Recomandări TV. Fantasy, muzical, filme de familie

de Gloria Sauciuc în 4 Dec 2017
Iată propunerile noastre din oferta micului ecran de luni până duminică

Serial. Good behavior
luni, 4 decembrie, ora 22, TNT
Serialul „Un comportament adecvat”/„Good behavior", al cărui al doilea sezon a avutpremiera românească la TNT pe 20 noiembrie 2017, este considerat de publicațiileinternaționale de specialitate drept un reușit amestec de satiră, comedie neagră, dragoste și violență. Jocul actriței principale, britanica Michelle Dockery, umorul și inteligența de care dă dovadă scenariul se numără printre atributele serialului.
Despre show, revista Variety a scris că a captivat publicul american în primul rânddatorită farmecului britanic al lui Dockery și a jocului ei.

Muzical. Country Strong (2010)
marți, 5 decembrie, ora 18.10, Digi Film
Gwyneth Paltrow își dovedește calitățile muzicale în acest film nominalizat laOscar. O dramă despre un scriitor de versuri pentru muzică country în ascensiune(Garrett Hedlund) care se îndrăgostește de o cântăreață în decădere (Paltrow).Împreuna, ating succesul și trăiesc o relație romantică complicată de către soțul șimanagerul ei (Tim McGraw) și o regină a frumuseții devenită cântăreață (LeightonMeester).

Film de familie. Weekend în familie
Miercuri, 6 decembrie, ora 18:20, Paramount Channel
De Moș Nicolae, iată un film despre cât de importantă este o familie unită. Filmulne aduce în prim-plan familia Smith-Dungy, o familie disfuncțională cu trei copii,unde părinții sunt total dezinteresați de aceștia. Pasiunea fiicei lor cele mari,Emily, în vârstă de 16 ani, este să săra coardă. În momentul în care aceastăparticipă într-o comepetitie de sărit coardă importantă pentru ea, iar părinții eiuită să-și facă apariția, Emily se hotărăște să repare lucrurile, și pune la cale unplan să-și răpească proprii părinți în speranța de a-i reeduca și de a-i transformăîn niște părinți adevărați. De aici lucrurile iau o întorsătură comică.

Mistery. Murder on the Orient Express (1974)
joi, 7 decembrie, ora 19:25, TNT
Pe marile noastre ecrane rulează cea mai nouă ecranizare, dar producția din 1974,regizată de Sidney Lumet, e considerată cea mai bună ecranizare a unei cărți deAgatha Christie. Filmul a reușit să contureze memorabil atmosfera apăsătoare cedomnea în tren după crimă, un merit important avându-l întreaga pleiadă de actoricunoscuți și valoroși, care și-au adus cu toții o contribuție importantă. Scenariulinteligent (respectuos față de opera originară), decorurile și costumele pline deautenticitate, interpretările reușite și nu în ultimul rând stilul elegant deregizare al lui Sidney Lumet au făcut ca acest film să rămână adânc întipărit înmemoria publicului spectator.

Serial fantasy. The Shannara Chronicles
vineri, 8 decembrie, ora 22.55, AXN
Vineri, 1 decembrie, a început la AXN cel de-al doilea sezon al serialului fantasy„Cronicile Shannara” iar pe 8 decembrie rulează ce de-al doilea episod. Sunt unuldin fanii cărților „Cronicile Shannara”. Am citit cu sufletul la gură „Primul regeShannara” și „Sabia lui Shannara” (apărute la Editura Minerva) așa că m-a bucurat săaud că se face și a doilea sezon iar că AXN îl va difuza și pe acesta. Acţiunea esteamplasată în lumea noastră, mulți ani după distrugerea civilizației. Pământul, acumcunoscut sub numele de Cele patru ţinuturi, este locuit de supraviețuitoriiomenirii, precum și de creaturi magice, majoritatea din civilizația elfilor. Acestecreaturi magice au fost aici de la începutul timpului.

Fantasy. Grozavul și puternicul Oz
duminică, 10 decembrie, ora 22, Diva
Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs, un magician de circ cu principiietice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, unloc plin de viață și crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos șis-ar putea îmbogăți. Însă, în scurt timp, cunoaște trei vrăjitoare de-ale locului,Theodora, Evanora și Glinda, care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pecare îl așteptau cu toții.Fără să vrea, magicianul devine implicat în problemele noii lui țări și alelocuitorilor acesteia și trebuie să își folosescă talentul și farmecele pentru adeosebi binele de rău, înainte să fie prea târziu. Astfel, Oscar se transformă în„Grozavul și Puternicul Magician din Oz" și în același timp, devine un om mai bun.

Dramă. Mona Lisa Smile (2003)
Duminică, 10 decembrie, ora 20:30, Pro CinemaAtunci când Katherine ( Julia Roberts) își încurajează studentele să gândeascăindependent, intră în conflict cu facultatea și cu studentele mai conservatoare,inclusiv cu una dintre studentele ei, aparținând unei clase sociale înalte, BettyWarren ( Kirsten Dunst). Betty, recent căsătorită, devine un adversar formidabilatunci când Katherine o convinge pe cea mai bună prietenã a ei, Joan Brandwyn (JuliaStiles) să se înscrie la Școala de Drept de la Yale - chiar în momentul în care Joanașteaptă o propunere de căsătorie din partea prietenului ei.

Într-o lume care le-a dictat modul de a trăi, Katherine le învață cum să gândeascăpentru ele însele. Prin încercările studentelor ei de a-și găsi propriul drum,Katherine învață și ea să își traseze un drum diferit.

Exploreaza subiecte similare:

Good Behavior, Country Strong, Family Weekend, Murder on the Orient Express, The Shannara Chronicles, Oz: The Great and Powerful, Mona Lisa Smile

Alte știri din cinema

Tessa Thompson străbate deşertul alături de fostul Thor la filmările noului Man in Black

Actriţa a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine de la filmările spin-off-ului ce se va lansa pe 14 iunie 2019

Iată sinopsis-ul noului film al lui Vin Diesel, Bloodshot

Descrierea peliculei a fost publicată cu ocazia unui eveniment de strângere de fonduri al organizaţiei înfiinţate de Paul Walker

Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Richard Madden, starul lui Game of Thrones, ar putea fi următorul Bond

Cum din partea producătoarei Barbara Broccoli nu a venit încă vreo confirmare, în ciuda surselor, știrea rămane la stadiul de zvon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells