Good Behavior

(2016) - Serial TV

Un comportament adecvat

Poster Good Behavior Poster Good Behavior

Sinopsis Good Behavior

Mai mult
Good Behavior S2

„Good Behavior” spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o hoață și o artistă care obține foloase materiale într-un mod fraudulos, a cărei viață o ia mereu pe un drum greșit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudența fiind modul în care ei îi place să acționeze cel mai des.

Abia ieșită din închisoare, Letty încearcă să rămână pe linia de plutire: tocmai s-a reunit cu fiul ei de doar zece ani, care a fost crescut până acum de mama ei, Estelle (Lusia Strus); se întâlnește…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.0
Michelle Dockery Michelle Dockery  Letty Dobesh (1 episode) Jason Louder Jason Louder  Shane (1 episode) Bobby Akers Bobby Akers  Country Diner Patron (1 episode, 2016)
Mary Austin Mary Austin  Waitress (1 episode, 2016) Brad Billups Brad Billups  Street Patron (1 episode, 2016) Patrick R. Walker Patrick R. Walker  Valet Guy (1 episode, 2016)
Collette Wolfe Collette Wolfe Tiffany Dash Juan Diego Botto Juan Diego Botto  Javier (1 episode, 2016) Justin Bruening Justin Bruening Kyle Dash
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 29 Decembrie 2019 14:12
Un serial foarte bun, in care personajul principal este Letty, o maestra a escrocheriilor, care face o buna echipa cu un asasin platit. Cei doi incep o viata plina de aventuri, urmariri, pericole, punind la cale diferite planuri si scheme pentru a-si pierde urma, dar tot ce doreste Letty este fiul ei si o viata normala.
1 1
Aisha5496 pe 20 Februarie 2017 22:34
Din punctul meu de vedere este un serial care merita vazut, momentan a aparut doar primul sezon format din 10 episoade.. am inteles ca vor urma si altele. Este un serial captivant, eu l-am vazut pe tot intr-o singura zi, iar felul in care s-a terminat te face sa astepti cu nerabdare cel putin urmatorul episod.
1 1
lavara_laiarna pe 08 Februarie 2020 16:42
Un comportament vizibil neadecvat într-un serial lung. .și adecvat.
0 1

Spune-ţi părerea despre Good Behavior

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Good Behavior
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells