El juramento

(2008) - Serial TV

Legământul

Poster El juramento Postere El juramento

Sinopsis El juramento

Mai mult

Santiago de Landeros (Osvaldo Rios) se intoarce de la Miami pentru a se intalni cu fratele sau, Diego Platas, la ferma acestuia. Atunci cand ajunge la mosie, Santiago afla ca fratele sau s-a sinucis din cauza unei femei care nu l-a iubit si l-a parasit pentru ca nu avea bani. Santiago isi propune sa o gaseasca pe aceasta femeie, iar la mormântul fratelui sau el face un juramânt de razbunare. Totusi, el nu stie decât ca numele femeii incepe cu litera A, iar fratele sau a cunoscut-o in casa familiei…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: cezy98
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
Héctor Bonilla Héctor Bonilla  Teodoro Robles Conde (1 episode, 2008) Osvaldo Ríos Osvaldo Ríos  Santiago de Landeros (1 episode, 2008) Natalia Streignard Natalia Streignard  Andrea Robles Conde (1 episode, 2008)
Dominika Paleta Dominika Paleta  Alma Robles Conde (1 episode, 2008) Pablo Azar Pablo Azar  Juan Pablo Robles Conde (1 episode, 2008) Susana Dosamantes Susana Dosamantes  Luisa Robles Conde (1 episode, 2008)
Ricardo Chávez Ricardo Chávez  Justo Romero (1 episode, 2008) Harry Geithner Harry Geithner  Diego Platas (1 episode, 2008) Salvador Pineda Salvador Pineda  Padre Salvador (1 episode, 2008)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 26 Iunie 2012 08:46
cea mai proasta versiune a telenovelei La mentira. Actorii neinspirat alesi iar actiunea a mai fost atat de imbunatatita incat este obositoare! Natalia are unul din cele mai proaste roluri, iar Osvaldo Rios parca joaca mai prost decat de obicei.
0 1

Spune-ţi părerea despre El juramento

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu El juramento
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells