Jonah Hill a refuzat întâlnirea cu Batman. Iată cine îl va juca pe Riddler în filmul cu Robert Pattinson

de Cristina Grigore în 18 Oct 2019
Actorul ales este apreciat pentru interpretările sale din There Will Be Blood, 12 Years a Slave și Swiss Army Man

Odată cu știrea legată de refuzul lui Jonah Hill de a juca în noul film Batman, s-a clarificat și tema villain-ului central pe care eroul DC îl va înfrunta (Penguin sau The Riddler). Potrivit deadline.com, Warner Bros. nu a avut nevoie de mai mult de 24 de ore pentru a găsi un înlocuitor pentru Hill și a anunțat că rolul lui The Riddler îi va reveni lui Paul Dano.

Dano, apreciat pentru interpretările sale din There Will Be Blood, 12 Years a Slave și Swiss Army Man, se va alătura unei distribuții formate până acum din Robert Pattinson (Batman), Zoë Kravitz (Selina Kyle/Batwoman) și Jeffrey Wright (comisarul Gordon).

Printre actorii care l-au interpretat pe Edward Nygma/The Riddler se află Jim Carrey (în Batman Forever). Frank Gorshin și John Astin au interpretat versiuni ceva mai amuzante ale personajului în serialul Batman al anilor '60. În seria prequel a studiourilor Fox, intitulată Gotham, Cory Michael Smith joacă o variantă ceva mai amenințătoare, mai întunecată, a lui The Riddler.

Cum cei de la Warner Bros. au specificat că vom vedea mai mulți antagoniști noul film Batman, rămâne de văzut cine va fi anunțat în rolul lui The Penguin și în cel al lui Two-Face.

 

Exploreaza subiecte similare:

Jonah Hill, Paul Dano, There Will Be Blood, 12 Years a Slave, Swiss Army Man, Gotham, Batman Forever, Jim Carrey, Frank Gorshin, John Astin, batman

Alte știri din cinema

Sin City a găsit calea spre micul ecran

Proiectul se afla în planul The Weinstein Company și al Dimension Television, însă a fost abandonat după scandalul Harvey Weinstein

Christian Bale explică de ce nu s-a făcut și al patrulea film The Dark Knight

După The Dark Knight Rises (2012), Warner Bros. a dorit continuarea seriei

Ivana cea Groaznică a câștigat marele premiu la Zagreb Film Festival

Din 13 martie 2020 va rula în cinematografele din România

Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 18 octombrie 2019 12:44
pai a refuzat pentru ca a cerul 10 mil pt rol si nu I s-a dat: zici ca era actorul principal. Paul Dano mi se pare o alegere mult mai buna
Phantom_sub pe 19 octombrie 2019 13:14
A jucat rolul principal în Swiss Army Man, Paul Dano. Mi-a plăcut foarte mult interpretarea lui şi a lui Daniel Radcliffe la vremea aia.
spartacus pe 22 octombrie 2019 11:00
Paul Dano va fi perfect in rolul lui Riddler; este un actor care dă credibilitate fiecărui rol pe care-l face, iar cele negative i se potrivesc mănușă!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells