc., serialul nu are nicio treaba cu Batman, ci doar incearca sa explice aparitia personajelor anterior mentionate mai tarziu. Serialul nu este practic decat un serial cu politisti si atata tot, iar pe fanii lui Batman mai rau îi dezamăgește decât să ajute. Așa m-am simtit si eu care am rezistat cu greu pana la ep. 6 din primul sezon, apoi am cedat ”nervos”. Pierdere de timp pentru fanii lui Batman, este interesant doar pt fanii filmelor politiste mai mult. Parerea mea.
0 1
M@ryus pe 8 octombrie 2019 23:08
"serialul nu are nicio treaba cu Batman" pentru ca nu este despre el. Sunt atat de multe filme cu Batman incat acest erou a ajuns aproape de "saturatie". Serialul este foare bun dupa parerea mea si este mai mult decat "un serial politist". Ne arata ce s-a intamplat inainte sa apara Dark Knight , Jim Gordon avand rolul principal. Daca asta e serial prost atunci ce mai putem zice despre Batwoman?

Spune-ţi părerea despre Gotham

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Gotham
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells