Noul film The Batman va avea patru mari antagoniști

de Cristina Grigore în 14 Iun 2019
Pelicula va ajunge pe marile ecrane pe 25 iunie 2021

Odată ce Robert Pattinson a fost confirmat în rolul titular din The Batman, fanii personajului și ai adaptărilor benzilor desenate au trecut la speculații legate de antagoniștii peliculei. Astfel, potrivit site-ului GeeksWorldWide, ce a avut acces la unele fișe de casting, proiectul regizat de Matt Reeves va avea nu mai puțin de patru villaini.

Din cvartetul de ticăloși ar face parte The Riddler, antagonistul central, pentru care Reeves caută un actor între 30 și 40 de ani. Iată cum sună descrierea partiturii: „este un nelegiuit căruia îi place să atașeze ghicitori faptelor sale reprobabile, pentru a fi rezolvate de autorități”.

Susținând unele informații recente, site-ul dă asigurări că Penguin și Catwoman vor apărea și ei în film. Fișa de casting pentru Penguin țintește către bărbați obezi, cu nasul mare, care să folosească o umbrelă pe post de armă. Pentru interpreta lui Selena Kyle se cere o actriță de 20-30 de ani, indiferent de ce rasă, însă dornică să poarte costumul mulat al personajului și să folosească biciul atașat seducătoarei costumații.

Al patrulea villain este încă necunoscut marelui ecran – este vorba despre Vagalume, personaj descris drept un piroman cu state vechi, care ține să distrugă prin foc toate acele locuri în care nu a fost acceptat în copilăria sa dificilă, lipsită de afecțiune și de mijloace materiale.

Anterior, Jim Carrey a jucat rolul lui Riddler (în Batman Forever – 1995), în vreme ce Penguin și Catwoman au apărut împreună în Batman (1989), unde costumele acestora au fost îmbrăcate de Danny DeVito și Michelle Pfeiffer. Antieroina a mai fost jucată de Anne Hathaway în The Dark Knight Rises (2012). O scurtă apariție a avut și Vagalume - însă într-o variantă feminină – în serialul Gotham.

Filmul The Batman este programat pentru lansare pe 25 iunie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Matt Reeves, Robert Pattinson, Jim Carrey, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer, Anne Hathaway, The Dark Knight Rises, Gotham, Batman Forever, batman

Alte știri din cinema

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Toy Story 4 este al cincilea film Disney ce a trecut anul acesta de un miliard de dolari

Sequel-ul este aproape de încasările remake-ului live action Aladdin; relansarea lui The Lion King are însă un avans considerabil

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 14 iunie 2019 08:59
Nu s-au saturat imbecilii astia sa faca tot timpul remake-uri si reboot-uri ??
0ctavian pe 14 iunie 2019 13:47
Sunt mult benzi desenare (comics) care contin foarte mult material disponibil pentru adaptare de filme. E loc de originalitate pe subiectul asta. Depinde de producatori, regie si scenariu...
vicu89 pe 20 iunie 2019 14:28
Batman de Nolan e cel mai bun! si va ramane asa mult timp. Nu poti compara universul lui Burton cu cel al lui Nolan! niciodata
0ctavian pe 14 iunie 2019 13:46
Danny DeVito și Michelle Pfeiffer au facut parte din distributia fimului Batman Returns din 1992 si nu Batman (1989).

Idea de a pune multe personaje ma face sa ma gandesc ca lasa putin loc pentru dezvolatarea personajelor, ceea ce conteaza mult pentru ca un film sa fie reusit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells