Fresh

(2022)

Fresh

Poster Fresh Postere Fresh

Sinopsis Fresh

Fresh

FRESH o urmărește pe Noa (Daisy Edgar-Jones), care îl întâlnește pe seducătorul Steve (Sebastian Stan) la o băcănie și - având în vedere frustrarea ei în legătură cu aplicațiile de întâlniri - decide sa ii acorde o șansă și îi dă numărul de telefon. După prima lor întâlnire, Noa este îndrăgostită și acceptă invitația lui Steve la o escapadă romantică de weekend... dar descopera că noul ei amant ascunde niște pofte neobișnuite.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Disney+

Caseta tehnică

Produs de

Searchlight Pictures

Distribuitorul international

Disney+

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 26 Iulie 2022 21:58
Uau., nu-mi vine sa cred ce am vazut. Fresh sau Flesh? Foarte tare ideea, un film original care m-a dat pe spate. Primul film major al tinerei sperante engleze Daisy Edgar- Jones care e nemaipomenita la primul rol de anvengura. Un Sebastian Stan malefic, un dans in doi si o coloana sonora de zile mari, din care amintesc doar Richard Marx - Endless summer nights, Le jardin - Le femme, Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll.
2 1
bainca pe 22 Mai 2023 06:52
nota 7 bun dar atat
L-am vazut in aceasta seara .Un alt concept de film despre ,,canibali '' , o idea originala intradevar dar cu toate astea si ceva care a mai fost intalnit , cel putin de mine .Filme cu psihopati a mai fost , chiar si cu iubiti sau cu secte dar acesta a iesit putin din tipar avand cele doua combinate .Un film bun pot sa spun , destul de lung , actiune ok , incepe ca un film normal si se termina cu supravietuire .Actorii au fost mai mult decat ok , bun , nu pot sa cred ca actorul care joaca ,,psihopatul '' este roman , si-a jucat rolul de exceptie in opinia mea . Per total un film care merita vazut o data dupa mine , nu este de mirare ca a fost popular printre Americani , o productie Hulu Original , ii ofer nota 7 pentru idee in sine si toate cele mentionate
1 0
mirceathekid pe 27 Iulie 2023 23:43
Un film bun și nebun perfect pentru lumea în care trăim.....
0 0
6Patronul9 pe 26 Mai 2023 10:36
M-a surprins placut. Un film care stie cand si unde sa se opreasca si care ofera niste momente surprinzatoare. Foarte captivant si chiar nu regret ca l-am vazut.
0 0
hitman78 pe 02 Iulie 2023 22:21
Asemănarea cu filmul lui Jordan Peel, Get Out e izbitoare după părerea mea dar este mult mai slab.A reușit totuși să mă țină conectat în cele aproape 2 ore dar nu m-a impresionat cu nimic
0 1
l.u.v pe 27 Noiembrie 2022 22:07
O tampenie penala, un festin cinematografic pentru retardati.
0 4

Spune-ţi părerea despre Fresh

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells