Gojira -1.0

(2023)

Godzilla Minus One

Poster Gojira -1.0 Postere Gojira -1.0

Sinopsis Gojira -1.0

Gojira -1.0 trl 2

După cel de-Al Doilea Război Mondial Japonia a pierdut totul, dar o situație proastă poate deveni întotdeauna chiar mai proastă. Godzilla își face apariția și trimite națiunea niponă mai jos decât a fost vreodată... la un scor negativ.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 8.3
Ryûnosuke Kamiki Ryûnosuke Kamiki Koichi Shikishima Minami Hamabe Minami Hamabe Noriko Oishi Yûki Yamada Yûki Yamada Shiro Mizushima
Hidetaka Yoshioka Hidetaka Yoshioka Kenji Noda Sakura Andô Sakura Andô Sumiko Ota Kenji Mizuhashi Kenji Mizuhashi
Kuranosuke Sasaki Kuranosuke Sasaki Yoji Akitsu Kisuke Iida Kisuke Iida Akio Itagaki Yûya Endô Yûya Endô Tadayuki Saito
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Robot Communications, Toho Company

Distribuitorul international

Toho Company

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Luk__ pe 19 Decembrie 2023 03:00
Văzut in UK !
Având in vedere faptul ca acest film a avut un buget de aproximativ 15 mil de dolari, pot spune ca acest filmul este o capodopera ! Filmul arata excepțional din punct de vedere vizual, are o poveste foarte buna in spate, o coloana sonora foarte buna, o Godzilla cu adevărat terifianta ! In schimb jocul actoricesc nu mi s-a părut chiar atât de credibil in unele momente ale filmului.

Pot spune ca japonezi ăștia au reușit sa ii rupă pe genunchi la propriu pe producătorii de la Warner Bros care in ultimul timp au făcut din Godzilla si Kong un fel de Expandables.

2 0
Mishu25 pe 19 decembrie 2023 16:12
Era lume in UK? M-am uitat la rezervari in Praga la Cinema City cand a rulat si era 10-12 oameni in sala. Aici prin Europa de Est inghitim doar ce livreaza Hollywood-ul. Noroc ca au adus 'The Boy and the Heron', dar si ala a iesit abia pe locul 5 la incasari
Luk__ pe 19 decembrie 2023 22:06
Cred ca erau in jur de vreo 20 de oameni in sala ! Lumea nu se înghesuie pentru ca filmul este in japoneza si are subtitrare in engleza. Dar cu siguranța la Godzilla x Kong: The New Empire o sa fie destul de plin, lumea vrea îl vadă pe Kong cu mănușă lui Thanos ????????
ninjalauCristea pe 30 Decembrie 2023 02:07
Vazut in UK
Pentru mine acest film este o capodopera si cu siguranta cel mai bun film Godzilla de pana acum, este un roller coaster de emotii.
Cu numai un buget de $15.000.000 Godzilla uimeste prin nivelul inalt de productie, este o poveste atat de wholesome incat pur si simplu esti pierdut in film de parca te afli langa personajele indragite.
Actoria este senzationala, povestea superba, vibe-ul postbelic si drama pe care au trait-o oamenii in perioada aceea,neavand timp sa se refaca de la abia incheiatul razboi, ca alta amenintare isi face prezenta pe coasta Japoniei, unde personajele care mai de care fac tot ce e cu putinta sa opreasca acest monstru antic.
Am avut noroc imens ca l-am putut viziona la cinema, recomand 100% acest film si sper sa va placa cel putin la fel de mult precum l-am savurat eu.

1 0
user-657e395d20712 pe 17 Decembrie 2023 01:59
În cinema în România când apare? E peste tot în Europa mai puțin la noi. Am crezut că începem și noi să aducem filme japoneze în cinema, dar văd că alegem să menținem cinema-urile goale în condiția în care decembrie nu are filme notabile cu excepția acestuia. Nici ianuarie nu pare promițător.
1 0
Mishu25 pe 17 decembrie 2023 13:45
Ti-ai dat singur raspunsul, daca dupa tine decembrie si ianuarie nu au filme notabile in cinema. Tocmai pentru ca interesul este foarte scazut in general, nu se inghesiue nici distribuitorii sa aduca filme scumpe, dar care nu vin de la studiourile americane. Eu am numarat peste 10 filme foarte bune in cinema in perioada asta. Un exemplu pentru care au muncit distribuitorii independenti este filmul japonez 'The Boy and the Heron'
MikeAlexander pe 4 februarie 2024 08:35
The Boy and the Heron. Bun pentru copii. Desene animate

Spune-ţi părerea despre Gojira -1.0

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells