Dans un grand vent de fleurs

(1996) - Serial TV

Parfumul iubirii

Poster Dans un grand vent de fleurs Poster Dans un grand vent de fleurs

Sinopsis Dans un grand vent de fleurs

Mai mult
Italia, 1973. Sorenza are sase ani cand Flora si Francesco, parintii ei, se hotarasc sa plece din Italia si sa se mute in Franta, la Grasse. Pasiunea vietii lor sunt florile si cei doi spera ca vor reusi sa cultive un soi nou de iasomie. Insa Flora moare pe neasteptate, iar Francesco isi abandoneaza fetita, spunandu-i ca nu e tatal ei adevarat. 13 ani mai tarziu, Sorenza, care a fost crescuta de doua doamne cu suflet, se indragosteste de Guillaume, fiul celui mai important fabricant de parfumuri din Grasse. Dar misterul nasterii sale… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Bruno Wolkowitch Bruno Wolkowitch Guillaume Garlande Agnese Nano Agnese Nano Luisa Di Luca / Garlande Marina Vlady Marina Vlady  Alexandrine Garlande (2 episodes)
Adriana Asti Adriana Asti Madame Di Luca Richard Sammel Richard Sammel Julien Boisselier Julien Boisselier  Grégoire Garlande (2 episodes)
Orso Maria Guerrini Orso Maria Guerrini Orso Di Luca Bernard Verley Bernard Verley Guillaume Garlande, père Rosemarie La Vaullée Rosemarie La Vaullée Sorenza Salvoni
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Viorica pe 13 Aprilie 2009 22:10
Un film serial foarte frumos,care exprima sentimentul dragostei fata de meseria draga si fata de omul iubit
0 0
IANCU Liliana pe 28 Aprilie 2008 20:24
Parfumul iubirii este unul dintre cele mai frumoase filme seriale pe care le-am vazut. In opinia mea este un film reprezentativ pentru filmele seriale europene, depasind de departe prin subiect, personaje, regie, etc chiar si serialele americane cu care ne-am obisnuit.

Era bine daca s-ar fi putut difuza cate doua seriale in aceeasi zi. Ar fi fost binevenita difuzarea serialului si in reluare.

0 0

Spune-ţi părerea despre Dans un grand vent de fleurs

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells