Elvis

(2022)

Elvis

Poster Elvis Postere Elvis

Sinopsis Elvis

Mai mult
Elvis trl 2 SUB

Povestea lui Elvis (Austin Butler) este văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi, care se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, de la ascensiunea lui Presley la faimă până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Vezi pe Hbo MaxVezi pe Netflix
8 nominalizări Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur
Vezi toate premiile
Tom Hanks Tom Hanks colonelul Tom Parker Austin Butler Austin Butler Elvis Xavier Samuel Xavier Samuel Scotty Moore
Kodi Smit-McPhee Kodi Smit-McPhee Jimmie Rodgers Snow David Wenham David Wenham Hank Snow Luke Bracey Luke Bracey Jerry Schilling
Richard Roxburgh Richard Roxburgh Vernon Olivia DeJonge Olivia DeJonge Priscilla Dacre Montgomery Dacre Montgomery Steve Binder
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Kat King
  • TCB

Produs de

Warner Bros.

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA, Australia

Box office Elvis

Weekend premieră (20.06.2022)
  • Loc 3
  • Spectatori 12.337
  • Încasări (RON) 320.013,00
Total
  • Spectatori 100.388
  • Încasări (RON) 2.154.589,26
  • Încasări (USD) 448.138,94

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
BigRedMachine pe 25 Iunie 2022 13:19
ELVIS: destinul tragic al unui artist colosal
Vă spun cât se poate de sincer că în momentul în care am auzit că Tom Hanks va avea rol negativ, iar rolul lui Elvis va fi jucat de un actor cunoscut doar de împătimiții serialelor de pe Disney Channel, Austin Butler, am avut impresia că filmul ăsta o să fie o mare dudă. N-a fost deloc așa. Ca fan Elvis, îl apreciez infinit mai mult pe Rege după ce-am văzut filmul ăsta extraordinar. E lung, e alert, e cu urcușuri și coborâșuri și sunt câteva momente de ficțiune pură în el. Alegerea criticată de mulți de-a-l pune pe ticălosul de „Tom Parker”, căruia nu întâmplător îi pun numele în ghilimele, interpretat machiavelic, venal, rapace, de Tom Hanks, în ipostaza de narator, servește bine de tot obiectivului lui Luhrmann de-a folosi cadrul vieții lui Elvis Presley drept poveste moralizatoare. Iar Butler, steaua indiscutabilă a acestui tur de forță,… citeşte
18 2
alcineva pe 28 iunie 2022 16:34
Acum m-am intors de la cinema si pentry ca filmul mi-a placut f mult am vrut sa vad recenziile.Va impartasesc opinia.
GabrielaSirbu pe 27 Iunie 2022 12:32
Eu cred ca insusi Elvis s-ar fi frecat la ochi vazandu-se in interpretarea lui Austin Butler, care chiar a facut in Elvis foarte credibil, iar pentru Tom Hanks nu exista decat roluri pe care le interpreteaza peeeeerfect.
La cinema de preferat.

11 2
andrei_oarga pe 26 Iunie 2022 19:50
Un film foarte bun despre legendarul Elvis Presley,de la decouririle reusite,muzica fantastică,mai ales auzită în sala de cinema și interpretarea foarte bună a lui Austin Butler,merită văzut fără probleme!
7 2
Spiger_Iasi pe 26 Iunie 2022 07:14
Bun film!
Acest film evidentiaza rolul managerilor in cariera artistilor. Nici nu stiu unde poate fi clasat personajul jucat de Tom Hanks (pozitiv sau negativ). Filmul aduce emoţie, muzica de foarte bună calitate si, cred eu, cel putin o nominalizare pentru Tom Hanks la Oscar. Elvis ramane un cântăret reper şi de aici audienta lui si după moarte. Film bun si il recomand pentru cei care au nostalgia vremurilor când acest colosal cântareţ era REGE!
7 2
hitman78 pe 26 Iunie 2022 16:56
Filmul e ok nu prea mă dau în vânt după stilul lui Baz Luhrmann dar Austin Butler(Tex din Once upon a time in Hollywood)m-a făcut sa mă țină conectat 2 ore 30 fascinat de prestația lui surprinzător de buna.Cel puțin când e pe scena e absolut hipnotizant.Tom Hanks e bun dar nu vine cu ceva ieșit din comun poate cu machiajul.Film plin de glamour cu multe colaje și taieturi cum ne-a obișnuit acest regizor cu un scenariu nu prea liniar dar cu un actor ce îl interpretează pe marele Elvis Presley absolut fenomenal.
6 2
andreea_prislopan pe 16 Iulie 2022 23:45
Minunat film ! Deși lung , este foarte bine făcut.
Actorul principal deși nu seamănă fizic prea bine , reușește să redea charisma lui Elvis ceea ce e incredibil.
Pe scenă e absolut fenomenal. De Tom Hanks nu mai e cazul să spun nimic. E perfect în rol .
Un film care trebuie văzut .

5 1
alcineva pe 28 Iunie 2022 16:43
Filmul mi-a placut mult si este foarte bine jucat.Ritm alert,atmosfera perioadei f bine redata,muzica buna.Pe mine chiar m-a impresionat.Eu pe Aaustin Butler nu il striam,dar face un rol bun,credibil.Tom Hanks este magistral in rolul producatorului odios.Socrul(Elvis )si ginere(Michael)ucisi prematur de o lume cruda,lipsita de etica si moralitate,nemiloasa care i-a exploatat pana la epuizare.Eu va recomand sa il vedeti.Este bine facut nu in bataie de joc..
5 2
DAMME pe 06 Iunie 2022 22:12
...
va fi un film nominalizat la multe premii.
Austin Butler va pleca acasa cu Globu' de aur sau statueta...de cand astept un film de o asemenea anvergura despre viata regelui.

4 2
dany6960 pe 25 Iunie 2022 10:23
Pierdere de timp
Un film in care si-au batut joc si de Elvis. Nu seamana deloc cu originalul, zici ca e o maimuta urata cu spume, iar Priscilla nu are acea frumusete nici de-a dreaq, plus ca actrita e mai inalta. Un Tom Hanks mediocru asa cum il stim, plat si liniar, chiar si cu proteza. Se zice ca Butler canta el singur cu gurita lui in prima jumatate a filmului melodiile lui Elvis, dar nu prea are ce ca lipsesc cu desavarsire. Din film reies 2 lozinci globaliste: "Fiecare om are pretul lui." si "Sunt gata sa zbor pe piatra nemuririi." Ah, si era sa uit cea mai importanta chestie, se pare ca Elvis a fost un copiator, a furat totul de la negrii.
4 22
costisndu pe 28 iunie 2022 15:49
esti suparat fleasca :))))))))))))))))
dany6960 pe 28 iunie 2022 16:56
Ai ghicit, tocmai mi-am cumparat impermeabila. :)))))))
mirceabarbu2007 pe 16 August 2022 00:45
Un tribut bine meritat Regelui,obligatoriu vazut.Superb!
3 1
profilm pe 31 Iulie 2022 00:42
Fenomenal
Foarte bun, merita văzut. Nu seamănă perfect dar a jucat bine actorul in rolul lui Elvis.. comparandu-l cu cel dedicat lui Freddy Mercury, ace sta mie mi-a plăcut mai mult.( sigur voi fi contrazisa dar e părerea mea)
3 1
crista34 pe 11 august 2023 09:58
Asta e si parerea mea. Uitandu-ma la Bohemian Rapsody, am avut mereu impresia ca nu il vad pe Freddy, ci pe un frate mai mic si mai fragil de-al lui :).
user-5ab90527b156e pe 24 Iulie 2022 22:16
Foarte frumos filmul! Lumini, costume fabuloase, iar actorul, ce il joaca pe Elvis.... Foarte bun si carismatic! I s-a potrivit manusa. Personal, sunt suparata pe Tom Hanks, pt rolul negativ, pe care l-a avut.(glumesc).???? P.s: recomand, sa se vizioneze, din spatele salii. Vizionare plăcută!
3 1
user-6015f4b9343fe pe 11 Iulie 2022 18:28
Am mers cu parintii mei si ne-a placut tuturor. A fost altfel fata de cum ma asteptam. Cu ritmul alert, prestatia buna a actorilor, filmul emotioneaza si captiveaza de la inceput pana la sfarsit. Am avut impresia ca actorul care l-a interpretat pe Elvis barbatul casatorit a fost altul decat cel dinainte, transformarea pe care machiajul si kilogramele castigate au produs-o a fost spectaculoasa. De vazut de la cinema, din spatele salii.
3 1
caius_danciu pe 06 August 2022 10:25
Un film bun! Recomand generației actuale de adolescenți! Merită văzut, măcar pentru muzica din film. Inedită această abordare cinematografică a vieții lui Elvis Presley, expusă din perspectiva impresarului său, col. Tom Parker.  Dorința scenaristului și a regizorului de a alterna planurile a fost interesantă, însă includerea umeori în fundal a unor ritmuri actuale doar pentru a te ralia filmul modern, nu au avut sens. Rolul lui Elvis a fost magistral interpretat de Austin Butler, despre care nici măcar nu auzisem până la apariția acestei pelicule, iar Tom Hanks a jucat excelent, evidențiind figura aproape malefică a col. Tom Parker. S-a insistat prea mult asupra impactului negativ pe care l-a avut Parker asupra lui Elvis Presley și aproape deloc asupra impactului pozitiv pe care l-a avut personalitatea lui Elvis asupra lumii muzicale ( a avut capacitatea de a … citeşte
2 1
user-5accac09c6e44 pe 09 Mai 2022 22:54
Abia astept sa il vad!Actorul nu este bine ales! Elvis fan! Elvis the king!
2 1

Spune-ţi părerea despre Elvis

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Elvis
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells